Joulu saapuu jokaiselle

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Muistoissa....
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Onneni on olla Herraa lähellä
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Paavalin kirje Filemonille
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
Naisen ainoa vika.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
NELJÄ KATOLILAISTA ÄITIÄ..
Luuk. 2:1-3 Luukkaan evankeliumin toisen luvun alkupuoli lienee eräs Raamatun tunnetuimpia kohtia: jouluevankeliumi. Tuttuun tekstiin on hyvä syventyä.
TURUN LINNAN TONTTU-UKKO Zachris Topelius.  Merkittävillä rakennuksilla on ollut suojelija, hyvä haltija  Tontut ovat olleet hyviä henkiä siinä.
ENKELIT.
Jesuksen lapsuus.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
JEESUKSEN LAPSUUS.
Matkalla.
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
KRISTUS 9lk/UO2.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Kolmastoista etappi
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Kauneimmat Joululaulut kajahtavat rauhan puolesta.
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Yhdeksästoista etappi
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
"En olekaan ainoa, jolle on tapahtunut tämmöistä” Lapsiperheiden suruleiri kuoleman kohdanneiden perheiden tukena Tarja Huttunen ja Hanne Malkki Espoon.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Reformaatio ja pyhäkoulu
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Anselm Cantenburylaisen ontologinen todistus etenee seuravaasti:
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Tervetuloa.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
Joululauluja 2016 Joulujuhlan laulut.
Joulujuhla.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Kristinuskon harjoittaminen ja elämäntavat
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Joulu on taas.
JOULU SAAPUU JOKAISELLE
Kristinuskon oppi usko yhteen, kolmiyhteiseen Jumalaan : Isä (kaikkivaltias Luoja) – Poika (Jeesus Kristus, pelastaja) – Pyhä Henki (Pyhittäjä) pelastushistoria:
Juutalaiset ja joulu.
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
Lapsuuden Usko.
NELJÄ KATOLILAISTA ÄITIÄ..
Kansa joka tänäänkin vaeltaa
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Esityksen transkriptio:

Joulu saapuu jokaiselle 1Piparin tuoksua, tonttujen juoksua Siinäkö joulu on? Kiirettä, huisketta salaisuuskuisketta Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle Sydämiimme joulun lahja seimen luona annetaan 2Tähti ja kuusi, lyhtykin uusi Siinäkö joulu on? Lapsenko juhlaa, paljon kun tuhlaa Joulu saapuu jokaiselle, lapselle ja aikuiselle Sydämiimme joulun lahja seimen luona annetaan

Enkeli taivaan lausui näin Miks hämmästyitte säikähtäin? Mä suuren ilon ilmoitan maan kansoille nyt tulevan. 2.Herramme Kristus teille nyt on tänään tänne syntynyt, ja tää on teille merkiksi: seimessä lapsi makaapi 10. Nyt Jumalalle kunnia, kun antoi ainoon Poikansa. Siit enkelitkin riemuiten veisaavat hälle kiitoksen

Tulkoon joulu taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus 1.Niityllä lunta, hiljaiset kadut, taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus Muistojen virta, lapsuuden sadut Sanoma joulun on uusi mahdollisuus Joulu on taas, riemuitkaa nyt Lapsi on meille tänä yönä syntynyt. Tulkoon toivo kansoille maan pääsköön vangit. Uskon siemen nouskoon pintaan olkoon rauha loppumaton. Joulu on taas kulkuset soi. Jossain äiti lasta seimeen kapaloi. Tulkoon juhla todellinen, tulkoon Jeesus herraksi sen. Tulkoon rakkaus ihmisrintaan silloin joulu luonamme on.

2.Tahtoisin päästä paimenten mukaan, unohtaa kiireen ja melun rasittavan Aamu kun koitti, tiesikö kukaan, tuo yksi joulu sai muuttaa historian Joulu on taas, riemuitkaa nyt Lapsi on meille tänä yönä syntynyt Tulkoon toivo kansoille maan, pääsköön vangit vankiloistaan Uskon siemen nouskoon pintaan, olkoon rauha loppumaton Joulu on taas, kulkuset soi Jossakin äiti lasta seimeen kapaloi Tulkoon juhla todellinen, tulkoon Jeesus Herraksi sen Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, silloin joulu luonamme on

3.Ikuisen joulun, jos tahdot löytää, sydämes avaa ja kohtaat Vapahtajan Et löydä kultaa, et joulupöytää, löydät vain seimen ja tallin koruttoman Joulu on taas, riemuitkaa nyt Lapsi on meille tänä yönä syntynyt Tulkoon toivo kansoille maan, pääsköön vangit vankiloistaan Uskon siemen nouskoon pintaan, olkoon rauha loppumaton Joulu on taas, kulkuset soi Jossakin äiti lasta seimeen kapaloi Tulkoon juhla todellinen, tulkoon Jeesus Herraksi sen Tulkoon rakkaus ihmisrintaan, silloin joulu luonamme on.