Mikä on DecaSolution?. DecaSolution tarjoaa käyttäjälle nopeasti opittavan henkilökohtaisen ratkaisun/työvälineen digitaalisen tiedon hallintaan, jäsentämiseen,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Moodle verkko- oppimisympäristö Lyhyt johdatus kuvien avulla Lähde: Tem Valtosen PP-esitys Vetu 7 -koulutuksessa.
6 Digitaalisen materiaalin käyttöliittymästä
Sosiaalinen media Iida Kiesi.
RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows.
Monimediaista sisältöä verkkokursseille ideoita sisällöntuotantoon Kajaani Terho Kontioinen Joensuun yliopisto.
Avonet Digilehtiö käyttö
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
YV9TV1-07 Mikron käyttöönotto ja ylläpito Juha Korhonen
SOPIMUS PRO: VIESTINTÄMODUULI ”ASIAKKUUKSIEN HALLINTAA JA YHTEYDENPITOA NYKYAIKAISILLA SÄHKÖISILLÄ MENETELMILLÄ” MARLEENA LEHTONEN.
Aineistonhallintasuunnitelma osana tutkimuseettistä lausuntopyyntöä
Oulu Juha Pulkkinen Tekes.
W w w. h a m k. f i Wiki koulutus Leenakaija Lehto
I-DAYS Petri Kemppainen I-DAYS palvelu varmistaa, että tärkeät päivät tulevat huomioitua ajoissa ja oikealla tavalla.
MULTIMEDIAN MONET MUODOT
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Verkkoympäristöt lähiopetuksen rinnalla/tukena
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut ONKI-projekti Dataportaali
XML -kielen perusteet SIMO Seminaari Antti Mäkinen.
Finnan kansallisen näkymän palvelukonsepti
Verkko-opetuksen laadun tekijät – Kansallisen VOPLA-laatuverkosto- ja –palveluhankkeen esiselvityksen tuloksia Kristiina Karjalainen Annikka Nurkka Virtuaaliyliopistohanke.
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
5.2 Suunnittelu/jatkuu Käsikirjoitukset -Asiakäsik. -Tuotantokäsik. Suunnittelu -Laajuus -Tyyli / lay-out - Mediavalinta.
Sosiaalisen median hyödyntäminen työssäoppimisen ohjauksessa ja opettajien tukena Sirkka Hulkkonen Otto Burman
Julkaisijan iltapäivä Helsingin yliopistossa
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Maj-Lis Aaltonen MI Tietorakenteet Oy tietojärjestelmien suunnittelu, toteutus ja käyttöönotto ETM, informaatikko, toimitusjohtaja MATRI-yhteistyössä vuodesta.
RAPORTTIEN JA WWW-SIVUJEN OHJEET Projektityökurssi KLTITE05OH/SU.
Windows 2000 Jukka Stranden Marko Suhonen Käyttöjärjestelmät Seminaari 2006.
Ti Lähiverkot Erikoistyökurssi Linuxtyö SAMBA Mikko Pukki
Tietoturvaviikko 2013 Esitys 3/5 Ohje: voit liikkua esityksessä eteen- tai taaksepäin napsauttamalla sivun alareunassa olevaa nuolta Tämän esityksen on.
Linux-käyttöjärjestelmä. Mitä Ubuntu tarkoittaa ? Mitä Ubuntu on ? ● Afrikkalainen sana → zulu- ja xhosa-kielistä ● Kuvaa yhteisöllisyyttä ● Voidaan suomentaa.
G.Taliacotius: Plastiikkakirurgiaa 1598 Tankens bilder : om människors vilja att synliggöra kunskap och idéer
Oma Nimi Tilaisuuden nimi Pvm Paikkakunta. Mikä on VALO-CD? Kohderyhmä: tavalliset suomalaiset ihmiset Käyttöjärjestelmä: Windows XP/Vista/7 Sisältää.
Työpaikalla oppiminen Mobiili käyttöön ! Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
Luokan OneNote - muistikirja Jatko Sisältö 1. Apuohjelma 2. Työpöytäversio ja synkronointi 3. Materiaalin lisääminen muistikirjaan (PDF, Powerpoint,
OFFICE 365 PERUSTEET MATTI LÄHTEVÄNOJA, KUOPION KASVUN JA OPPIMISEN PALVELUALUE, KALLAVEDEN LUKIO.
TIETOTURVA INTERNETISSÄ. MITÄ ON TIETOTURVA? Tietoturvalla pyritään suojaamaan yritykselle tärkeitä tietoja ulkopuolisilta. Tietoturvalle on asetettu.
OTM järjestelmäarkkitehtuuri Erkki Pulliainen / Nitor Creations Oy.
Avointen aineistojen julkaisualusta AVAA © 2016 OKM ATT 2014–2017 -hanke Lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen.
Tiedonhaku ”Tiedon käsitteen kannalta ongelmallista on se, että verkkoihin syötetään ”tietona” mielipiteitä, joiden esittäjistä ja heidän luotettavuudestaan.
Verkkoympäristöjen hyödyntäminen verkoston toiminnassa. Plonen ja muiden alustojen (yhteis)käyttö.
Kuvien siirto nettigalleriaan
Jarkko Muhonen TeamProg
Täydennyskoulutus Tuoteturvallisuus ja työura ruoka-alalla
Tietoturva internetissä
TVT-harjoituksia H5 Tietoturva

Informaatikot Päivi Kanerva ja Minna Toikka
Linux Mint Heikkilä Visa.
Aineistonhallintasuunnitelmatyökalu dmpTuuli
Opin ja opetan tekijänoikeuksia Opettajan kolme roolia
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Tiedon hallinnan viitearkkitehtuurin osa-alueet
GIMP ja muut grafiikkaohjelmat
Tietoturva.
Finnan viestintätyöpaja
Tiedon hallinnan viitearkkitehtuurin osa-alueet
Tietoturva Internetissä
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
THL – SÄHKÖINEN JULKAISEMINEN MÄÄRITTELYTYÖPAJA
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
ePerusteet Ops-työkalukoulutus
TL-InfRa Oy:n esittely Sähköinen hankintapalvelu
Virtuaalikylä virtuaalinen oppimisympäristö
Avoimen tuotteenhallinta
Julkaisutoiminta hyvänä käytäntönä? Esimerkkinä Metka – hanke
Robotiikka Ruokaviraston asiakaspalveluun (Chatbot lemmikkieläinten tuontiehdot)
Osaaminen esille Europassilla
Esityksen transkriptio:

Mikä on DecaSolution?

DecaSolution tarjoaa käyttäjälle nopeasti opittavan henkilökohtaisen ratkaisun/työvälineen digitaalisen tiedon hallintaan, jäsentämiseen, tuottamiseen, julkaisemiseen ja arkistointiin. DecaSolution voi olla - henkilökohtainen digitaalinen eLearning työkalu - digitaalinen portfolio - digitaalinen käsikirja tai manuaali - julkaisutyökalu - digitaalisen sisällön hallinta- ja organisointityökalu - esitysväline

DecaSolutionin ominaisuudet.

DecaSolutionin ominaisuudet - Laitteistoriippumaton, toimii kaikissa Windows 98 ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä (suositus Windows 2000 tai XP) - Tukee kaikkia aineisto- ja dokumenttimuotoja (linkit avaavat ao. ohjelman) - Linkitysmahdollisuus internettiin ja liitetiedostoihin - Verkkokäyttömahdollisuus - Hakumoottori - Tulostusmahdollisuus - Skaalaavuus: - laajenee käyttäjän tarpeiden mukaan - laajenee organisaation tarpeiden mukaan - DecaPlayer tuotteen julkaisuun ja jakeluun - Rakenne ja sisältö ovat kokonaisuudessaan muokattavissa - Sisällön muokkaus on mahdollista suojata käyttäjätunnuksella - Loppukäyttäjän version sisällön päivitysmahdollisuus

DecaSolutionin jakelu.

DecaSolutionin jakelu 1/2 DecaSolution ohjelma voidaan jakaa käyttäjille useilla tavoilla: - Testiversion lataaminen verkosta (14 päivää). Ohjelma voidaan aktivoida tämän jälkeen ostamalla avauskoodi jatkuvaa käyttöä varten. - Lataus verkosta (www-sivuilta tai ftp-palvelimelta). - Sähköpostin liitetiedostona (pakattu zip-muotoon). - USB-muistilla (tai muu erikseen sovittava muistiväline).

DecaSolutionin jakelu 2/2 Valmis DecaSolution-esitys voidaan jakaa loppukäyttäjille usealla eri tavalla, riippuen esityksen koosta. - Sähköposti (alle 4MB) - Internet/Extranet - Lähiverkko - CD/DVD - USB-muisti Laajin toteutettu kokonaisuus on Therapia Odontologica Hammaslääketieteen käsikirjan CD-versio. Sen koko on yli 450 MB ja teos käsittää satoja kuvia sekä PDF-dokumentteja.

DecaPlayer.

DecaPlayer Julkaise oma esitys ja jakele sitä ystävillesi, kollegoillesi tai asiakkaille turvallisesti. DecaPlayer toimii katseluvälineenä. - DecaPlayerin avulla vastaanottaja voi katsoa portfoliolla tehtyjä esityskokonaisuuksia. - DecaPlayer mahdollistaa näiden esityskokonaisuuksien arkistoinnin ja taltioinnin. - DecaPlayer toimitetaan DecaSolutionin mukana ja se on ladattavissa ilmaiseksi Academica-Kustannus Oy:n verkkokaupasta.

DecaSolutionin hyödyt.

- Henkilökohtainen ympäristö - Ohjelma, jossa haluttu sisältö ja ohjelmallisuus yhdistyvät - Rakenne, sisältö ja ulkoasu räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaiseksi - Kustannustehokas - Tarjoaa käyttäjälle nopeasti opittavan henkilökohtaisen ympäristön tiedon hallintaan, jäsentämiseen, tuottamiseen ja arkistointiin - Helppo käyttää ja ylläpitää. Kaikki tarvittava on mukana - Ei edellytä erikoisosaamista, erillisiä laitteita eikä erillisiä ohjelmistoja - Yksinkertainen asennus ja turvakopiointi - Kulkee käyttäjän mukana paikasta (ja laitteesta) toiseen DecaSolutionin hyödyt

Mikä on Digitaalinen Portfolio?

Mikä on Digitaalinen Portfolio? 1/2 Portfolio on digitaalinen kokoelma henkilön (ryhmän) töitä, tuloksia tai toimintaa kuvaavia dokumentteja. - Projektiportfolio - Näyteportfolio - Kehitysportfolio - ”Lokikirja” Portfolio voi laajimmillaan kuvata tekijänsä koko kehityksen kaarta osana elinikäistä oppimista. Suppeimmillaan se voi olla yksittäistä projektia koskeva kokonaisuus.

- Digitaalinen portfolio on väline, joka mahdollistaa eri dokumentointitavoilla ja eri aikaan kerätyn (historia, nykyisyys) materiaalin järjestelemisen ja organisoimisen uudella mielenkiintoisella tavalla. Tämän seurauksena voi syntyä yllättäviäkin, täysin uudenlaisia kokonaisuuksia. - Digitaalinen portfolio on multimediatyökalu henkilökohtaisen opiskelu- tai näyteportfolion tekijälle, jossa voidaan hyödyntää kaikkia tavallisimpia dokumenttimuotoja (pdf, MS-Office, mpeg jne.) Mikä on Digitaalinen Portfolio? 2/2

Kiitos mielenkiinnostasi.