 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Advertisements

KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Ohjeet videotarinan tekemiseen
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
Novellin analyysin käsitteitä
YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Lukemaan oppii vain lukemalla
Kommentti ÄI1.
Referointi ja referaatti
TYÖHAKEMUS.
Kirjoita tähän MINUA KIINNOSTAA: Nimi tähän Yritys tähän Kirjoita tähän TYÖSKENTELEN: PARISSA. Tuo tähän oma kuvasi näin: Klikkaa pallo aktiiviseksi >
PowerPoint-esitys OHJE.
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Kurssityön laatiminen Puolalanmäen lukio VA4 syksy 2006 Anne Lindholm.
TVT (vaka) Projektitehtävä
Funktio.
Tuottotehtävä tekstitaitokokeessa
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
AINEISTOPOHJAINEN KIRJOITELMA
KOKEESEEN KERTAAMINEN. ENNEN LUKEMISTA  Herätä kiinnostuksesi:  Mieti, mikä sinua kiinnostaa luettavassa  Mihin tarvitset tietoa, jota olet ryhtymässä.
Vanhoja tekstitaidon yo-kokeita
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Suureet ja mittaaminen  Mittaa saamastasi esineestä kaksi eri suuretta kahdella eri välineellä (yhteensä siis 4 eri mittausta). Valitse sopiva väline,
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
YO-info syksy Koetilanne  Omia koepapereita ei tuoda, koetilanteessa annetaan tarvittava määrä paperia.  Koepaperiin jätetään marginaali.  Jokaisessa.
Matematiikkaa 3a, Kertausjakso Lukuja © Varga–Neményi ry 2016
Proosatekstin analyysi
9lk kirja-analyysi.
Lämpimästi tervetuloa!
Yleistajuisemman artikkelin kirjoittaminen
Ohjeita….
Työelämän tekstejä sähköposti.
Sadusta uutiseksi Kirsi Hautamäki.
OIVALTAVA LUKEMINEN: TENTTIIN LUKEMISEN HAASTEET
ASIANTUNTIJAESITYKSEN LAATIMINEN
Korkeakoulukirjastojen tulokset
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Luen, kirjoitan ja kerron
KERTOJA Kirjailijan tekstiä varten luoma puhuva tai kirjoittava ääni, joka vastaa tekstin kerronnasta.
Tehtävänanto yleensä jokin seuraavista:
Finnan käyttäjäkysely 2016
Yleisten kirjastojen tulokset
Finnan käyttäjäkysely 2016
YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Artikkelin rakenne Miettikää ryhmissä:
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tuottotehtävä tekstitaitokokeessa
Kuvat ja teksti
Yhteisöllinen innovointi
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Aineistosta kirjoittaminen
Oman alan kirja Käy lainaamassa Myllytullin kirjastosta oman alan kirja. Pohdi ja kirjoita blogiisi (tee uusi artikkeli nimeltään ”Oman alan kirja”) ylös.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
Ideaa lukemiseen Taina Kylmänen/OSAO
”Hissipuhe” Esitysmateriaalin runko ja sallittu sivumäärä.
Tuottotehtävä tekstitaitokokeessa
Suomi 4B 3. luento Hurraa!.
Teema 1: Henkilökohtaiset vahvuudet ja lasten parissa työskennellessä tarvittavat vahvuudet Tavoitteet: Opiskelija osaa tunnistaa omia ammatillisia.
Kirjallisuusessee Essee: lyhyt, tav. yleistajuinen esitys jostakin tieteen tai varsinkin taiteen, kirjallisuuden alalta. (Nykysuomen sanakirja)
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Muokkaus Mari Lampinen,
PaikkaOppi beta Lyhyt johdatus käyttöön.
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
ESITELMÄ OMALTA AMMATTIALALTA
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Vinkkaajan muistilista
Esityksen transkriptio:

 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle sopiva?  Tarvitsetko vielä tavuviivoja tai suurempaa tekstiä?  Pyydä neuvoja ja vinkkejä opettajalta.  Muista myös lukudiplomikirjat!

 Lue kirjaa opettajan antamien ohjeiden mukaan.  Merkitse lukiessasi kirjaan tarralapuin kiinnostavia, jännittäviä, pelottavia, liikuttavia ja yllättäviä kohtia.  Merkitse myös henkilöitä, esineitä ja tapahtumapaikkoja.

 1. Tuunaa oma kirjakassisi.  Kassista täytyy löytyä ainakin  Kirjan nimi  Kirjailija  Lukija  Voit myös koristella kassia kirjaan liittyvin kuvin tai tekstein. Urpo ja Turpo Hannele Huovi

 Selaa lukemaasi kirjaa ja tutki merkitsemiäsi kohtia.  Etsi kassiin kirjaan liittyviä esineitä.  Muista kirjan  Henkilöt  Tapahtumat  Tapahtumapaikat  Valmistaudu kertomaan kuulijoille, miten kukin esine liittyy kirjan henkilöihin tai tapahtumiin.  Voit myös piirtää jonkin esineen, jos sitä ei voi laittaa kassiin tai tuoda luokkaan.

 Kirja: Urpo ja Turpo valokuvaajina

 Mieti huolella, missä järjestyksessä otat esineet kassista. Huom! Alkuun jotain erityisen kiinnostavaa...  Ota esineet yksi kerrallaan kassista ja kerro niiden avulla omin sanoin kirjan tapahtumista ja henkilöistä.  Voit halutessasi myös pukeutua itse teemaan sopivasti.