Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni."— Esityksen transkriptio:

1 Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni Puhu mikrofoniin ja katso heiluuko alla oleva mittari Mikäli se ei heilu valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudelleen. Klikkaa OK kun olet valmis. Ohjelma kysyy, haluatko liittyä VoIP-sessioon, klikkaa "Yes"

2 Volume-ikkunassa voit säätää kaiuttimesi ja mikrofonisi äänitason sopivaksi. voit sulkea mikrofonin tai kaiuttimet kokonaan ruksaamalla Mute saat Volume-ikkunan näkyviin valitsemalla yläpalkista Audio -> Integrated Voice Conference -> Volume

3

4 Mitä voi tehdä, jos äänet eivät toimi? Tarkista – onko kuulokkeiden ja mikrofonin liittimet kunnolla kiinni koneessa ja oikeissa liitännöissä? – onko mikrofonikuulokkeiden johdossa kytkintä? – tarkista koneesi volyymiasetukset (onko mutella?) Testaa uudelleen kaiuttimet ja mikrofoni – Audio -> Intergrated VoIP -> Leave Conference – Audio -> Speaker/Michrophone Audio Test – Sitten testaat, toimivatko kaiuttimet ja mikrofoni, kokeile eri vaihtoehtoja – Lopuksi Audio -> Intergrated VoIP -> Join Conference Poistu istunnosta ja kirjaudu uudelleen

5 Pikapalautteet - mielialailmaisut Vuorovaikutusta voi tehostaa symboleilla - vihreä rasti = olen ymmärtänyt tai kyllä - punainen ruksi = en ymmärrä tai ei -”nopeammin” = esitystempoa voi nopeuttaa, asiaan -”hitaammin” = esitystempoa voi hidastaa. - hymiöiden käyttö esim. kahvikuppi = tauko

6 Chat- eli lyhytviestit Voit viestittää ongelmista (esim. ääni) tai keskustella muiden istuntoon osallistuvien kanssa Chat-viesteillä. Voit valita vastaanottajaksi kenet tahansa yksityisesti tai ryhmänä. Kirjoita viesti laatikkoon ”Type chat message here” ja paina nappia ”Send”. Vastaanottaja(t) näkevät viestisi ja voivat reagoida siihen. Tällä tavalla voit esim. puheenjohtajalta tai esityksen pitäjältä pyytää täsmennystä johonkin kohtaan.


Lataa ppt "Testaa äänten toimivuus Klikkaa Test nappia Mikäli et kuule testiääntä valitse toinen vaihtoehto pudotusvalikosta ja kokeile uudestaan. Säädä mikrofoni."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google