Vikellys Sääntömuutokset vuodelle 2017

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
Advertisements

Hyvässä seurassa on ilo liikkua! ® TUOMARIPALAVERI ”SÄÄNTÖPRIIFFI”
Tuomarikoulutus SJAL tuomarikoulutus WA tuomaritoiminta • World Archery tuomarit – Kansainväliset tuomarit – Kansainväliset tuomarikandidaatit –
TAPAUS 1 • Joukkueen A pelaaja kuljettaa renkaan siniviivan yli keskialueelta omalle hyökkäysalueelleen. Mitä tuomari tekee?
Korkeanpaikanharjoittelun jälkeen
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
SUIO GP ja Räyskälä ja Räyskälä.
TOIMITSIJAKOULUTUS Tiina Pelander.
Suomen erikoissäännöt SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Ikäluokat • Aselajit tauluammunnassa ja maastossa • Ammuntamatkat • Pukeutumissäännöt • Harrastaja-
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Iitin yläkoulu 9. Luokka Antti Halme
OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT. LUOKKA JAVA ohjelma koostuu luokista LUOKKA sisältää metodeja molemmat sisältävät attribuutteja eli muuttujia.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
2012 LL.  Kilpailukutsun saapuessa kilpailusihteeri tiedottaa valmentajaa ja tarvittaessa myös hallitusta (ulkomaalaiset kisat, jotkut kaukana olevat.
1.
Ottelukierrokset henkilökohtainen kilpailu SJAL tuomarikoulutus 2013.
TOIMITSIJAT Ajanottaja Pöytäkirjanpitäjä
1. Usean muuttujan funktiot
SÄÄNTÖKOULUTUS Tervetuloa! 1.
TAVOITTEET JA TOTEUTUS Johdonmukainen ja laadukas tasojärjestelmä  etenee ratsukon urapolun mukaisesti  Kvaalisäännöt ohjaavat kaikissa lajeissa kehitystä.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
PORVOO.  Syyslämäriturnaus järjestetään kuudelle A-tasoiselle joukkueelle  Turnauksen alkusarja pelataan kahdessa 3:n joukkueen alkulohkossa.
OTTELUKIERROKSET - JOUKKUEET SJAL tuomarikoulutus 2013.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Carlo Vainio Optimointiopin seminaari - Kevät 2005 / 1 Käänteisoptimointiin perustuvat huutokaupat.
Aluepäivät Seinäjoki. TAVOITTEET JA TOTEUTUS Johdonmukainen ja laadukas tasojärjestelmä  etenee ratsukon urapolun mukaisesti  Kvaalisäännöt.
Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.
1 Muutosehdotukset alkaen Kilpailusäännöt, matkaratsastus.
Kilpailusäännöt III Esteratsastus 2016 – muutokset.
Tervetuloa Suomi 1B -kurssille!. Puhu ryhmässä! Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Mistä kaupungista sinä olet kotoisin? Missä sinä asut nyt? Oletko.
Kilpailusäännöt, lännenratsastus Muutosehdotukset alkaen.
1 Sääntömuutokset Kilpailusäännöt, kouluratsastus.
Kilpailusäännöt, Kenttäratsastus Muutoskooste alkaen.
Kilpailusäännöt, Valjakko Muutosehdotukset alkaen.
Yleistä arvostelusta Kristiina Leinonen (osa materiaalista Ulla Lucenius)
ARVIOINNISTA 3. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT luokan valinnaiset AINEET 8. ja 9. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT.
BADMINTON ENGLAND Line Judge Training Course By Abby Kumar and Yunus Suleman Training Co-ordinator.
KS III Esteratsastus Sääntömuutokset Voimassa alkaen
Yleistä Kilpailukategoriat
SaTu tehtävät Juniori Hermes.
Taide- ja taitoaineiden valinnaiset tunnit sekä valinnaiset aineet 8
Kilpailusäännöt, Yleinen osa (KS I) 2017
AKROBATIAVOIMISTELU Kansallinen tuomarikoulutus Suoritustuomari I-taso Taiteellisuustuomari
Joukkuevoimistelu.
Tapahtumat ja käsitteitä
Kilpailusäännöt, kouluratsastus
Uinnin kilpailujärjestelmä
Väittelyharjoitus Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Kilpailusäännöt, Vikellys Muutosehdotukset alkaen
Kilpailusäännöt Lännenratsastus (KS VI) 2017 muutoskooste
FIRST 36.7 TALVILEIRI
WÄÄKSYN RATSASTUSKOULU
Yhteishakupisteiden tilannekatsaus Valintakriteerit
K 4.3. Kandidaatin tutkielma ja tutkielmaopinnot (10 op)
MATKARATSASTUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
KOULURATSASTUKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
VIKELLYKSEN SÄÄNTÖMUUTOSKOOSTE 2018
Kenttäratsastus, sääntömuutokset ja täsmennykset vuodelle 2018
Esteratsastus KS III sääntömuutoskooste 2018
Jukola-koulu Teoria 4 Kurssin pitäjä: Päivitä esityksen tiedot ja vaihda mm. Louna-Jukolan logon tilalle tämän vuoden Jukolan logo.
Kokkola mes tuomari: Hannele Pirttimaa kr: koira makaa oikealla 3 min
Suomen Painiliitto ry Finnish Wrestling Federation
Vastuunjako SJAL tuomarikoulutus 2018.
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
SENIORITOIMIKUNNAN KOKOONPANO Inger Eriksson-Blom Hanno Strang
Vikellyksen lajiseminaari
7lk valinnaisainepäivä
Yleinen tuomari ohjeistus sekä viralliset käsimerkit
Pelin kehittäminen Jyväskylä.
Esityksen transkriptio:

Vikellys Sääntömuutokset vuodelle 2017 Kilpailusäännöt VII Vikellys Sääntömuutokset vuodelle 2017

Muutokset 711 Yksinvikeltäjä voi kilpailla samassa kilpailuissa usealla eri hevosella. Kuitenkin Suomen mestaruuskilpailuissa toiselle kierrokselle kukin yksinvikeltäjä saa osallistua vain yhdellä hevosella. Jos vikeltäjä osallistuu ( starttaa) samaan(ssa) luokkaan (assa) kahdella hevosella, sijoittuu hän paremman (lla) tuloksen perusteella (lla) ja vain se (parempi tulos) lasketaan rankingpisteisiin. 741 5. ilmoitetaan että otetaan ”aikalisä” - keskeytetään suoritus turvallisuussyistä, ja kommunikoidaan juoksuttajan kanssa ja tuomariston kesken. Tällöin tuomari soittaa kelloa ja musiikki pysäytetään. Kun tuomari A taas soittaa kelloa merkiksi jatkaa, on kilpailijalla 30s aikaa palata hevosen selkään.   3.2 C-yksinvikellyksessä kilpailevalta vikeltäjältä ei vaadita (kvaali) osallistumiseen oikeuttavia pisteitä, mutta mikäli vikeltäjä on saavuttanut 6,0 lopputuloksen C-tason yksinvikellyksessä tai mikäli vikeltäjä on kuluvalla tai edellisellä kaudella kilpaillut A-tasolla, niin nämä vikeltäjät starttaavat omassa luokassa. Kilpailija syöttää itse omat osallistumiseen oikeuttavat pisteensä (kvaalit) Kipaan.

732 Ajanotto/kello/merkinanto ilmoitetaan että otetaan ”aikalisä” - keskeytetään suoritus turvallisuussyistä, ja kommunikoida juoksuttajan kanssa ja tuomariston kesken. Tällöin tuomari soittaa kelloa ja musiikki pysäytetään. Kun tuomari A taas soittaa kelloa merkiksi jatkaa on kilpailijalla 30s aikaa palata hevosen selkään.

LIITE E Helpotetut luokat 2.2 B-tason yksinvikellys B-yksinvikellyksessä seniorit ja juniorit kilpailevat eri luokissa. B-tason perusliikkeet suoritetaan laukassa. Vapaaohjelma: kesto 1 min, koostuu staattisista ja dynaamisista liikkeistä. Staattiset liikkeet pidetään kolme laukka-askelta. Ei minimimäärää liikkeiden suhteen. 3.2 C-tason yksinvikellys C-yksinvikellyksessä kilpailevalta vikeltäjältä ei vaadita kvaali pisteitä, mutta mikäli vikeltäjä on saavuttanut 6,0 lopputuloksen C-tason yksinvikellyksessä tai mikäli vikeltäjä on kuluvana tai edellisenä kautena kilpaillut A-tasolla, niin nämä vikeltäjät starttaavat omassa luokassa. Kilpailija syöttää itse omat kvaalit Kipaan.