Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tuomarikoulutus SJAL tuomarikoulutus WA tuomaritoiminta • World Archery tuomarit – Kansainväliset tuomarit – Kansainväliset tuomarikandidaatit –
Advertisements

Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Yhdistyslaki – Järjestökoulutus
Ranskalaisen koulun ystävät ry Perustettu 1949 Tarkoitus: –“Tukea henkisesti ja taloudellisesti ranskalaista kouluopetusta ja nimenomaan Ranskalais-suomalaista.
Topirkka.fi portaali
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
Sääntömuutos.
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
OAJ – VARSINAIS-SUOMI ? §§§ Alueyhdistyksen sääntöluonnos -Juridinen perusta.
Luetaanpa lakia V syksyllä tuli useita yhteydenottoja ja muita tietoja maiden käytön epätietoisuudesta Mitä laki sanoo?
Vammaisneuvosto ♥ Vammaisuuteen liittyvien asioiden asiantuntijaelin ♥ Vammaisten yhteiskunnallisen tasa-arvon edistäminen.
TULE MUKAAN! Rovaniemen Osasto Suomen Risti Rovaniemen osasto perehdytysilta
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
Johtokunnat Hallinto- ja johtosäännön 8 §:n mukaan koulutuslautakunnan erityiseen ratkaisuvaltaan kuuluu nimetä johtokuntien jäsenet vanhempainkokousten.
1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Toimihenkilöt 4. Harjoitusvuorot ja olosuhteet 5. Käytäntöjä 6. Varusteet 7. Budjetti ja.
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus World Archery - säännöt Kulloinkin noudatettavat kilpailusäännöt koostuvat säännöistä ja ohjesäännöistä. –
Päätöksenteko yhdistyksissä
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
Pekka Silkosuo, OAJ ALUEYHDISTYKSEN TALOUS. alueyhdistyksellä oma selkeä toimintaa ja taloutta ohjaava normipohja(=rekisteröity yhdistys)alueyhdistyksellä.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Työpaikkakouluttajan ABC
Työpaikkakouluttajan ABC
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
OAJ:n valtuustovaalit Ennakkoäänestys netissä Varsinaiset äänestyspäivät
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
OPPILASHUOLLON ja OPPIMISEN KOULUNKÄYNNIN TUEN MUKAISET MUKAISET RYHMÄT PIHKAINMÄEN KOULUSSA LV Yhteisöllinen oppilashuoltoryhmä Yksilökohtainen.
Kuurinniittyseuran syyskokous Seuran syyskokouksen sääntömääräiset asiat 1.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri sekä kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
ETELÄ - KARJALAN KALATALOUSKESKUS RY VUOSIKOKOUS 2015
Perustettu Suomen Senaatin päätöksellä , vihitty käyttöönsä
Suomen Golfliitto, Radiokatu 20, Helsinki, sivu 1 PUHEENJOHTAJAPÄIVÄ SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUS TIMO LAITINEN PÄIVITETTY (UUSI.
OPISKELIJOIDEN LAATURYHMÄT HUMAKISSA Hannu Sirkkilä Yliopettaja, laatuvastaava.
Ammatilliseen peruskoulutukseen valmentava koulutus VALMA (60 osaamispistettä) Antaa opiskelijalle valmiuksia ammatilliseen peruskoulutukseen hakeutumiseksi.
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
YIT-YHTYMÄ OYJ |1 YIT-Yhtymä Oyj:n varsinainen yhtiökokous klo
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
HEKA MAUNULA TALOTOIMIKUNNAT TERVETULOA!
Hae mukaan JC-kiltaan! Seuraavat paikat haussa :  Kansainvälistymisvaliokunta  Palveluvaliokunta  Teollisuusvaliokunta  Laita hakemuksesi.
Keskustan politiikka keskustan kunnallispolitiikkaa johtaa kunnallisjärjestö kunnallisjärjestö hyväksyy kunnallisvaaliohjelman, ohjaa valtuustoryhmän nelivuotiskauden.
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
KOKOUSTAITO Oletko koskaan osallistunut kokoukseen?
Yleiset valintaperusteet lv alkaviin opintoihin
Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
AJANKOHTAISET LAKIASIAT
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
Maastohiihdon uudet säännöt
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Kassos ry.
Yhteistoiminnallinen kokous
Luottamushenkilöorganisaation rakenne
Luonnos ( ) asetukseksi metsästysasetuksen muuttamisesta
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus 2018.
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
johtava rehtori Timo Olli KOUVOLAN SEUDUN AMMATTIOPISTO
Nuorisotyön laadun ja menetelmien kehittäminen Osaamiskeskus Kanuunan TOIMINTAPERIAATTEET Kanuuna-seminaari Jyväskylä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ
MARTTAYhdistysten Sääntömuutos 2019
Marttayhdistyksen vuosikello
MARTTAYhdistysten Sääntömuutos
Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10
Esityksen transkriptio:

Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y. Johtokunnan esitys sääntömuutoksista seuran Kesäkokoukselle 2.8.2017 Jäsenanomusten käsittely ja hyväksyntä Vuosijäsenyys Hirvieläinseurueen liittymismaksu alle 25-vuotiaille Saalistilaston ylläpito Talvikokouksen asialista Yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus

Jäsenanomusten käsittely ja hyväksyntä, johtokunnan esitys Johtokunta käsittelee anomukset ja tekee päätöksen Koejäsenyydestä tai anomuksen hylkäämisestä. Valitut Koejäsenet saatetaan jäsenten tietoon seuran seuraavassa varsinaisessa kokouksessa. Varsinaiseksi jäseneksi valinnan tai hylkäämisen tekee seuran Talvikokous. Saapuneet anomukset käsitellään aina seuraavassa johtokunnan kokouksessa ja hakija kutsutaan tarvittaessa haastatteluun. Varsinaiseksi jäseneksi voidaan valita henkilö, joka on ollut vähintään kaksi vuotta Koejäsenenä.

Jäsenanomusten käsittely ja hyväksyntä, sääntömuutokset (Nykyinen sääntökirjaus ja ehdotettu muutos, merkitsevät sanat alleviivattu) Seuran koejäseneksi seuran johtokunta voi hyväksyä… Koejäsenyys kestää vähintään 2 vuotta mutta kuitenkin enintään 3 vuotta, minkä jälkeen…

Jäsenanomusten käsittely ja hyväksyntä, sääntömuutokset (Nykyinen sääntökirjaus ja ehdotettu muutos, merkitsevät sanat alleviivattu) 9§ 13) Todetaan seuran uudet koejäsenet. Hyväksytään seuran uudet varsinaiset jäsenet, jolloin vähintään…

Vuosijäsenyys, johtokunnan esitys Johtokunta käsittelee anomukset ja tekee päätöksen Vuosijäsenyydestä tai anomuksen hylkäämisestä. Valitut Vuosijäsenet saatetaan jäsenten tietoon seuran seuraavassa varsinaisessa kokouksessa. Saapuneet anomukset käsitellään aina seuraavassa johtokunnan kokouksessa ja hakija kutsutaan tarvittaessa haastatteluun. Jäsenyys on voimassa metsästyskauden kerrallaan ja vuosimaksun suuruuden päättää seuran Talvikokous. Vuosijäsenellä ei ole äänioikeutta. Metsästysoikeus koskee kaikkea riistaa pois lukien hirvieläimet.

Vuosijäsenyys, sääntömuutokset (Ehdotettu lisäys, merkitsevät sanat alleviivattu) Seuran vuosijäseneksi seuran johtokunta voi hyväksyä henkilön, joka sitoutuu noudattamaan seuran ja Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piiri ry:n sääntöjä ja päätöksiä. Vuosijäsenet valitaan metsästyskaudeksi kerrallaan, jäsenyysaika on elokuun alusta seuraavan vuoden heinäkuun loppuun.

Vuosijäsenyys, sääntömuutokset (Nykyinen sääntökirjaus ja ehdotettu muutos/lisäys, merkitsevät sanat alleviivattu) Vuosijäseneltä ei peritä liittymismaksua. 9§ Todetaan seuran uudet koe- ja vuosijäsenet. Hyväksytään seuran uudet varsinaiset jäsenet, jolloin…

Vuosijäsenyys, sääntömuutokset (Nykyinen sääntökirjaus ja ehdotettu lisäys, merkitsevät sanat alleviivattu) Jokaisella liittymismaksun ja kokoukseen mennessä jäsenmaksunsa maksaneella jäsenellä koejäseniä, vuosijäseniä ja kannattavia jäseniä lukuun ottamatta on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää.

Vuosijäsenyys, sääntömuutokset (Nykyinen sääntökirjaus ja ehdotettu lisäys, merkitsevät sanat alleviivattu) 5§ Koejäseneltä ja vuosijäseneltä ei peritä liittymismaksua, eikä hänellä ole äänioikeutta. Muutoin koejäsenellä ja vuosijäsenellä on samat oikeudet ja velvollisuudet kuin varsinaisella jäsenellä paitsi, että vuosijäsenellä ei ole hirvieläimiä koskevaa metsästysoikeutta, koejäsen voi metsästää… Päätetään kannattavien henkilöjäsenten ja kannattavien yhteisöjäsenten vuosijäsenten vuotuisesta ja kertakaikkisesta kannattajajäsenmaksusta sekä vuosijäsenten vuotuisesta jäsenmaksusta,

Hirvieläinseurueen liittymismaksu alle 25 vuotiaille Talvikokouksen päätös: ”Alle 25-vuotiaan liittyessä hirvi- tai hirvieläinseurueeseen voi (liittymis)maksun suorittaa halutessaan kolmessa tasasuuruisessa erässä, kolmen vuoden aikana.” Teemu Simenius, Metsästäjäliitto: ”Jos rajaus pidemmälle maksuajalle tehdään vain alle 25 vuotiaille, niin se tulee olla säännöissä. Muutoin maksuajan pidennys koskee kaikkia jäseniä tasavertaisesti.” Sääntömuutosehdotus, lisäys: Alle 25-vuotiaille voidaan myöntää mahdollisuus suorittaa hirvieläinseurueeseen liittymisestä perittävä maksu osissa, talvikokouksen vuosittain vahvistamalla tavalla.

Saalistilaston ylläpito, sääntömuutos- ja päätösehdotus 5§ Jäsen on velvollinen ylläpitämään saalis- ja riistaruokintatilastoa ja ilmoittamaan tiedot vuosittain seuran kokouksen päättämällä tavalla. Päätösehdotus Kesäkokoukselle: Hirvieläinseurueeseen kuuluvan metsästäjän tulee ilmoittaa suorittamansa riistaruokintamäärät ja -tavat riistanhoitotoimikunnan ohjeistamalla tavalla. Jokainen Oma riista –palveluun rekisteröitynyt metsästäjä on velvollinen ylläpitämään henkilökohtaista saalistilastoa ko. palvelussa. Jos metsästäjä ei ole rekisteröitynyt Oma riista –palveluun, tulee hänen täyttää seuran internet-sivuilta löytyvä sähköinen riistakortti tai toimittaa tiedot kirjallisesti seuran sihteerille.

Talvikokouksen asialista, sääntömuutosehdotus 9§ Päätetään seuran liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta,

Seuran nimenkirjoitusoikeus, sääntömuutosehdotus Seuran nimen kirjoittaa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja tai sihteeri kukin erikseen.