SUOMEN SOTILASURHEILULIITON

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuomarikoulutus SJAL tuomarikoulutus WA tuomaritoiminta • World Archery tuomarit – Kansainväliset tuomarit – Kansainväliset tuomarikandidaatit –
Advertisements

SUOSITUKSET • viisi ministeriötä - sosiaali- ja terveysministeriö - opetus- ja kulttuuriministeriö - ympäristöministeriö - liikenne- ja viestintäministeriö.
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Jokaisella lapsella on mahdollisuus…
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Innostaa, uudistaa ja yhdistää. Annetaan jokaisella lapselle mahdollisuus…
Liikkuva koulu –hankkeen toimenpiteet
Seurakysely 2012 Seurakyselyn kehittäminen Seurafoorumi Anton Ahonen Jyväskylän yliopisto.
Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry.
Keski-Pohjanmaan Lapsi- ja Nuorisopoliittinen strategia
PALVELUSUUNNITELMA JA TOTU -suunnitelma
Mihin strategiaa tarvitaan?
Keravan seurakunta - matkakumppanisi
Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot.
Tutkintojen perusteet I II III I-tason tutkinto väh 50 h opintokokonaisuus Korkeakoulututkinnot Ammatilliset tutkinnot Laji- /toimialatutkinto suoritettu.
ARKISTOLAITOKSEN STRATEGIAN 2015 PÄÄKOHDAT. Arkistolaitoksen toiminta-ajatus Arvot Visio Keskeiset strategian tavoitteet Toteuttamisen keskeiset keinot.
1 TERVEYSTOIMI Terveystoimen strategia Arvot, toiminta-ajatus ja visio Kriittiset menestystekijät Arviointikriteerit ja mittarit Terla
Nuorisourheilun laatuseura Lähtökohtana jokaisesta mukaan tulevasta lapsesta huolehtiminen Sinetin seuralle myöntää lajiliitto Seura mukana valtakunnallisessa.
KJT strategia Johtokunta Open
Harrasteliikuntatuote Poweraction Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Liikuntapalvelukeskus Blomberginaukio 4, Turku Lasten ja nuorten.
VARUSMIESTEN VLK-TOIMINTA Pioneerirykmentti. 14. joulukuuta VLK- toiminnan merkitys pioneerirykmentissä on huomattava sillä osin laadukkaan ja.
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Nokian kaupungin strategia
Toimintasuunnitelma & Vuosikertomus Alueelliset järjestöpäivät
Suomen Suunnistusliitto Reilua peliä rasteilla Suunnistuksen eettiset reitinvalinnat.
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
VISIO KMO: Kestävää hyvinvointia monimuotoisista metsistä TULEVAISUUSKATSAUS: Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia Liite 2.
1 Valtioneuvoston maatalouspoliittinen selonteko I Selonteko on yleisen tason tarkastelu maatalouden toimintaympäristöstä ja kehityksestä Tarkastellaan.
Strategia Hannu Ylinenpää Arctic Golf Finland ry.
Mielenterveys kuntoutus
 Hyvinvointi on ihmisen fyysistä, psyykkistä, sosiaalista, emotionaalista ja hengellistä hyvää oloa  Hyvinvointi syntyy ihmisen itsensä, hänen läheistensä,
VARHAISKASVATUKSEN LIIKUNTASUOSITUKSET
VISIO 2015 Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia uusiutuvasta luonnonvarasta Liite 6.
Ruokolahden strategia 2016–2021. Yhteistyökykyinen Taloudelliset realiteetit tunnistava Muuntautumiskykyinen Arvomme.
SEURASTRATEGIA JÄRVENPÄÄN PALLOSEURA MISSIO, ARVOT, VISIO -> KOHTI VUOTTA 2021
Suomen Tennisliitto Strategia Suomen Tennisliiton missio ”Kehittää ja edistää elinikäistä tenniksen pelaamista seuroissa kaikilla taitotasoilla.”
Suomalaisten liikuntatottumukset Aikuisista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi arviolta %Aikuisista liikkuu terveytensä kannalta riittävästi.
Suomen Tennisliitto Strategia Suomen Tennisliitto - Strategia Huipputennis Kilpailutoiminta Valmennustoiminta Alue- ja seuratoiminta Jäsenistö.
Suomen Sotilasurheiluliitto ry SOTUL 2018 liitto täyttää 50 vuotta Yhteistyösopimus puolustusvoimien kanssa uusittu 2015 Jäsenmäärä varusmiehet ml. noin.
Aurinko Golf Oy STRATEGIA Versio 0.4 /
Sivistystoimialan kuukausiraportti KOL , TJ.
1. Kasva urheilijaksi Oulussa URHEILIJAN / LIIKKUJAN POLKU.
Strategiaperusta ja ohjelmat
Suomen Tennisliitto Strategia
MAASOTAKOULU Lappeenranta Esikunta Koulutuskeskus (-) - SKOR
Ajankotaista Skills Finlandin toiminnasta ja tulevaisuudesta
(1) YHTEISKUNNALLISEN VUOROVAIKUTUKSEN TOIMENPIDEOHJELMA 2012 – 2017
Suomalaisen yleisurheilun
Liikkujan polku -verkosto
vastuullisuus pelaajalähtöisyys laadukas toiminta yhteisöllisyys
Kohti maailman huippua. Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
STRATEGIA Aurinko Golf ry
VAU:n huippu-urheilustrategia
Tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja puolustusvoimien ja rajavartiolaitoksen varusmiehille, henkilökunnalle,
Yleisurheilu Yleisurheilijan urapolku Elinvoimainen seuratoiminta
Lions tietoa uusille jäsenille
VAU huippu-urheilustrategia
VMTK:n varapuheenjohtaja panssarijääkäri Miikka Puoskari
Uusi asukasvaikuttamisen toimintamalli Vantaalla
Urheilua ja elämyksiä Lentopalloliiton strategia
FB FActor Strategia
Asevelvollisuuden tulevaisuus Toiminnanjohtaja Janne Kosonen
STRATEGIA Aurinko Golf Oy
STRATEGIA Aurinko Golf ry
LIIKUNTA-ALIUPSEERIT ELI PUOLUSTUSVOIMIEN MÄÄRÄAIKAISET URHEILIJAT
Kaupunkistrategian laadinta
Valtakunnallinen liikuntajärjestö, joka tuottaa yhdessä varuskunnissa toimivien jäsenseurojensa kanssa vapaa-ajan liikuntapalveluja Puolustusvoimien ja.
Esityksen transkriptio:

SUOMEN SOTILASURHEILULIITON STRATEGIA 2018-2021

Elinikäisen liikuntainnostuksen aktivoija Visio 2018-2020 Elinikäisen liikuntainnostuksen aktivoija

Talous- ja viestintävaliokunta Toimintaympäristö Nykyinen toimintaympäristö Viestintä Liiton viestintä tukee strategian toteutumista tehokkaasti Kohdennettua viestintää on jo saatavilla eri segmenteille Talous Liiton taloustilanne on vakaa Tulevaisuuden toimintaympäristö Viestintä välineet kehittyvät Taloudelliset mahdollisuudet ovat kehittyvät Kehitettävää Uusien viestintä kanavien löytäminen Yhteistyö Puolustusvoimien viestinnän kanssa Luoda uusia mahdollisuuksia kehittyvälle taloustilanteelle

Talous- ja viestintävaliokunta Painopisteet Talous mahdollistaa laadukkaan toiminnan Tehtävät: Varmistaa varainhankinta Budjetointi, seuranta ja raportointi Tavoitteet Vuosittain 5% talouskasvu edellisen vuoden toteutuneeseen tulokseen, jolla varmistetaan toiminnan kehittäminen, jolla varmistetaan vakaa talouden kehitys. Kehittää liiton budjetointia, seurantaa ja raportointia Sopimusten hallinnan kehittäminen Viestintä tavoittaa liiton toiminnankohderyhmät Vastaa liiton viestinnän toteutuksesta Tukee seurojen viestintää Liiton viestivälineiden seuraajien määrän kasvattaminen Mitataan ja arvioidaan viestinnän vaikuttavuutta Liiton viestintä täyttää yhteiskunnan liikunnalle asetetut eettiset ja moraaliset vaatimukset

Kilpailuvaliokunta Painopisteet Tehtävät ja mittarit Tarjota yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa jäsenistölleen laadukkaita, monipuolisia ja ajankohtaisia kilpailutapahtumia Toimiminen ampumasuunnistuksen kansallisena lajiliittona Kilpailutoiminnan kehittäminen tapahtuu aktiivisen ja toimivan palautejärjestelmän kautta Tehtävät ja mittarit Vaikuttaa varusmiesten ja henkilökunnan mahdollisuuksiin osallistua Sotilasurheiluliiton kilpailutoimintaan Kuunnella jäsenistön tarpeita ja toiveita sekä tarjota niitä vastaavia kilpailutapahtumia. (palautekysely) Ylläpitää kilpailutapahtumien kokonaismäärä toteuttamiskelpoisella tavalla. (Seurataan osallistujamääriä ja kilpailupalaute) Kilpailujärjestäjien jatkuvuuden turvaaminen (kilpailukalenteri kesäkuussa)

Kilpailuvaliokunta Tehtävät ja mittarit Edistää jäsenistön hyvinvointia, liikuntaa ja terveyttä tukevia toimintoja. Tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa monipuolista liikuntaa Edistää ampumasuunnistuksen kansallisena lajiliittona Suomalaista ampumasuunnistuksen huippu- urheilua. (SM kilpailuiden osallistujamäärä ja menestyminen kansainvälisessä kilpailussa)

Kilpailuvaliokunta Tavoite Kilpailuihin osallistuvien jäsenmäärän lisääminen Kilpailuiden palautejärjestelmä on kattava ja toimiva. Ampumasuunnistuksen kilpailijamäärä lisääntyy ja Suomi on edelleen johtava maa kansainvälisesti. Kilpailutapahtumien määrä on kattava ja jatkuvuus on turvattu.

Harrastevaliokunta Painopisteet: VLK -toiminnan ylläpito ja kehittäminen HELKE -hankkeen käynnistäminen ja jalkauttaminen Tehtävät: Kehittää varusmiesten ja henkilökunnan liikuntamahdollisuuksia. Tällä tavalla edistetään fyysisen toimintakyvyn kehittymistä ja henkistä hyvinvointia Tavoitteet: Innostaa mahdollisimman moni varusmies ja henkilökuntaan kuuluva osallistumaan liiton tarjoamaan toimintaan Saada vähän tai ei ollenkaan liikkuvat varusmiehet ja henkilökunta liikkumaan Mittarit: VLK -käyntimäärät (Liikkuri) Tarpeiden mukaan laadittavat kyselyt