Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Blackout This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 665100.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Blackout This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 665100."— Esityksen transkriptio:

1 Blackout This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No

2 Sinulle on kortissa annettu jokin laite. Älä paljasta sitä muille!
Mieti mitä tämä laite mahdollistaa sinun elämässäsi. miten tämä laite helpottaa elämääsi.

3 BLACKOUT (video)

4 BLACKOUT Älä kerro vielä muille.
Mitä ongelmia seuraisi, jos laite ei yhtäkkiä toimisi?

5 Arvaa vihjeiden perusteella mikä laite.
Mitä tämä laite mahdollistaa sinun elämässäsi. Miten tämä laite helpottaa elämääsi. Mitä ongelmia seuraisi, jos laite ei yhtäkkiä toimisi?

6 Ammatit *Ammattiympyrä*
Mitä tapahtuisi jos kaupungin sähköverkko ei pystyisi toimittamaan sähköä? Ketkä pitävät huolen siitä, että sähköä on lähes jatkuvasti käytössämme? *Ammattiympyrä*

7 Jakson tehtävä Valitse ammattiympyrästä yksi ammatti.
Etsi tietoa ammattiin liittyen. Valmistele työpaikkailmoitus ammattiin liittyen esimerkin avulla. Ilmoituksen on hyvä olla visuaalisesti houkutteleva, sisältää tarpeelliset tiedot ja taidot ja kirjoitettu selkeällä suomenkielellä.

8  Ostopäällikkö (Purchasing Metsänhoitaja (Forester) manager)
Sähköverkko-suunnittelija (Power Network Designer) manager) Tuotantopäällikkö (Production Sähköasentaja (Electrician) Prosessinhoitaja (Process operator) Ostopäällikkö (Purchasing Vastaa siitä missä ja miten sähköä tuotetaan ja miten se siirretään asiakkaille nyt ja tulevaisuudessa. Rakentaa suunniteltua sähköverkkoa ja toteuttaa vaaditut toimenpiteet sähköverkon toiminnan ylläpitämiseksi. Pitää huolen siitä että voimalaitoksille tuleva polttoaine on hyvälaatuista ja ympäristölle turvallista. Valvoo että sähkön tuotanto voimalaitoksissa onnistuu suunnittelun mukaisesti. Vastaa siitä että sähköä tuotetaan sähköverkkoon tarpeeksi ja sähkön tuotanto ei katkea. Varmistaa, että voimalaitoksille toimitetaan tarpeeksi hyvälaatuista, ympäristöystävällistä polttoainetta (Staff Manager) Henkilöstöpäällikkö Löytää oikeat ihmiset tekemään heille sopivaa työtä. Sopii työsuhde- ja palkka-asioista. Ylläpitää hyvää työilmapiiriä Asiakaspalvelija (Customer service) Myy sähköä ja hoitaa lasukutsta. Ratkoo ongelmatilanteita kuluttajien kanssa.


Lataa ppt "Blackout This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No 665100."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google