Omavalvontasuunnitelma

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Viranomaistahon rooli- valvontaa ja neuvontaa
Advertisements

Katila, Lehtonen, Ruuhilahti, Suominen
Tervetuloa opiskelemaan hygieniaa ja suomen kieltä.
Viranomaistahon rooli - valvontaa ja neuvontaa -
Omavalvontasuunnitelma
Tervetuloa opiskelemaan hygieniaa ja suomen kieltä.
JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA
Henkilökohtainen hygienia ja käsien hoito Jakotunnit Marianne Niinimäki 2012.
Työturva osaaminen TO-paikka Sopimukse t Perehdyttä minen Työturvalli suus to- paikalla TPO perehdyttä minen Ohjaus ja arviointi Dokument ointi Opettajan.
Keski-Uusimaa-lehden klubikortin esittelytilaisuuden projektisuunnitelma Rauli, Janne, Katja ja Heidi.
TOSITIETOA Tupakka. TOSITIETOA Yleistä tupakasta Tupakan savu sisältää yli 4000 kemikaalia Nikotiinin lisäksi tupakka sisältää mm. arsenikkia, kadmiumia,
MINUSTAKIN LOMITTAJA?. Koulutus  maatalouden perustutkinto ja mielellään karjatalouden lisäkoulutusta  tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkinto,
CAVE – työskentelytapa: prosessi, muutokset, lopputulos Tiina Yli-Karhu, suunnittelukoordinaattori Jyrki Jääskeläinen, arkkitehti.
Elintarviketilojen puhtaanapito OMAVALVONTA Päämääränä on laadunvarmistus ja elintarvikelainsäädännön määräysten ja ohjeiden noudattaminen.
Hygieniaosaaminen Terhi Kinnunen Elintarvikehygienia  = toimet, joilla varmistetaan elintarvikkeiden turvallisuus ja puhtaus pellolta pöytään 
Kaikkien aikojen Porvoo Alla tiders Borgå KUULEMISTILAISUUS JA JATKOTYÖSTÖ NUORTEN KUULEMINEN PORVOOSSA.
Puhtaanapito. Puhdistusvaiheet 1. Karkean lian poisto mekaanisesti, kaapimalla, 2. Esihuuhtelu ja liotus viileällä vedellä 2. Peseminen pesuaineen kanssa.
Hoito ja huolenpito, työssäoppiminen 5 ov ja ammattiosaamisen näyttö Ohjaajat: Elina Teräsmaa Tanja.
Digitaalisten oppimisympäristöjen ja mobiililaitteiden käyttö opetuksessa Teemu Vepsäläinen
Miten tietoa voisi kysyä vain kerran? JulkICT/ Yhteinen tiedon hallinta (YTI) -hanke Tietoarkkitehtuuri ja sisältömääritykset
Pasi Tainio ja Olli-Pekka Pietiläinen Suomen ympäristökeskus
Työelämä yhteistyön käytäntöjä Raahen alueella
Elintarviketurvallisuusvirasto Evira Pirjo Korpela
Maatalouskoneiden huolto
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
LSSAVI Valvontaprosessin vaiheet varhaiskasvatuksessa
OSOITE Katuosoite/koordinaatit TILAT
Kotiväen foorumi laatupäällikkö Marita Syrjälä
Ylijohtaja Asiakkaat ja sidosryhmät
Omavalvonta, järjestyksenpito ja turvallisuus
Norssin kerhot
Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA
Imurasiakäynnistysletkun kahvan asennus
Ota 2. jaksossa.
Mint Aloittelijoille suunniteltu Ubuntuun perustuva jakelu.
Lääkehoidon toteuttaminen 1,5ov
ELINTARVIKETILAT, KONEET JA LAITTEET
PIENI PEREHDYTYSHARJOITUS
Laadukasta pesulapalvelua
Jeremia, aleksi, lauri, santeri & oona
Savikko.
Rakennusmies putosi lämpöeristenipun päältä 2,3 metriä maahan
Liiketoimintasuunnitelma
Hyönteisten torjunta-aine (sisältää imidaklopridia)
First Card - BCD Travel Matkatili
HUOM! Kuntosalikerrat ovat voimassa 365 päivää ostopäivästä
PEIKKO SEMINAARI HAMMASHOITAJA JA SUUHYGIENISTI KOTIKÄYNNILLÄ
Liiketalouden perustutkinto, merkonomi
OmaTori ydinkeskustassa torin laidalla, osana muuta palvelukorttelia…
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Palveleva ILO
Työpaikalla ”hässäkkä” päällä?
Työpaikalla ”hässäkkä” päällä?
Parkinson-kerho
IKINÄ – kaatumisten ehkäisyn implementointi Vanhusten palveluiden ja kuntoutuksen vastuualueella Iiris Salomaa
Pesulasi verkossa
Viestinnän työkalupakki
Mitä hyötyä on ergonomian parantamisesta?
Mitä hyötyä on ergonomian parantamisesta?
Ulkoinen viestintä Viestintäryhmä valmistelee viestinnän hankepäällikön johdolla ja esittelee hankeryhmälle ja edelleen ohjausryhmälle keskeiset ratkaisuehdotukset.
Ruokahävikkimittaukset ravitsemispalveluille
ELINTARVIKKEIDEN SUORAMYYNTI JA JALOSTUS
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Alueellinen apuvälinekeskus
Vaatteet vastuullisesti
Innokylän Verstas tutuksi
Pasi Patrikainen Johtaja, Pohjois-Savon TE-toimisto
Finanssialan yrityksille mahdollisuus ottaa 2. ja 3
Blackout This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No
Esityksen transkriptio:

Omavalvontasuunnitelma Miitta, Liisa, tyyni, elisa, oona

Yrityksen perustiedot SSP Finland oy Cafe tori Tilaustuotteet /ainoastaan myynti-ja jakelu Aukioloajat 24/7 keittiö auki 6-20 500 asiakasta vrk

Hygienia ja omavalvonta Gluteenittomien tuotteiden käsittely erillisin välinein Pesukoneiden, limu-ja mehukoneiden päivittäinen pesu Lämpötilakontrollit: astianpesukoneen lämpötila, kylmäsäilytys Asiakastilojen puhtaanapito Hygigult testit 4 x vuodessa: näytteet pinnoilta Toimenpiteet tuholaisten poistamiseksi tarvittaessa

Päivittäiset toimenpiteet Vitriinituotteiden kunto ja päiväykset Virhelomakkeiden täyttö virheellisistä tuotteista First in-first out periaate myynnissä (fifo) Päivittäinen lämpötilojen seuranta Hävikkien kirjaus Siivous: siivousvälineiden puhtaus/kunto, oluthanojen asianmukainen koneellinen puhdistus, siivousfirma hoitaa lattiat ja roskat

Ruokien säilytys/toimitus Vitriinit/jääkaapit <6, pakastimet/kylmävetolaatikot -18 Erityisruokavaliotuotteet erillään muista Lämmittäessä/tarjoiltaessa erilliset välineet Pakkausmateriaalit sopivien elintarvikkeiden säilytykseen ”elintarvikekäyttöön” tai kelpoisuustodistus Toimitus pääkeittiöltä pakattuina Kahvilalla ei kuljetuksia

henkilökunta Asianmukaiset ja puhtaat työvaatteet Lävistykset ja muut korut, kynnet, hiukset kiinni, hajusteet Käsihygienia Salmonellatestit Hygieniapassi ja perehdytys Omavalvontasuunnitelman päivitys 2x v

ongelmatilanteet Ruokamyrkytystilanteet: tuotteiden jäljitettävyys/kuormakirjat, yhteys hki ympäristökeskukseen, elintarviketarkastajan antamat toimenpiteet