Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Marratech Käyttöohjeita. Ellei bookmarks –listassa ole haluttua palvelinta, osoitteen voi kirjoittaa suoraan osoiteriville:
Advertisements

Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Moodlen ohje opiskelijoille
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Internet-viestintä on helppoa! Käyttökuvaus 4.0
Vaihe 0: Mitä tarvitaan tietokone, laajakaistayhteys väh. 256 kbps, kuulokkeet tai kaiutin, tarpeesta riippuen lisäksi web-kamera ja mikrofoni oheislaitesuosituksia.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Jakaminen ja yhteistyö
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Maaseutu.fi on uudistunut -
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
1) Elbit Skills –sovellukseen kirjautuminen
Vaihe 0: Mitä tarvitaan Ohjeet päivitetty maaliskuussa tietokone, laajakaistayhteys väh. 256 kbps, kuulokkeet tai kaiutin, tarpeesta riippuen lisäksi.
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Oulunsalon lukion ohje unohtuneen salasanan vaihtamiseen FIM-palvelussa (Microsoft Forefront Identity Manager) Sisältää ohjeet seuraaviin tilanteisiin:
Padlet Opettajan ohjeet
Kahoot-ohje.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautumis-näkymä Yhdistää kokoukseen Kirjoitetaan annettu osoite selaimen osoiteriville Valitaan ”Enter as a Guest” Lopuksi painetaan ”Enter.
Echo360 - luentovideot Ohje opiskelijalle IT-palvelut.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Kuvien siirto nettigalleriaan
Tervekoululainen.fi // UKK-instituutti
Työtilan löydät osoitteesta:
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Tervetuloa Innopajaan
Periscopen pikaopas Jani Henriksson.
Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.
Luokan OneNote -muistikirja
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Kuvien piirtäminen LibreOffice Draw.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Granlund Manager, käyttöohje
Ohje on seuraavassa diassa
Granlund Manager, käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Hero-Henkilöroolirekisteri
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Esityksen transkriptio:

Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla. 2 Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Paina “Enter Room”. Host/Opettaja antaa Internet-osoitteen, josta kirjautuminen ConnectProhon tapahtuu.

Yleisnäkymä Näkymä ei ole aina samanlainen, koska host/opettaja pystyy muuttamaan ulkoasua. 3 Kirjaudu ulos painamalla selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa punaista rastia.

Attendee List Osallistujalistasta näet ketkä osallistuvat keskusteluun ja mitkä heidän roolinsa ovat. Chat Chatiin voi kirjoittaa aina. Voit joko kirjoittaa kaikille tai tietylle henkilölle valitsemalla henkilön nimen listasta. Muista, että host/opettaja näkee kaikki viestit, vaikka ne olisi kirjoitettu yksityisesti. Share Voit jakaa tiedoston kaikkien kanssa tämän avulla. Valitse tiedosto koneeltasi. Tiedosto ilmestyy tähän ja näkyy jokaiselle osallistujalle. File Share Host/Opettaja voi ladata tähän tiedostoja, josta niitä voi tallentaa omalle tietokoneelle. Note Host/Opettaja kirjoittaa tähän yleensä ohjeita. Camera and Voice Tämä mahdollistaa kuvan ja äänen käytön. Tästä näet henkilön kuvan, jonka kanssa olet keskustelussa. Ominaisuudet ja niiden käyttö 4 Web Links Host/Opettaja voi jakaa linkkejä. Kun linkkiä klikkaa sivu avautuu uuteen ikkunaan.

Äänitesti 1/2 Äänitesti täytyy tehdä joka kerta. Meeting -> Manage My Settings -> Audio Setup Wizard Aloita testi painamalla “Next”. Paina “Test” testataksesi kaiuttimet. Jos et kuule musiikkia paina “Help”. Jatka testiä painamalla “Next”. 5

Äänitesti 2/2 Valitse mikrofoni listasta. Jos et ole varma minkä laitteen valitset, jätä kenttä tyhjäksi. Klikkaa “Next” jatkaaksesi testiä. Testaa mikrofonin toimivuus painamalla “Record” ja puhu mikrofoniin. Paina pysäytys-nappia ja kuuntele äänityksesi painamalla play-nappia. Klikkaa tähän ilmoitukseen aina “Allow”. Jos painat “Deny” mikrofoni ei toimi. Paina “Test Silence” testataksesi kuinka paljon taustamelua on ympärilläsi. Pysy hiljaa, kunnes palkki on täyttynyt. Äänitesti on nyt valmis. Jos testin jälkeen on ongelmia, paina “Help”. Klikkaa “Next” jatkaaksesi testiä. 6

Kamera ja ääni Kamera menee päälle painamalla tästä. Kameran lisäasetukset saa näkyviin painamalla tästä. Hyväksy ilmoitukset aina painamalla “Allow”. 7

OsallistujaEsittäjä Kun puhut paina pohjassa “Talk” näppäintä. Voit myös puhua handsfree-toiminnolla. Tätä kannattaa käyttää kun puhut pidempään. Muista ottaa handsfree pois päältä, kun olet lopettanut puhumisen. Voit osallistua keskusteluun myös vaihtamalla statustasi. Status 8 Host/Opettaja Roolit Voit käyttää näitä asioiden kommentointiin. Esimerkiksi “Raise hand”, jolloin Host/Opettaja antaa puheenvuoron. Host/Opettaja jakaa roolit. Opiskelijat yleensä ovat osallistujia eli participants. Kun on vuorosi esittää, host/opettaja antaa esittäjän eli presenter roolin.

Tiedostojen jakaminen Valitse koneeltasi tiedosto, jonka haluat jakaa kaikkien kanssa. Tiedosto voi olla esimerkiksi PowerPoint-esitys. Tiedosto tulee näkyviin jokaisen osallistujan näytölle. Jaettava tiedosto ilmestyy kaikkien näytölle. Esityksen voi laittaa myös koko näytölle painamalla “Full Screen”. Kun esitys on pidetty paina “StopSharing”. Paina “Yes” tähän ilmoitukseen. Kun käytät ohjelmaa ensimmäisen kerran, seuraavanlainen ilmoitus saattaa ilmestyä ConnectPron yläkulmaan. Paina “Install”. 9