Aivoriihi trikoopuseron suunnittelun tueksi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Advertisements

JÄTEVEDENPUHDISTUS JA ONGELMA JOKA RATKAISTAAN YHDESSÄ.
Toimintaohjeet opelle
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Opitaan ja työskennellään yhdessä
Katso Aitolasta lisää:
Olemassa olevien trikoopaitojen analysointi. Analysoikaa pienryhmissä kahta erilaista trikoopaitaa •Opettaja ja oppilaat voivat tuoda omia trikoopaitojaan.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat työyhteisön arjen tarkasteluun.
Miellekartta ja kuvakollaasi Virikkeitä hiekkavalukorujen suunnitteluun Helena Vuorio 2007.
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
Kimble- game Intensiivikurssi.
Prototyöskentely ja ideoiden kehittäminen
AKTIIVINEN KOULUPÄIVÄ IDEAIMURI. Ideaimuri –työskentelyn teema: HYVÄ KOULUPÄIVÄ LUOSTARIVUOREN KOULUSSA JA MITEN VOIMME SITÄ EDISTÄÄ?
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Metsänhenkeä etsimässä Prosessikuvaus Metsänhenki-naamiosta Katariina Kinnunen 2007.
OTTELUKIERROKSET - JOUKKUEET SJAL tuomarikoulutus 2013.
Mitä opetan ammatillisessa koulussa? Mariitta Savolainen
Jouni Juntunen Oulun seudun ammattikorkeakoulu Liiketalouden yksikkö
Aivoriihi trikoopuseron suunnittelun tueksi. Ideoikaa pienryhmissä minkälaisia erilaisia trikoopaitoja voisi olla Kaikki ideat ovat sallittuja! Huomioikaa.
Palloviesti V Joukkueen jokainen jäsen kuljettaa vuorollansa pehmeän palloa polviensa välissä sovitulle merkille ja takaisin. Nopein joukkue voittaa.
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
GeoGebraa pohjoismaisissa ylioppilaskokeissa Mikko Rahikka Helsingin yhteislyseo ITK15
5/2007 Kv. harjoittelun haasteet sessio 15 Kv. kevätpäivät, Seinäjoki
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
Taitajat framilla Taru Toivonen & Teemu Vesalainen.
STOP MOTION – ANIMAATIO “KALAISET” OPPIM ISPÄIVÄKIRJA JUUSO MYLLYLÄ 15H STOP MOTION – ANIMAATIO “KALAISET” OPPIM ISPÄIVÄKIRJA JUUSO MYLLYLÄ 15H.
Vanhoja tekstitaidon yo-kokeita
Kesätyöt Tehtäviä. Luokkagallup Kuinka moni on ollut kesätöissä? Kuinka moni on ollut useammassa kuin yhdessä kesätyössä? Kuinka moni on hakenut kesätöihin?
TEKIJÄT TAPAHTUMIEN TAKANA Tarina vapaaehtoistoimijoista, toiminnasta ja kulttuuritapahtumista Keski-Suomessa Jussi Haatainen
Pelisuunnittelu. Kurssin info Kurssin nimi: Pelisuunnittelu Opintopisteet: 1opsTekijä: Toivonen Samppa Yhteystiedot:
YritysHyvä Mimmi Heiniö Puh
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
HUOMAA: Voit muuttaa tämän dian kuvaa valitsemalla kuvan ja poistamalla sen. Napsauta sitten Kuvat- kuvaketta paikkamerkiss ä lisätäksesi oman kuvasi.
Arkipäivän automaatiota ja robotiikkaa
Matematiikkaa 3a, Kertausjakso Lukuja © Varga–Neményi ry 2016
pieni pala sinusta, tehdään meistä kakkuja
ROSKATUTKIMUS.
Uutinen Äskettäin tapahtunutta asiaa koskeva tieto tai selostus.
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Oman alan lehdet (1) Käy lainaamassa oppilaitoksen kirjastosta oman alan lehti. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee oma sivu nimeltään ”Oman alan lehdet”)
Koodaus tulee, oletko valmis?
Järjestöt työnantajina
Peda.netin oma tila Luo peda.netin omaan tilaasi sivu Hiekanpään koulu 7-9lk Lisää sivun lukijoiksi kaikki sinua opettavat opettajat Tee sivun alle uusi.
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Yläkoulun ja lukion KEKRI-juhla
Harjoitus 8.3: Mukautettu esitys
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Luovuusistunto Esittäjän nimi.
Suomi 4B 3. luento Hurraa!.
käsitekartta lähisuhteista
Oman alan lehdet (1) Käy lainaamassa oppilaitoksen kirjastosta oman alan lehti. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee oma sivu nimeltään ”Oman alan lehdet”)
Partion johtamismallin avulla
Teema 1: Henkilökohtaiset vahvuudet ja lasten parissa työskennellessä tarvittavat vahvuudet Tavoitteet: Opiskelija osaa tunnistaa omia ammatillisia.
Tapahtuman järjestämisen työpaja Combo -hanke MORO!
Otsikko ja kuvat -asettelu
Kouluttajan rooli SPR:n valmiudessa
Otsikon asettelu Alaotsikko
Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Maakunnan konsernirakenne ja palvelutuotannon.
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Otsikko ja kuva -asettelu
Yrittäjyys antaa virtaa
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Luova aivoriihi Esittelijän nimi.
Luova aivoriihi Esittelijän nimi.
Hyvinvointi- ja terveyserot -sivusto
ESITELMÄ OMALTA AMMATTIALALTA
KANSILEHTI LUONTAISET TAIPUMUKSET™ KIIHDYTYSPÄIVÄN VALMENNUSMATERIAALI 1. Viestintätyylit/vuorovaikutusharjoitus 2. Palautteenanto 3. Ongelmanratkaisu.
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Kaveritaidot.
Esityksen transkriptio:

Aivoriihi trikoopuseron suunnittelun tueksi

Ideoikaa pienryhmissä minkälaisia erilaisia trikoopaitoja voisi olla Kaikki ideat ovat sallittuja! Huomioikaa kaikki erilaiset yksityiskohdat kuten taskut, nyörit, huput, leikkaussaumat ym. ym. Miettikää minkälaisiin trikoopaitoihin ette ole koskaan törmänneet ja kuvailkaa ne paperille.

Luonnostelkaa ideanne nopeasti isolle paperille tai leikatkaa lehdistä erilaisten puseroiden osia ja yhdistelkää niitä (esim. yhdestä kuvasta miehusta, toisesta hihat ja kolmannesta yksityiskohdat). Voitte myös jatkaa toistenne ideoita, niin että yksi piirtää miehustan, toinen hihat ja kolmas yksityiskohdat.

Kyselkää toisiltanne kysymyksiä esim. Kuka sitä käyttää Kyselkää toisiltanne kysymyksiä esim. Kuka sitä käyttää? minkälaisesta materiaalista vaate on? Keksikää itse lisää kysymyksiä! Lopuksi jokainen valitsee muutaman itseään miellyttävimmän idean jatkokehittelyä varten, joista sitten suunnitellaan oma valmistettava pusero.