Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu.

Slides:

Samankaltaiset esitykset
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta

HJK TÖÖLÖ -06 Kausikehys 2014 Marko Hirvonen.
Talvikauden harjoittelu
Seurayhteistyön painopisteet PELI, LUONNE, LUISTELU
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
SAPA ry Pelaajakoulutuslinja osa 4
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Kurikka Suomen Jääkiekkoliitto2 Toimi ”tässä ja nyt” -periaatteella: Ohjaa -> Opeta -> Valmenna: Anna pelaajalle palautetta.
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
HooGee-Espa P03 YJ2 Pääteemat harjoittelussa
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Korson Palloseura Valmennuslinja. Arvot YhteisöllisyysSuvaitsevaisuusAvoimuusLuotettavuus -Jokainen tietää toisensa -Osallistumme yhdessä -Ikäluokkien.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Forssan Jalkapalloklubi ry FJK 06 KAUSISUUNNITELMA 2015 ROHKEA TAITAVA LIIKKUVA LUOVA PELAAVA JOUKKUE. AJATUS MUKANA. Valmennuksen, harjoittelun ja pelaamisen.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
URHEILUTOIMINTALINJAUS
Valmennuslinja Haukiputaan Pallo ry. 11/17/2017.
Musan Salaman valmennuslinja 2018
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
Yksilöllinen kehityksenseuranta
Karkkilan jalkapalloseura ry.
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu Kausisuunnitelman mukaan 2. Jakso Viikot 2-7 tammi-helmikuu Kausisuunnitelman mukaan 3. Jakso Viikot maalis-huhtikuu Kausisuunnitelman mukaan 4. Jakso Viikot touko-kesäkuu Kausisuunnitelman mukaan 5. Jakso Viikot elo-syyskuu Kausisuunnitelman teemojen kertaus / tekninen taito – Valmentajan valinta Viikot 51-1: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 8-9: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 17-18: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 25-31: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 40-44: Valmentajan valinta / testit / loma UUSI KAUSI

Tekninen Kuljettaminen, kääntyminen, harhautukset Syöttötekniikka 1. Kosketus jaloilla Laukaisutekniikka Taktinen Viimeistely 2 pelaajan yhteistyö puolustettaessa 1v1 pelaaminen 2v1 pelaaminen Pelattavaksi liikkuminen Pelin avaaminen (+muotojen tunnistaminen) Leveyden ja syvyyden ymmärtäminen Tilanteenvaihdot +/- Fyysinen Nopeus Askeltiheys Ketteryys Tasapaino Kehonhallinta Aktiivinen liikkuvuus Henkinen ja sosiaalinen Keskittyminen (valmistautuminen peleihin ja harjoituksiin) Voitontahto Itsetuntemus ja – arviointi

Pelaajat osaavat vaihtaa pelin painopistettä kierrättämällä puolustajien kautta tai muuttamalla hyökkäyksen painopistettä keskikentän kautta. Henkinen ja Sosiaalinen Rohkeus pitää palloa Fyysinen Nopeus, kehonhallinta, reaktiokyky, havainnointikyky, tasapaino Taktinen Pelattavaksi liikkuminen, Pelin avaus (+rakentelu) (painopisteen muutokset), tilanteenvaihto- Tekninen Syöttötekniikka, 1. Kosketus jaloilla, pallonhallinta Jakso 1 Pelaajat ymmärtävät leveyden ja syvyyden eri kaistojen käytön merkityksen, jotta kentälle saadaan tilaa pelata. Henkinen ja Sosiaalinen Rohkeus pitää palloa Fyysinen Nopeus, kehonhallinta, reaktiokyky, havainnointikyky, tasapaino Taktinen Pelattavaksi liikkuminen, rakentelu (2v1 ja 3 pelaajan yhteistyö). Leveys ja syvyys, tilanteenvaihto- Tekninen Syöttötekniikka, 1. Kosketus jaloilla Jakso 2

Pelaajat oppivat tekemään juoksuja syvyyteen ja saavat Henkinen ja Sosiaalinen Itseluottamus ja itsetunto Fyysinen Nopeus, kehonhallinta, reaktiokyky, havainnointikyky, tasapaino Taktinen Murtautuminen, viimeistely, 1v1 pelaaminen Tekninen Laukaukset, harhautukset, 1. kosketus, kuljettaminen Jakso 3 Pelaajat ymmärtävät leveyden ja syvyyden eri kaistojen käytön merkityksen, jotta kentälle saadaan tilaa pelata. Henkinen ja Sosiaalinen Agressiivisuus Fyysinen Nopeus, ketteryys, reaktiokyky, havainnointi, tasapaino Taktinen Prässi (yksilötasolla), 2 puolustajan yhteistyö, 1v1 pelaaminen Tekninen Tempokuljetus, käännökset Jakso 4

Jakso 5 Kausisuunnitelman aiheiden kertaus (1-2 aihetta) Erityispainotus nopeudessa, ketteryydessä ja nopeustaitavuudessa Teknisen suorittamisen parantaminen

1. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia täydellä ja/tai vajaalla palautuksella Nopeus, Ketteryys, nopeustaitavuus Tekninen / Taktinen teema 2. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia vajaalla palautuksella. Pienpelit, peliaika 1-2 min. Pelipäivä. Kisat ja pienpelit tai miniturnaus Tekninen / Taktinen teema 3. harjoituskerta Painopiste taktisessa harjoittelussa ja suoritusten laadussa Aluepelit / sääntöpelit Tekninen / Taktinen teema 1. Harjoituskerta tulee pitää lepopäivän jälkeen.