TORILLAN LOUNAS PÄIVÄN KEITTO

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2014 Blue Service Partners Oy Kirsi Jousjärvi puh
Advertisements

Unitutkimus.
TASAPAINOINEN RAVITSEMUS
Suklaa on vihannes.
Lahden Seurakuntayhtymän Juhla- ja muistotilaisuudet lukien
Perniön ABC:n parhaat ruuat
BROILERI (Lähde: Lihatiedotus)
KASVIKSET.
Harjoitus – Monikon genetiivi
RINGETTEPELAAJAN RAVINTO
SUUNNITELLAAN YHDESSÄ – PAIKALLISIA TUOTTEITA AMMATTIKEITTIÖÖN Marjat, hedelmät ja kasvikset Maija Rissanen Joensuu
Kilpailu- ja turnausmatkojen ateriarytmi, Välipalat ja Tuoteselosteet
Lounaslista Viikko19  Maanantai 7.5 Pinaattikeitto Paprikainen lihapata Barbeque-broileria Vadelmakiisseli  Tiistai 8.5 Kalkkuna-kasviskeitto Tomaatti-fetapaistos.
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
Jääpalloilijan ravinto
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
Urheilevan nuoren ravitsemus
Tulla tyyppi vartalo minä 3 tule- tulen haluta 4 halua- haluan syödä 2 syö- syön mennä 3 mene- menen tarvita 5 tarvitse- tarvitsen lukea 1 lue- luen.
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
Lounaslista Viikko 16  Maanantai 16.4 Kukkakaalikeitto Hunajainen kalavuoka Kreikkalainen lihapata Kaura-omenapaistos Tiistai 17.4 Siskonmakkarakeitto.
Lounaslista Viikko 17  Maanantai 23.4 Lohikeitto Broileriviillokki Kyljysvuoka Mansikkakiisseli  Tiistai 24.4 Makkarakeitto Pinaattiohukaiset Jauhelihakastike.
Lounaslista Viikko 15  Maanantai 9.4 Pääsiäislounas  Tiistai 10.4 Kermainen sienikeitto Jauhelihaperunasoselaatikko Makkarastroganof Omenariisipuuro.
Lounaslista Viikko 18  Maanantai 30.4 Juustokeitto Härkä-paprikahöystö Kirjolohipihvit Munkit ja sima  Tiistai 1.5 Hauskaa vappua! Vappubuffet klo 12.
Lounaslista Viikko 14  Maanantai 2.3 Kirkas kasviskeitto Riistakäristys Raastepihvit Sekamarjakiisseli  Tiistai 3.3 Hernekeitto Paistetut silakkapihvit.
kaakao kahvi tee viini tupakka
VENÄJÄN PIKARUOKAKULTTUURI
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
FIBS Mitä suomalaiset syövät? peruna lohi karjalanpiirakka Ruisleipä kalakukko kaurapuuro sienet liha mämmi marjat: mustikka, vadelma.
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Copyright © 2007 Wellou.fi 1 Woimapyramidi. Copyright © 2007 Wellou.fi 2 Woimapyramidi  Rasva ja sokeri  Maitovalmisteet  Liha-kala  Kasvikset  Viljavalmisteet.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
KIVITYÖ & KONEPURKAAMO JAHUNEN INC. LTD UUSI KIVIKAUSI ALKAA JAHUSELLA.
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
KOTIATERIAN RUOKALISTA Elannontie 3, Vantaa ● vaihde 09 – ● Erityisruokavaliomerkinnät: vl=vähälaktoosinen, l=laktoositon, m=maidoton,
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
Talvipäivä Vuokatissa
KESÄN 2017 POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT KAHVIOT OYS
Muistio ekasta tehtävästä ja ryhmän pelisäännöt Moodleen viim. pe 3. 9
RAVINTO Elmo & Leevi Syksy -16.
RAVINNON MERKITYS KIEKKOJUNNULLE(1
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
VARIAN RUOKALISTA VK MA TI KE TO PE LOUNAS KASVISRUOKA
PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA
KESÄN 2017 AUKIOLOAJAT RAVINTOLAT OYS, PELTOLA JA TAHKOKANGAS
KESÄN 2016 AUKIOLOAJAT RAVINTOLAT OYS, PELTOLA JA TAHKOKANGAS
Suomi 1B Torstai 14. huhtikuuta 2016.
KOULUJEN RUOKALISTA VK MA TI KE TO PE LOUNAS KASVISRUOKA
NUPPA aamupalat ja lounasvk 20-21
1. Huhtikuuta 2016 Aprillipäivä
Muuttumisen Esteiden ylittäminen keväällä
Mitä Kiinassa syödään? 中国人吃什么.
NUPPA aamupalat ja lounasvk 23-24
JÄLKIRUOKA | MOMS-TERIN JÄTSKIANNOS 3,5€
PÄIVÄTOIMINTAPÄIVÄ PALVELUJEN HINNAT Keskustelua ja kulttuuria
Veget ja hiilet haltuun pk-ruokapalveluyrityksissä –hanke Vinkit hyvänolon ruokaan mm. lihan korvaaminen sekä lisäarvoa lounaspöytään
OPETTELE: LIKE – TYKÄTÄ, PITÄÄ
PÄIVÄN MENUT Makaronilaatikkoa Päivän kasviksia
Marqués de Cáceres Excellens Rosé
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
0,5 l virvoitusjuoman ja kahvin/teen.
Marqués de Cáceres Excellens Rosé
J.P. Chenet Sparkling Rosé Demi Sec
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Toukokuussa: Kesäkuussa: TO 2.5. VIRTUAALIVESIJUMPPA KLO 7.50
elokuun virtuaalivesijumpat
Nimbus Estate Chardonnay
Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Esityksen transkriptio:

TORILLAN LOUNAS PÄIVÄN KEITTO alkuun tai pääruoaksi..................................................................................................................................7,20 € / 10,50 €   TAPAS- JA SALAATTIPÖYTÄ alkuun tai pääruoaksi……………................................................................................................................11,50 € / 18,00 € *** BUSINESS LUNCH alkuun tapas- ja salaattipöytä pääruoaksi päivän kala- tai liha-annos jälkiruoaksi päivän jälkiruoka ja kahvi......................................................................................................................30,80 € EASY LUNCH pääruoaksi listan pasta-annos....................................................................................................................................25,80 € CAESAR´S SALAD (L) Rapeaa romainesalaattia, leipäkrutonkeja, caesarkastiketta ja parmesanlastuja............................10,20 € / 13,20 € EXTRALISÄKKEET CAESAR SALAATILLE: grillattua kananrintaa tai katkarapuja 5,90 €, pekonia 1,90 € TORILLA´S BURGER ………………………………….............................................................................15,80 € 200g luomuburger pihvi, lisänä tomaattia, kurkkua, punasipulia, cheddarjuustoa, pekonia ja hampurilaiskastiketta

  PEPPER STEAK pippuroitu härän sisäfileepihvi, lisänä pippurikastiketta, ranskalaisia perunoita ja kasviksia.............................................................................................................................................................29,80 € FLANK STEAK grillattua bbq-glaseerattua häränkuveeta, paahdettuja kasviksia ja bearnaisea.................................20,80 € CHEF´S CUT OF THE DAY …… päivän liha-annos keittiömestarin tapaan ………………………………………………..…………………………………….. € CATCH OF THE DAY pyyntituoretta päivän kalaa keittiömestarin tapaan …………………………………............................................... € …… DESSERTS:  PÄIVÄN JÄLKIRUOKA ..................................................................................................................................... 5,80 € ICE CREAM jäätelöpallo valintanne mukaan: 1, 2 tai 3 palloa .........................................................................................2,70 € maut: vanilja-, mansikka-, suklaajäätelöä tai vadelma - limesorbettia JÄÄTELÖLLE LISÄKKEEKSI: marenki, cookies –palat, marjahillo, suklaakastike tai kinuskikastike ......................................0,80 € / kpl Lounas on tarjolla ma-pe klo 11-14. Hintaan sisältyy kahvi / tee. HYVÄÄ RUOKAHALUA!