Kylpyhuoneen lattian kalkkisaostumat pois: 1

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Eritetahradesinfektiot, riskijätteet ja pyykkihuolto
Advertisements

Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
Mansikkatilalla 2. Kokemuksia
Paine p.
PUHTAANAPITO Kuva: Tero Takalo-Eskola. PUHTAANAPITO Kuva: Tero Takalo-Eskola.
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
 TERVETULOA 1. Kokouksen avaus 2. Projektin alustava aikataulu 3. Veden laadun mittaukset 4. Yhteenveto infopaketista 5. Laajakaistan palvelut ja kustannukset.
Tekijät: Jani Kalliomäki Nina Högdahl Essi Lauttamus
Silmäproteesin valmistus
Pannunalusen tekeminen
Huovuttaminen Osio 3..
Arvoituksellinen vihannes
AMMATTITAITOKILPAILUIHIN VALMISTAUTUMINEN Espoo Meripuisto.
Lauritsalan koulun päättävien juhlalounas
MUOTTI- HUOVUTUS Nina Kivimäki 2008.
JUOKSUA HARRASTAVAN RAVITSEMUS
ASUNTOLAKURSSI SUUNNITELMA.
LYPSYN TARKOITUS Maidontuottajan kannalta:
Puhtaanapito Mitä lika on?
Kilpailu- ja turnausmatkojen ateriarytmi, Välipalat ja Tuoteselosteet
KYLPYHUONESUUNNITTELU
Kuinka puhdistetaan vessanpönttö
Kuohuviinin valmistus
 Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä.
Urheilevan nuoren ravitsemus
Susanna Raatiniemi VEP 13 C
Suurkeittiön lattianpesu
PITOISUUS Pitoisuus kertoo kuinka paljon jotain ainetta on seoksessa. Pitoisuus voidaan esittää monella eri tavalla. MASSAPROSENTTI kertoo kuinka monta.
KASVIVÄRJÄYS Näin värjätään suomenlampaan villaa kasveilla.
5. Sähkökemiaa Oppilastyö: Kaksi eri metallia ioniliuoksessa.
SÄHKÖTURVALLISUUS By: Emilia, Jaana, Janita, Mikko, Tomas.
TURVALLINEN HOITOYMPÄRISTÖ 0-6 VUOTIAAT. 0-6 v. lapsille  ei pieniä esineitä, koska lapsi voi tukehtua  ulkona aidat, ettei lapsi karkaa  luotettavat.
Lämmönsiirtyminen Lämpö siirtyy aina korkeammasta lämpötilasta matalampaan.
Ihmisen ravinto.
13. Karboksyylihapot, esterit ja rasvat. Karboksyylihapot  Ovat heikkoja happoja  Heikko happo ja vahva happo, mitä tarkoitetaan?  Vahva happo luovuttaa.
Sydämellisesti tervetuloa luomuviini-iltaamme!. Kuohuviini  Kuohuviini on viinipitoinen juoma pulloissa, jotka hiilidioksidi pitoisuutensa vuoksi ovat.
Case-esimerkit Tutorleiri 2014 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta.
Kestävä vaatekulutus Ryhmäporina Milloin viimeksi ostit jonkin vaatteen? Minkä vaatteen ostit? Mihin tarkoitukseen ostit vaatteen? Paljonko vaate maksoi?
porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.
Naapurin kasveja + 1 ulkoistutus Naapurin kasveja: ihmepensas, kiinanruusu ja orkidea Codiaeum variegatum ihmepensas Kävin naapurin luona katsomassa hänen.
Kai Selander1.  Litania edelleen voimassa kilo-hehto-dega-desi-sentti-milli- gramma gramma gramma gramma gramma gramma gramma Kai Selander2.
KODIN PUHTAANAPITO JA PIENET HUOLTOTYÖT Nuorisoasuntoliitto ry // Mieti eri näkökulmia  Kodin siistinä pitäminen ei ole vain viihtyisyyskysymys.
“Vesi - ennen, nyt ja tulevaisuudessa” Tapio S
Luku2, Alkuaineita ja yhdisteitä
Kano-malli – asiakastarpeiden luokittelu
Teemu Kemppainen Post-doc–tutkija Helsingin & Turun yliopisto
Nuoren urheilijan ravitsemus
Kukkakaali Brassica oleracea var. botrytis
Yleistä vesipetsauksesta
Paistamisvälineet Paistamisvälineitä ovat paistinlastat ja pihdit.
Kemikaaleja kaikkialla
Screen Cleaner T y ö h v i n o t a s A j e l
1.Kemiaa kaikkialla Kemia on kokeellinen luonnontiede, jossa tutkitaan aineiden ominaisuuksia, rakennetta ja aineiden välisiä reaktioita Tutkimuksia tehdään.
Vesihuolto.
Lasketaan liuenneen aineen ainemäärä Liuosten valmistaminen Laboratoriossa tarvitaan 250 ml natriumetanaattiliuosta CH3COONa (aq),
vesiohenteisella lakalla
Johtaako liuos sähköä? 4,5V
CleanUp tahranpoistaja
Laatu on parasta mainosta
Laadukasta pesulapalvelua
Lämmön johtuminen ja eristäminen
Sosiaalisen sekoittamisen mielekkyydestä
ISLAMILAISET HAUTAUSKÄYTÄNNÖT
Naistenhuoneessa.
Acanto Prima.
Yrttisuklaa Täytteen valmistus
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että
Veden säästäminen.
Menkää istumaan ryhmittäin, ryhmä on sama, jossa tänään työskentelit
Vasikkalan työjärjestys aamulla ja iltapäivällä
Esityksen transkriptio:

Kylpyhuoneen lattian kalkkisaostumat pois: 1 Kylpyhuoneen lattian kalkkisaostumat pois: 1. pesu Swipe normalilla ( rasvat pois) 2. Pesu Sanitilla

Tummuneet lauteet vaaleiksi: 1. Kastellaan kunnolla 2. Sekoitetaan vatiin noin 5 litraa kuumaa vettä ja sekaan 0,5 dl 30 / 60-jauhetta. 3. Levitetään liuosta lauteille ja annetaan vaikuttaa noin puoli tuntia. 4. Pinttymän mukaan harjataan lauteet ja huuhdellaan. EI NÄIN : Liuos valui omia aikojaan, enkä huomannut harjata lauteen pystylautaa…

Termospullon kirkastus: 1. pullon pohjalle noin 1 rkl 30 / 60 –jauhetta 2. Pullo täyteen kuumaa vettä. 3. Annetaan vaikuttaa noin puoli tuntia ja kaadetaan vesi pois 4. Huuhdellaan hyvin.

Hanojen kiillotus: 1. Kastelu, Sanitilla suihkuttelu ja annetaan vaikuttaa 2. Pyyhitään ja tarvittaessa hangataan Bouboulilla. 3. Kiillotetaan Crystal-liinalla

Tiksipöydän pesua: 1. Swipellä suihkuttelua ja annetaan vaikuttaa. 2. Pyyhitään ja tarvittaessa hangataan BouBoulilla. 3. Kuivataan Crystal-liinalla.

Pinttyneen wc-pytyn pesu: 1 Pinttyneen wc-pytyn pesu: 1. noin 1 rkl 30 / 60-jauhetta pyttyyn ja annetaan vaikuttaa. 2. Harjataan pytty puhtaaksi ja pestään muutoin Sanitilla.

Erittäin pinttyneen (maalit, liottimet, lakat yms Erittäin pinttyneen (maalit, liottimet, lakat yms.) teräksisen lavuaarin pesu: 1. Vahvaa Swipe-laimennosta 2. Hankaamista Bou Boulilla. 3. Useampi käsittelykerta ja hiukan hikeäkin, mutta puhdasta tuli 