Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

209:my ois Otetaan koko Savonian opintosuunnitelmassa käyttöön toimintatapa, jossa opiskelija rakentaa itselleen oman virtuaalisen OIS-ympäristönsä. Se.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "209:my ois Otetaan koko Savonian opintosuunnitelmassa käyttöön toimintatapa, jossa opiskelija rakentaa itselleen oman virtuaalisen OIS-ympäristönsä. Se."— Esityksen transkriptio:

1 209:my ois Otetaan koko Savonian opintosuunnitelmassa käyttöön toimintatapa, jossa opiskelija rakentaa itselleen oman virtuaalisen OIS-ympäristönsä. Se voisi esimerkiksi kantaa nimeä: my OIS. Tämä ympäristö olisi PLE (Personal Learning Environment) –ajatukseen tukeutuva verkkopohjainen henkilökohtainen oppimisympäristö, joka rakennetaan sosiaalisen median välineillä. Laaditaan yhtenäinen toimintamalli koko Savoniassa ja jalkautetaan se osana OIS-hanketta. Hyödyt: opiskelija voi johdetusti ja dokumentoidusti rakentaa omaa asiantuntijuuden kehittymispolkuaan koko opintojensa ajan: Oma henkilökohtainen OIS eli avoin innovaatiotila omalle oppimiselle ja kehittymiselle. Opiskelija sisäistää OIS:n osaksi opiskeluaan paremmin, kun hänellä itsellään on oma ympäristönsä, jossa nämä asiat toteutuvat. Oman oppimisen arviointi sekä palaute opintojaksoilta ja työelämäprojekteista. Voidaan opintojen loppuvaiheessa muokata omaksi työportfolioksi ja hyödyntää työnhaussa. Mahdollistaa vuorovaikutuksen tärkeiden sidosryhmien välillä. Tekee osaamisen näkyväksi ja helpommin tunnistettavaksi. Vastaa nykypäivän työelämän vaatimuksiin, esim. verkkoviestintätaitoihin, ja valmentaa opiskelijaa oman itsensä markkinoinnissa/brändäämisessä/myymisessä. Yhtenäinen käytäntö koko Savoniassa -> yhdistyy valittuun OIS:n pedagogiseen linjaan (ei oteta käyttöön uusia käsitteitä). Vastaus olisi mielestäni: my OIS - opiskelijan oma innovoinnin ja oppimisen ympäristö, johdettu asiantuntijuuden kehittymispolku. Olen koonnut oheiseen liitetiedostoon pääkohtia, mitä tämä tarkemmin tarkoittaa. Huomioitavaa toki on, että asiat ovat vielä ylätasolla, ja vaativat asioiden eteenpäin työstämistä. Esitin ideani jo tänään KuMulla työryhmämme palaverissa, ja työryhmän jäsenet ainakin innostuivat asiasta niin, että tahtotila on viedä sitä eteenpäin. Mielestämme tämä konkretisoisi ja toisi toimintatavan opiskelijan oman asiantuntijuuden kehittymisen dokumentointiin ja sen esittämiseen, nimi olisi markkinoinnillisesti hyvä ja innostava ja toivottavasti yhtenäistäisi käytäntöjä. Ajatuksenamme on, että alamme tästä näkökulmasta työstämään asiaa eteenpäin työryhmässämme. Mutta jotta ajatus pääsisi todella elämään, se vaatisi kyllä, että toimintatapa otettaisiin koko Savoniassa käyttöön. OIS-hanke /mgr


Lataa ppt "209:my ois Otetaan koko Savonian opintosuunnitelmassa käyttöön toimintatapa, jossa opiskelija rakentaa itselleen oman virtuaalisen OIS-ympäristönsä. Se."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google