Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 17.1.2018 –Tiedotettavat asiat Maakunnan konsernirakenne ja palvelutuotannon.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 17.1.2018 –Tiedotettavat asiat Maakunnan konsernirakenne ja palvelutuotannon."— Esityksen transkriptio:

1 Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous –Tiedotettavat asiat Maakunnan konsernirakenne ja palvelutuotannon organisoitumisen rakennevaihtoehdot käyty lävitse alatyöryhmässä eri liikelaitos- ja konsernivaihtoehdot ja mallien soveltuvuutta arvioitu työryhmän agendan näkökulmasta, kommentoidaan esitystä Sharepoint työtilassa edelleen: saatu Tarja Puskalalta infoa materiaalin jäsentämiseksi Palveluverkkotyöryhmän pyytämiä täsmennyksiä arvioitu esisuunnitteluvaiheen 1 palveluverkkokaavion pohjalta ja valmistellaan vastauksia esitettyihin kysymyksiin Lisätään sosiaalityön sisältöä viranomaistehtävien osalta Vaativat kuntoutukset ja psykoterapia- alatyöryhmän pj. valittu Heljä Savolainen. Todettu, että iso osa kaikesta kuntoutuksesta on päihde- ja mielenterveysperusteista ja vanhemmuus pitää ottaa mukaan kuntoutustyöskentelyyn –yhteyspinta LAPE-työhön Sosiaalisen kuntoutuksen tilannetta ryhdytään työstämään pienryhmissä. Määrittelystä (mitä on?) lähdettävä liikkeelle. Käsite on hyvin hajanainen ja valtakunnallisestikin määrittelyt epäselviä. Sosiaalityöllä on oma roolinsa kuntoutuksessa. Päihdetyön osuutta nostetaan agendalle enemmän Riskit ja vahvuudet analysointia jatketaan Osallistaminen oli vahvassa roolissa jo 1. vaiheessa, käytetään jo aiemmin kerättyä tietoa hyödyksi alatyöryhmien työskentelyssä, työtä tehdään asiakkaita varten


Lataa ppt "Päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja aikuisten sosiaalityön teemaryhmän kokous 17.1.2018 –Tiedotettavat asiat Maakunnan konsernirakenne ja palvelutuotannon."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google