Omavalvontasuunnitelma Miitta, Liisa, tyyni, elisa, oona
Yrityksen perustiedot SSP Finland oy Cafe tori Tilaustuotteet /ainoastaan myynti-ja jakelu Aukioloajat 24/7 keittiö auki 6-20 500 asiakasta vrk
Hygienia ja omavalvonta Gluteenittomien tuotteiden käsittely erillisin välinein Pesukoneiden, limu-ja mehukoneiden päivittäinen pesu Lämpötilakontrollit: astianpesukoneen lämpötila, kylmäsäilytys Asiakastilojen puhtaanapito Hygigult testit 4 x vuodessa: näytteet pinnoilta Toimenpiteet tuholaisten poistamiseksi tarvittaessa
Päivittäiset toimenpiteet Vitriinituotteiden kunto ja päiväykset Virhelomakkeiden täyttö virheellisistä tuotteista First in-first out periaate myynnissä (fifo) Päivittäinen lämpötilojen seuranta Hävikkien kirjaus Siivous: siivousvälineiden puhtaus/kunto, oluthanojen asianmukainen koneellinen puhdistus, siivousfirma hoitaa lattiat ja roskat
Ruokien säilytys/toimitus Vitriinit/jääkaapit <6, pakastimet/kylmävetolaatikot -18 Erityisruokavaliotuotteet erillään muista Lämmittäessä/tarjoiltaessa erilliset välineet Pakkausmateriaalit sopivien elintarvikkeiden säilytykseen ”elintarvikekäyttöön” tai kelpoisuustodistus Toimitus pääkeittiöltä pakattuina Kahvilalla ei kuljetuksia
henkilökunta Asianmukaiset ja puhtaat työvaatteet Lävistykset ja muut korut, kynnet, hiukset kiinni, hajusteet Käsihygienia Salmonellatestit Hygieniapassi ja perehdytys Omavalvontasuunnitelman päivitys 2x v
ongelmatilanteet Ruokamyrkytystilanteet: tuotteiden jäljitettävyys/kuormakirjat, yhteys hki ympäristökeskukseen, elintarviketarkastajan antamat toimenpiteet