Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Anna-Kaisa Kortelainen

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Anna-Kaisa Kortelainen"— Esityksen transkriptio:

1 Anna-Kaisa Kortelainen
UUSPERHENEUVONTA Anna-Kaisa Kortelainen

2 UUSPERHENEUVONTA Uusperhe on nimensäkin mukaisesti uusi kokonaisuus, johon sen jäsenet tuovat oman historiansa, kokemuksensa, ajatuksensa ja näkemyksensä Virallisesti uusperheellä tarkoitetaan perhettä, jossa ainakin toisella vanhemmalla on alle 18-vuotias lapsi.  Suomen Uusperheiden Liitto ry* arvioi uusperheitä olevan n. 15 % kaikista lapsiperheistä. Uusperhe ei itsessään ole ongelma, mutta tietämättömyys uusperhedynamiikasta voi aiheuttaa erilaisia haasteita perheessä. Perheen tilanne voi jo helpottua, kun uusperhe otetaan puheeksi. Tietoa saadessaan perheessä usein huomataan, että samojen aiheiden parissa painii moni muukin perhe. Tieto ei lisää tuskaa, vaan antaa kokemuksen siitä, ettei ole yksin Uusperheneuvonnan tarkoituksena on jakaa tietoa, vähentää ennakkoluuloja, kyseenalaistaa todeksi uskottua, tarttua perhedynamiikkaa heikentäviin asioihin ja vahvistaa jo olemassa olevaa hyvää perheessä. Uusperheneuvontaa on mahdollisuus saada puhelimitse, jonka lisäksi tarvittaessa tapaamisia 1-3 kertaan.

3 ASIAKKAAN YHTEYDENOTTO
Alkukartoitus NEUVONTA PUHELIMITSE TAI TAPAAMINEN Uusperheneuvoja ja uuspari Tilanteen kartoitus TARVITTAESSA 2. TAPAAMINEN Uusperheneuvoja ja uuspari, tarvittaessa muita perheenjäseniä Työskentelyä 3. TAPAAMINEN Työskentely jatkuu TARVITTAESSA PALVELUOHJAUSTA TARVITTAESSA UUSI YHTEYDENOTTO

4 YHTEYSTIEDOT Perhetyöntekijä/Uusperheneuvoja Kortelainen Anna-Kaisa Puh Puhelinaika keskiviikkoisin klo 10 – 11

5 Suomen Uusperheiden Liitto ry
Suomen Uusperheiden Liitto ry (Supli) kehittää ja tuottaa palveluja uusperheille sekä uusperheitä työssään kohtaaville ammattilaisille. Lisätietoa Supli.fi.


Lataa ppt "Anna-Kaisa Kortelainen"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google