1. luokkien vanhempainilta

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Usein kysyttyä.
Advertisements

Huoltajat oppilaan ohjauksen tukena Toplake-hanke Opetusministeriön rahoittama Tavoitteena mm.: Koti ja koulu yhteistyössä kaupungin ja koulun.
Älä kiusaa Kiusaamista on, kun oppilas joutuu toistuvasti ja systemaattisesti toisten tahallisen, kielteisen toiminnan kohteeksi. Nimittely, pilkkaaminen,
Tiistaina klo 18 6B-luokassa
Yleistä koulunkäyntiin liittyen
Vanhempainilta Hamulan koulu 3 B
20h/vko Äidinkieltä 7h Matematiikka, luonnontieto, uskonto, musiikki, kuvataide, liikunta ja käsityö Pääasiassa oma opettaja Tavoitteet opetussuunnitelmassa.
Tommolan koulu Kodin ja koulun välinen yhteistyö.
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA
MITÄ TAPAHTUU 6. LUOKALLA? Tammikuu Helmikuu Maaliskuu Huhtikuu Toukokuu Kesäkuu Heinäkuu Elokuu Syyskuu Lokakuu Marraskuu Joulukuu Luokanopettajat täyttävät.
Tiedotustilaisuus koulutulokkaiden vanhemmille ti Aineisto osoitteessa: Toive ryhmäjaosta, kts. liite.
Koulun aloitus oppilashuollon palveluiden näkökulmasta Koulupsykologi Maria Ruohola & kuraattori Aira Heikkilä.
Koulun aloitus oppilashuollon palveluiden näkökulmasta Koulupsykologi Anniina Vatanen & kuraattori Aira Heikkilä.
Kuparivuoren koulu 1.Oppilaat Noin 300. Keskikokoinen koulu 12 luokkaa ( pienin 15 ja suurin 27 oppilasta) + 3 pienryhmää Oppilaat tulevat pääasiassa.
Koulutulokkaiden vanhempainaamu Keskiviikko klo 8.30 – 10 TERVETULOA!
5.d:n vanhempainilta ti Lukujärjestys Viikkotunteja 25 (27 saksan opiskelijoilla) Jako a– ja b-ryhmiin Jako tekniseen ja tekstiiliin; kevätkaudella.
Koululaisena Lastentalossa Mari Orkola, Seminaarin koulu 2015.
1B Tervetuloa vanhempainiltaan OPE: ERJA ASKOLIN.
JAANAN JA SANNAN VANHEMPAINILTA PYRSTÖTÄHDESSÄ Pyrstötähdessä aloitti koulun käynnin tänä syksynä yksitoista ryhmää eli vuosiluokat ykkösestä.
Seppo Mentula ops-koordinaattori Tuusula 2015 Opetussuunnitelma uudistuu.
Nelkkien vanhempainilta TERVETULOA NELKKIEN VANHEMMAT! Illan eteneminen: Tervetuloa Pedanetin tunnusten luominen, rehtori Risto Rönnberg Neljännen luokan.
1lk vanhempainilta Tutustumista - Yhdessä olemista - Toisten huomioimista - Erilaisuuden hyväksymistä Sääntöjen noudattamista Turvallisuutta,
Elokuussa 2016 Hamulan kouluun tulevien koululaisten vanhemmille.
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
Kurkimäen koulun vanhempainilta
Ryhmänohjaus Tervetuloa Nakkilan lukioon!
TERVETULOA LENTÄVÄNNIEMEN KOULUUN
7H Huoltajienilta Heikki Jyrkönen.
TERVETULOA LOTILAN KOULUUN! Tästä alkaa uusi tarina!
Vanhempainilta
Tervetuloa 8. lk:n vanhempainiltaan
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
Tervetuloa vanhempainiltaan!
Koulu alkaa klo 9.00.
Tervetuloa Joensuun Lyseon peruskouluun
Heinävaaran koulun vanhempainilta ( E-6)
Oulun normaalikoulun lukio
KOLKKIEN VANHEMPAINILTA
Millainen meidän luokka on? Oppilaat kertovat.
KOLKKIEN VANHEMPAINILTA
3. luokan englanti Vanhempainilta
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Tervetuloa vanhempainiltaan
2lk vanhempainilta
OPETTAJAT JA HLÖKUNTA Jussi-Pekka Sirkka (J-P) - Wilma, sähköposti, puhelin (tekstarit) LUOKAN MUUT OPETTAJAT: Johanna Keskinen - englanti ja val. saksa.
1.Luokan vanhempainilta
3. luokan englanti Vanhempainilta
Vanhempainilta c.
4B-lk vanhempainilta Tervetuloa!
Tammikuu Joulukuu Helmikuu Marraskuu LUKUVUOSI Maaliskuu
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Tervetuloa kouluun!.
Esi- ja alkuopetuksen siirtymäkäytänteet ja oppimisen tuen portaat
Vanhempainillat 20 & Johanna Honkanen-Rihu, rehtori
Puistopolun peruskoulu 7. luokan vanhempainilta
3. luokka Mervi Pietilä Perusopetuksen lehtori
TERVETULOA TÖÖLÖN ALA-ASTEEN KOULUUN Vanhempaininfo ke 16. 5
TERVEYSTIETO 8 Aloitus.
Alakoulusta yläkouluun Vanhempainilta
3.lk vanhempainilta.
Tulevaisuuden koulu 2016 peItsarin koulu
Tervetuloa uudelle luokalle!
3. luokka Lukuvuosi
Huhtikuun päivämääriä rohkeus ja rehellisyys
KAUHAJOEN YHTEISKOULU 7.lk - VALINNAISAINEILTA
Ystävyys ja myötätunto
Koulun aloitus: Uusi askel lapselle ja vanhemmalle
Esityksen transkriptio:

1. luokkien vanhempainilta Vaajakummun koulu 22.8.2017

Tänään tiedossa: Wilma Peda.net Yhteys opeen Päiväjärjestys Lukemaan oppiminen ja opetus Lukuryhmät Läksyt Joustava koulun aloitus

Wilma Kaikilla on? Molemmilla huoltajilla? Tuntimerkinnät. Ei vielä mitään huolta. Lähinnä opettajien muistiinpanoja varten. Ei mikään rangaistuskirja, positiivinen palaute kasvotusten. Poissaolomerkinnät tuntimerkintöihin. Näkyy kaikille opettajille. Lue usein! Pääasiallinen viestintäkanava.

Peda.net Luokan sivut Pikkuhiljaa lisää tietoa. Lukkari, kalenteri, tulevia tapahtumia, Linkkejä hyödyllisiin sivustoihin Ennemmin luokan omaa käyttöä varten, ei varsinainen tiedotuskanava Keväällä tehdään henkilökohtaiset peda.net tunnukset

Yhteydenpito kouluun Wilmalla. Opettajat lukevat päivittäin. Koulun numero 014-2664590. Jätä soittopyyntö. Koulupäivän aikana saa täältä kiinni. Soitamme takaisin koulupäivän jälkeen. Koulusihteeriltä Wilma-tunnukset ja osoitteenmuutokset. Apulaisrehtori Jerker hoitaa kyyteihin liittyvät asiat. Koulukuraattorin ja koulupsykologin yhteystiedot löytyvät koulun sivuilta.

Päiväjärjestys 1. tunti 8.00-8.45 Välitunti 2. tunti 9.00-9.45 3. tunti 9.45-10.15 tai 10.25 Ruokailu ja pitkä välitunti 10.30-11.15 4. tunti 11.15-12.00 5. tunti 12.15-13.00

Lukemaan oppiminen ja opetus Uudet asiat opitaan koulussa, kotona tuetaan harjoittelua. Äidinkieltä opiskellaan neljässä lukuryhmässä. Ryhmät jaetaan tämän hetkisen lukutaidon mukaan, jotta kaikki oppilaat saisivat omaa oppimistaan parhaiten tukevaa harjoitusta. Ryhmät ja opettajat voivat vaihtua vuoden aikana. Opettajana voi olla Kati, Katja, Päivi (eo) tai Tatu Lukudiplomia aletaan kerryttämään pikkuhiljaa kevään aikana.

Läksyt Lukuläksy tulee ma-to: Lukukortti, johon aikuinen kuittaa lukuläksyn luetuksi. Repussa on vain läksykirja. Läksyt tehdään aina seuraavaksi päiväksi ja kirjat tuodaan kouluun. Aikuinen kuittaa myös tehtäväkirjojen tehtävät tehdyksi, nimikirjaimet. Voi myös kirjoittaa, miten läksy on sujunut. Viestiä opettajalle, jos läksyjä on liikaa / liian vähän tai läksyn ovat liian helppoja/ vaikeita. Läksyt ovat eri oppilailla erilaisia.

Joustava koulunaloitus-yhteistyö Eput tekevät yhteistyötä eskareiden kanssa. Tehdään monialaisia ja oppiainerajat rikkovia projekteja. Neljä jaksoa vuoden aikana. Torstaiaamuisin 9-11. Oppilaat jaetaan pienempiin sekaryhmiin. Ryhmissä on aina joko eskarin tai eppuluokan opettaja.