U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /

Slides:

Samankaltaiset esitykset
Omalla ajalla tehtäviä harjoituksia

VJS VALMENNUSLINJA – Kohti omaa huippua. ©2012 VJS.
FC Jazz D12 Harjoitussuunnitelma Jakso 4
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
SAPA ry Pelaajakoulutuslinja osa 4
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Rannelaukaus Lajitaito
Kurikka Suomen Jääkiekkoliitto2 Toimi ”tässä ja nyt” -periaatteella: Ohjaa -> Opeta -> Valmenna: Anna pelaajalle palautetta.
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Harjoituksia Jäähalliin
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Leikkimaailma ikäisille malliharjoituksia Tommi Hytönen 2015.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
JIPPO Valmennus ja taustat Päävalmentaja:Jouni Lehtimäki 2. Valmentaja:Hannu Kraft Valmentaja:Tero Tahvanainen Fysiikkavalmentaja:Antti Alamäki.
Forssan Jalkapalloklubi ry FJK 06 KAUSISUUNNITELMA 2015 ROHKEA TAITAVA LIIKKUVA LUOVA PELAAVA JOUKKUE. AJATUS MUKANA. Valmennuksen, harjoittelun ja pelaamisen.
Suomen Jääkiekkoliitto / Etunimi Sukunimi1 LTV2 DEMOHARJOITUKSEN OHJEISTUS DEMOHARJOITUS 1.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Valmennuslinja Haukiputaan Pallo ry. 11/17/2017.
JUNIORI-ÄSSÄT F2-IKÄLUOKKA OIKEUDENMUKAISUUS AVOIMUUS
Pelaaja profiilit ja ohjeita pelipaikoille
Huomioitavaa pienpesiksen pelaamisessa
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

U15 Alueleiriharjoitteita

Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen / Pallon riisto Pallonriistosta tilanteenvaihto 2-3 syöttöä > Murtautuminen maalintekoon Pelaajat omilla pelipaikoillaan ( ) Paitsiolinja > puolustus ei saa ylittää ennen palloa Tilanteenvaihto 10 v 6

Harjoitus teema: Pelin avaaminen / murtautuminen Pelin avaaminen linjasta Linjan puolustaminen Keskikentän/linjan puolustaminen -> 2 pelaajaa siirtyy prässiin, 3 pelaajaa liikkuu sivuittain v alueen peli 8 9 J J J J J

Harjoitus teema: Pelin avaaminen / murtautuminen Pelin avaaminen linjasta Keskikentän puolustaminen Keskikentän puolustaminen -> Tilanteenvaihto Pyri heti murtamaan linja. Hyökkääjillä kaksi kosketusta käytössä viimeistelyyn v

3:n pallon drilli 1. Avaus sisään leikkaavalle kk:lle > 3 v 2 ylivoimahyökkäys 2. Avaus nousevalle laitapelaajalle > Aikainen keskitys tai ajo sisään > 4v2 3. Katko kkk:lle > laukaus Toistot molemmin puolin Kahteen päähän C Rakentelu – murtautuminen – maalinteko 3 v 2 / 4 v

Harjoitus teema: Pelin rakentelu / murtautuminen Pelin rakentelu Laitapelaajien yhteistyö / Taskussa > leveydessä Kärkien liikkeet Puolustaminen Puolustaminen -> Tilanteenvaihto > Yritys tehdä maali Tilanteenvaihto Pyri heti murtamaan linja. Hyökkääjillä kaksi kosketusta käytössä viimeistelyyn. Kenttätasapaino Pelaajat omilla pelipaikoillaan ( ) v

Harjoitus teema: Pelin rakentelu a)Puolustaja kuljettaa alueelle ja ohittaa linjan syötöllä > ylivoimahyökkäys (1 puol. kk seuraa) b)1 kk voi pudottaa alemmas > 4 v 2 c)Keskiviiva poistuu > toinen kärjistä vastaan keskialueelle Pelaajat omilla pelipaikoillaan ( ) v

Harjoitus teema: Pelin rakentelu a)Puolustaja kuljettaa alueelle ja ohittaa linjan syötöllä > ylivoimahyökkäys (2 puol. kk seuraa), harhasyötöstä tilanteenvaihto b)1 kk voi pudottaa alemmas > 5 v 2 c)Keskiviiva poistuu > toinen kärjistä vastaan keskialueelle Pelin avaaminen Keskikentän liikkeet ja rakentelu Kärkien yhteistyö Pelaajat omilla pelipaikoillaan ( ) Kolmen alueen peli 11 v