Lampaanliha
Lampaanlihan tuotanto ja kulutus vuonna 2016 Lampaanlihan tuotanto yhteensä oli 1,3 miljoonaa kiloa (+ 6 %) Karitsanlihan tuotanto oli 1 miljoonaa kiloa (+ 5 %) Vanhemman lampaanlihan tuotanto oli 0,3 miljoonaa kiloa (+ 10 %) Lampaanlihan kulutus yhteensä oli 3,7 miljoonaa kiloa luullisena lihana, mikä oli 4 % edellisvuotista vähemmän. Karitsanlihaa kului 2 miljoonaa kiloa luullisena lihan), mikä oli 5 % edellisvuotista enemmän. Karitsanlihan kotimaisuusaste oli 50 %. Vuonna 2017 tuotannon kasvun ennakoidaan jatkuvan, yhteensä 1,4 miljoonaan kiloon ja karitsanlihan 1,1 miljoonaan kiloon.
Suomen Gallup Elintarviketieto Oy
Suomen Gallup Elintarviketieto Oy
Suomen Gallup Elintarviketieto Oy
Suomen Gallup Elintarviketieto Oy
Suomen Gallup Elintarviketieto Oy
Suomen Gallup Elintarviketieto Oy