Haluatko kehittää työtaitoasi ja sosiaalisia valmiuksiasi?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
. Rauman freinetkoulu.
Advertisements

Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
Tuella palkatun siirtäminen muun työnjärjestäjän tehtäviin
Opiskelijan arviointi työpaikalla
Yrittäjien ohjaajapankki Pirkanmaan oppisopimuskeskus
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
Tapiolan lukio Opi ihmisestä. Opi elämästä. Opi maailmasta.
LÄHELLÄ AVOIMIA TYÖMARKKINOITA – Palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluihin liittyvät vastuut Punaisen Ristin Tampereen Kontti-kierrätystavaratalon näkökulmasta.
YHTEISTOIMINNALLINEN & YHTEISÖLLINEN OPPIMINEN
Loppuyhteenveto. Miltä tuntuu session päätteeksi? Mitä on päällimmäisenä mielessä? –Uupumus? –Onnistumisen olo? –Pettymys?
Vanhemman neuvo - ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä
Pääotsikko Lisää alaotsikko tähän Vantaan kaupunki Sosiaali- – ja terveyspalvelut VammaispalvelutTyöllistämispalvelut.
TYÖNOHJAAJAPALAVERI VARTTI-hanke/ Anne-Mari Ollikainen.
Ympäristövastuu: Havainnointitehtävän ohjeistus
HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden.
Miten tapahtumani on uutinen?
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
Way Sosiaalinen tilinpito ja muu hankkeen asiakasseuranta - Way hankkeen takana kolme toimijaa (ELY-keskus, Hyvinkään kaupunki ja Pohjois-Uudenmaan TE-toimisto)
Toimeentulotuen yksikön sosiaaliohjaus
OMNIAN TIETOPALVELUKESKUS OMNIA LIBRARY
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
NUORTEN PAJA Anu Lounatvuori Johto Perhe- ja sosiaalipalvelut Perhepalvelut Aikuisten psykososiaaliset palvelut Mielenterveys- ja päihdepalvelujen.
Espoo haluaa kehittää osallisuutta Osallistuva Espoo -kehitysohjelma
NUORTEN STARTTI 2012−2014 NUORTEN STARTIN ESITTELY Matti Heinämäki Yksilövalmentaja.
TopTen -hanke Erityistä tukea tarvitsevat opiskelijat ja työvalmentajamalli Tuija Partanen.
Esityksen nimi / Tekijä Osaamista työpajoilta – Yksilöllisiä polkuja ja mahdollisuuksia suorit- taa ammatillisia opintoja.
Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai klo Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos.
Kirjaston kotipalvelu  Toimitetaan kirjaston aineistoja niille asiakkaille, jotka eivät itse pääse kirjastoon  Palvelu on asiakkaille sama, mutta toteutustapa.
MITÄ PARTIO ON? Kavereita - Yhdessä tekemistä - Kaikille avointa - Vapaaehtoistoimintaa.
Ideasta euroiksi YRITTÄJYYS ON TIETOA, TAITOA JA MAHDOLLISUUKSIA Päivi Lindfors, 4H Outi Jokela, 4H Nina Rajainmäki, InnoSata Oy.
LAPSIPERHEIDEN SOSIAALIPALVELUT PUNKALAITUMELLA
AVOTYÖ Case: K-Citymarket Mikkeli
Kuopion alueen työllisyyskokeilu
LTV 1 Jokilaakso
Provesta Oy Kaisla Provesta luottamuksellinen
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Perheentalo on matalan kynnyksen yhteisötalo.
Valmentajan osaamisen arviointi valmennustilanteessa
Kohtaamisia pelimaailmassa
Puhelinkäyttäytyminen työnhakutilanteessa
Pataluodon koulu Draamaluokka
PÄÄTÖSSEMINAARI Oppia ikä kaikki -verkostohanke
NÄYTÖN TYÖSUUNNITELMA
Kotitalouden kurssit lukiossa
NIINIVAARAN URHEILUHALLI
Pataluodon koulu Draamaluokka
Tavoitteet Tarjota nuorelle myönteisiä kokemuksia, kivaa tekemistä ja kavereita Tukea nuoren kasvua ja vahvistaa luottamusta omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa.
TUNNE TOISET - TUNNE ITSESI
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Työpaja työskentelyn kalvot
Kohtaamispaikan (nimi) Arki-info: Otsikko ja mahdollinen alaotsikko
Tervetuloa! Ohjelma: Tervetuloa! Kuntatiimien kokeilupalautteet (ja tavoitteet muutamalla tiimillä) a) Monialainen työ b) Neuvokas.
Maksuton koulutus, miksei!
ARK-E Arkkitehtuurin teorian erikoistyö: suunnittelijaksi kasvamassa (3 op) 2 Ryhmätapaaminen: Suunnittelijan tunteet Pe klo ,
AMMATILLISELLA KOULUTUKSELLA
Provesta Oy Messi Provesta luottamuksellinen
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
Anna-Kaisa Kortelainen
Tiina Taipaleenmäki.
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate

Senioreiden ulkoilupäivä. Kuusijärvellä 3. 5
Rovaniemen omaisten työryhmä
Toukokuussa: Kesäkuussa: TO 2.5. VIRTUAALIVESIJUMPPA KLO 7.50
elokuun virtuaalivesijumpat
Senioreiden ulkoilupäivä. Kuusijärvellä 2. 5
Nuorten työpaja- toiminta Lapissa vuonna 2017
Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Syysloma leikkipuistossa
Esityksen transkriptio:

Haluatko kehittää työtaitoasi ja sosiaalisia valmiuksiasi? Tule avoimelle tutustumiskierrokselle Joka keskiviikko klo 10 Soukantie 13 02360 Espoo Ei ilmoittautumista etukäteen Haluatko kehittää työtaitoasi ja sosiaalisia valmiuksiasi? Työskentely Soukan työkeskuksessa vahvistaa vuorokausirytmiä ja tuo sisältöä arkeen. Soukassa toimit osana työyhteisöä, voit kehittää työtaitojasi ja sosiaalisia valmiuksiasi sekä saada onnistumisen kokemuksia. Yhteystiedot Sosiaaliohjaaja (Paikkatiedustelut) 046 877 2321 Työsalit 050 5705 834 Kädentaitopaja ja Verhoomo 043 8249 713 Soukan Työkeskus Käyntiosoite Postiosoite PL 36204 02070 ESPOON KAUPUNKI Soukkaan pääset hyvin bussilla. Työkeskuksen välittömään läheisyyteen tulevat seuraavat bussilinjat: 3, 12, 14, 42, 46, 143, 145, 147, 504, 543   Työkeskus ja pajat ovat avoinna ma-pe klo 8-15. Painos 2017 Tervetuloa Soukan Työkeskukseen

Monenlaista tekemistä työpajoilla Kädentaitopaja/ Ihanuuskauppa Kädentaitopajalla voit valmistaa pääosin kierrätysmateriaaleista käsityönä mm kodinsisustustuotteita, koreja, mattoja, tekstiilejä ja maalaustöitä. Tuotteet myydään Ihanuus-kaupassa Kierrätyskeskuksen Suomenojan osoitteessa Rusthollarinkatu 1, 02270 Espoo Kokoonpano- ja pakkauspajalla voit tehdä monipuolisesti erilaisten tuotteiden ja materiaalien kokoonpano-, purku-, lajittelu- ja pakkaustöitä Verhoomossa voit harjoittaa taitojasi huonekalujen kunnostamisessa ohjaajan opastuksella Puupajalla voit opetella ohjatusti erilaisia tapoja työstää puuta. Puupajalla kunnostetaan mm. kaupungin toimipisteiden huonekaluja hiomalla, lakkaamalla ja maalaamalla. (Puupaja sijaitsee osoitteessa Hyljeluodontie 3.) Puistoryhmä Puistoryhmässä voit tehdä siistimis-työtä metsissä ja puistoissa esim. puiden kaadon jälkeen. Keittiöpaja Keittiöpajassa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään jo olemassa olevia ruoanlaittotaitojasi ja oppia uutta. Täällä laitamme monipuolisen ja terveellisen lounaan Soukan Työkeskuksen asiakkaille ja henkilökunnalle. Mahdollisuuksien mukaan leivomme makeita ja suolaisia lisukkeita. Työtehtävissä et tarvitse erityisosaamista etukäteen. Kaikki halukkaat saavat opastusta ja jokainen voi edetä oman tahtinsa mukaan vaativampiin töihin. Työnjohto ohjaa ja neuvoo työtehtävissä ja huomioi yksilölliset vahvuudet ja haasteet. Monenlaista tekemistä työpajoilla