Urheilu YhdYsvallat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Advertisements

T E A 50 vuotta Työpaikkaurheilua jo vuodesta 1962.
Pajulahden leiri HJK Arabia -06 HJK Töölö -06 Marko Hirvonen
JÄRJESTELYTOIMIKUNNAN PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS
Harrastekiekon starttipalaveri III-V divisioonat Suomen Jääkiekkoliitto1.
FC Jazz D12 Harjoitussuunnitelma Jakso 4
Pesäpallon Historia ja Kilpailutoiminta
Etelä-Karjalan Urheiluakatemia
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
Suomen Jääkiekkoliitto / Kimmo Oikarinen1 D- junioreiden YA/SM pelaaminen
Suomen Jääkiekkoliitto / Jukka Kostiainen1 Sarjapalaveri II-div. Itä-Suomi ja III-div. Savo-Karjala Vesileppis, Leppävirta
Internal Use Only KERTAUSKURSSI Internal Use OnlyLINJAUKSETEROTUOMARIVIRHE: Kun erotuomari toteaa tehneensä ottelun kuluessa pelisääntöjen.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
”Urheilun avulla kansamme parhaaksi
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
E-Kinkunsulatusturnaus Raksila 2, Oulu.
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
World of Warcraft Maailman kovin Nettirooli peli kautta aikain.
PalloviestiV3+ Muodostakaa jono ja kuljettakaa palloa päänne päälle jonon ensimmältä jonon viimeiselle ja palauttakaa pallo ensimmäiselle kuljettaen sitä.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
ANGLOAMERIKKALAINEN KULTTUURIPIIRI
Kuivareenejä. Harjoituksen runko 1: Organisointi ja välineet: Jaetaan ryhmä neljään eri pisteeseen, joista yhdessä harjoitetaan tekniikkaa mailan ja pallon.
VANHEMPAINPALAVERI OLS HOLLANTI 06. KAUSI pelaajaa 4 valmentajaa 1 taloudenhoitaja 1 EA-vastaava laaja pelaajamateriaali (ja valmentaja.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
VLK-toiminta Karjalan Prikaatissa. Vekarasta Karjalan prikaati on Suomen suurin varuskunta ja koulutamme lähes 4000 varusmiestä vuosittain Vekaralla on.
PELIROHKEUDEN KEHITTÄMINEN- KOULUTUSPÄIVÄT Suomen Urheiluopisto, Vierumäki JÄÄKIEKKOVALMENTAJAKERHO.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Syysturnauksessa pelataan kilpa- ja haastesarja alla olevien otteluohjelmien mukaisesti Kilpasarjassa pelaavat: Ylämyllyn Yllätys, MP Sininen, LAUTP kilpajoukkue,
Berliinin kesäolympialaiset 1936 Laura ja Wilma. Saksan pääkaupungissa, Berliinissä järjestettiin vuonna 1936 kesäolympialaiset. Olympialaiset piti pitää.
YLLÄPITÄJÄ Miten pääsen alakuun? …ja siitä sitten etiäpäin
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Nappulavalmentajakerho
Jalkapallo Aapo Manni.
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
PAAVO NURMI.
E2-pojat kaudella
Viiden suora -peli ristinolla-peli (viiden suora) esim. yhtälön ratkaiseminen, prosenttilaskenta, sähköopin perussuureet (PUImURI) jne. 11x11-ruudukko,
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
National Hockey LEAGUE
PELIN IDEA.
ERIKOISJOUKKUEET ”Erikoisjoukkueilla” viitataan yleensä kolmanteen joukkueeseen hyökkäyksen ja puolustuksen lisäksi. Erikoisjoukkueita käytetään, kun yritykseen.
Itä-Suomen yliopisto, Liikunnan perusopinnot Sari Asikainen, Lauri Jaakkola & Mikko Virtanen Kin-Ball pikaopas.
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
FJK -06 PELIMUOTO 8 VS 8 PELITAPA 3 – 1 – 3 / Tasapaino koko kentällä
Salibandy Niko Malm.
ammattiin AKTIIVISESTI PORVOOLAINEN KEILAPALLO
HARRASTE- JA SENIORISÄÄNNÖT
EPS T11 Vanhempainkokous
NHL National Hockey League eli NHL on jääkiekon ammattilaisliiga jota pelataan Yhdysvalloissa ja Kanadassa.
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Jalkapallo.
Turun toverit ry.
Teemu Selänne.
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Pöytätennis.
Jalkapallo.
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Sarjapalaveri
Otsikon asettelu alaotsikko.
Otsikon asettelu Alaotsikko.
VALINNAISET LIIKUNTAKURSSIT
Esityksen transkriptio:

Urheilu YhdYsvallat

Yleiset urheilut Baseball Amerikkalainen jalkapallo Koripallo Uinti

Yhdysvaltojen urheilu Yhdysvaltalainen uimari Michael Phelps on voittanut eniten mitaleja olympiahistoriassa 18 kultaa ja yhteensä 24 mitalia. Babe Ruth oli Yhdysvaltalainen maailman tunnetuin ja paras baseball pelaaja maailmassa. Hän oli ensimmäinen pelaaja joka löi 50 kunnaria yhdessä kaudessa.

Olympialaiset Yhdysvalloissa on pidetty kahdeksan olympialaista. Yhdysvallat on saanut kesäolympialaisista eniten mitaleja. Yhdysvallat ovat osallistuneet olympialaisiin jo vuodesta 1896. Yhdysvaltalaiset ovat voittaneet 2 400 mitalia kesäolympialaisista ja 284 talviolympialaisista. Suurin osa mitaleista on voitettu yleisurheilussa (767) ja uinnissa (520)

Amerikkalainen jalkapallo Amerikkalainen jalkapallo on Amerikan suosituin laji. Se on amerikkalainen ja kanadalainen laji. Pelissä on tarkoitus kuljettaa vastustajan maalialueelle soikion muotoinen pallo. Palloa voi kuljettaa kantamalla, heittämällä taikka potkasemalla maaliin. Pelaajia on yhdellä joukkueella 11, ja yhteensä 22. Yksi peli kestää 4 x 15min.

Baseball Baseball on Yhdysvaltojen kansallislaji ja toisiksi suosituin laji. Baseball on kahden joukkueen välinen pallopeli. Pelin ideana on saada mahdollisimman monta juoksua. Pelissä on kaksi 9 pelaajan joukkuetta. Peliin tarvitaan baseball-maila, baseball- pallo, baseball-räpylä. Baseballissa ensimmäinen peli pelattiin 1838.

Koripallo Koripallo on Yhdysvaltojen 3 suurin laji. Koripallo on sisällä pelattava pallopeli. Koripallossa kaksi joukkuetta pelaa vastakkain, yhdellä joukkueella on 5 ja toisella myös. Pelin tarkoituksena on saada vastustajalle tehtyä kori siitä saa siteen pisteitä, joukkue kuka on saanut eniten pisteitä on voittaja. Peliaika on 4 x 10