Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo
Advertisements

Lavian lukio.
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Järjestyssääntöjen tarkoituksena on
KELPO projekti Tuija Ikäläinen, koordinaattori
Toimintaohjeet opelle
Kandiseminaarin ryhmätyöskentely Kevätlukukausi 2007.
4. Opiskelijan osaamisen arviointi työpaikoilla
Täydennyskoulutus Yhdessä tekemällä – hanke 2010
S13-12 PROSESSIAUTOMAATION TEHTÄVIÄ LUKIOLAISILLE AS AUTOMAATIO- JA SYSTEEMITEKNIIKAN PROJEKTITYÖT Hallikainen Uimonen Korhonen Pirttimäki.
Soveltavan mikrobiologian erikoistyö KE (5op) Soveltavan mikrobiologian jatko- ja täydennyskoulutuskurssi KE (3 op) Kevät 2010 (periodi.
Viikko 16 (16. – ) 8.LK TET-viikko Maanantai: (16.4.) -9B: Vierailu Olkkarissa ja Työ- ja elinkeinotoimistossa klo Tiistai: (17.4.) -Eskarit:
Hyvinvointia koulun liikunnalla Etätehtävä Tavoite: Opiskelija soveltaa kurssin ” Hyvinvointia koulun liikunnalla” tietoja omaa koulua kehittävän projektin.
Automaatioasentajan työprosessi
OPISKELIJAN ARVIOINTI työssäoppiminen näyttö
Joensuun normaalikoulun opetussuunnitelmatyö
Käyttäytymisen arviointi
ARVIOINTI Vanhempainilta
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
ERITYISOPISKELIJAN ARVIOINTI Erityisopettaja Marjatta Kannisto
Näytöt Kiipulan ammattiopiston puutarhatalouden yksikössä
Pedagogisen toimikunnan kolmannen kokouksen muistio
Tervetuloa!.
YHTEISTOIMINNALLINEN & YHTEISÖLLINEN OPPIMINEN
Tutkimme ryhmässä jotain ILMIÖTÄ
TYÖSUHTEEN ALUSSA: Työelämän pelisääntöjä
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
Versolan pääsivu Paluu Takaisin Versolaan Soteversot Koulunkäyntiavustajan ammatti.
TIETOA VAPAAEHTOISEN A2-KIELEN (SAKSA, RANSKA) VALINTAAN LIITTYEN
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
JOPO- opetusta Kouvolassa vuodesta 2006
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Lukion oppimäärä.
Yo-kirjoitukset Yleisohje Matematiikka. Koetehtävät 15 samanarvoista tehtävää, laadittu pakollisten ja syventävien kurssien perusteella saa vastata enintään.
OPPILASHUOLLON ja OPPIMISEN KOULUNKÄYNNIN TUEN MUKAISET MUKAISET RYHMÄT PIHKAINMÄEN KOULUSSA LV Yhteisöllinen oppilashuoltoryhmä Yksilökohtainen.
Puolivuosisuunnitelma
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
Ops seminaari Askola.
Jyväskylän ammattiopisto
Kanit-ja jyrsijät opintojakso Sonja Kärkkäinen
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
VANHEMPAINILTA 9.LK HUOLTAJILLE Lielahden koulu.
Parhaiden kanssa parhaissa olosuhteissa Itä-Helsingissä.
Työpaikalla tapahtuva oppiminen VAMMAISTYÖN OSAAMISALA.
Koulun kehittämisprojekti
Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ
sanallisen arvioinnin todistuspohjat:
Opinnäytetyöprosessi ja valmistumisen aikataulu
4. MONO-päivä Klo
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
Liikuntapainotteisen yläkoulun suunnitelma
KUNTAVAALIT 2017 Parityö.
Työelämään tutustuja yrityksessä/työpaikassa
YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista ja noudattaa.
Abiturientin ohje syksy 2017
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
Arviointi.
IPPO-MALLI Toimintamalli opetuksen
Tervetuloa Suomi 4B –kurssille!
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Projekti Marko Rutanen
Luottamusmiesten ajankohtaispäivät
LAJITEKNIIKKAVALMENTAJA 2
Liiketalouden päivä- opiskelijoiden (fi) opinnäytetyöprosessi 2018-
TERVETULOA!.
KAUHAJOEN YHTEISKOULU 7.lk - VALINNAISAINEILTA
V-S Edunvalvontarinki järjestää Pro:n jäsenille koulutusillan aiheesta Työhyvinvointi, työvointi ja ajankohtaiset asiat työmarkkinoilla Illan asiaosuuden.
Esityksen transkriptio:

Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ Näytös Suullinen esitys Näyttely Matkakertomus Oppiaineeseen liittyvä vaativa työ Jotakin muuta?

Päättötyö 9.lk Mitä päättötyön tekemiseltä edellytetään Riittävää laajuutta (aikaa on seitsemän päivää) Työ tehdään itsenäisesti ilman opettajan ohjausta Tarvittavan materiaalin hankkii yleensä oppilas itse. Mikäli työ jää koulun käyttöön, materiaalin saa koulusta. Lopputulokselta edellytetään niiden periaatteiden noudattamista, joita erilaisten töiden tuottamisesta on opetettu, koskien niiden ulkoasua ja esittämistä.

Päättötyö Kaikki tekevät päättötyön Työ tehdään pääasiassa koulussa, mutta perustellusta syystä muuallakin Myös lukiotulokkaiden valmennuskurssille osallistuvat oppilaat tekevät päättötyön Työtä tehtäessä on noudatettava erityistä huolellisuutta ja varovaisuutta riippumatta siitä, tehdäänkö työtä koulussa vai koulun ulkopuolella. Tarpeetonta liikkumista kylällä tai koulun tiloissa ei saa esiintyä

Päättötyö Työsuunnitelma Laaditaan oheiselle lomakkeelle ja jätetään 8.5. mennessä sille opettajalle, jonka tarkastettavaksi työ halutaan Opettajilta voi kysyä neuvoa aiheen valinnassa Hyväksytetään ensin huoltajalla Opettaja voi rajoittaa tarkastettavakseen tulevien töiden määrää Jos suunnitelma hylätään, uusi suunnitelma palautetaan 13.5. mennessä

Päättötyö Työaika Raportointi Työ alkaa tiistaina 19.5. ja viimeinen työpäivä on tiistaina 26.5.2015 Työ toimitetaan arvioitavaksi ao. opettajalle viimeistään keskiviikkona 27.5. klo 8.20. Raportointi Kaikki raportoivat työnsä Vaikuttaa arviointiin

Päättötyö Päättötyönäyttely Näyttelyä ryhdytään rakentamaan torstaina 28.5. klo 8.20. Kaikkien on oltava tuolloin paikalla. Näyttely on avoinna torstaina koko päivän ja lisäksi illalla klo 17-19, jolloin myös koulun ulkopuoliset voivat tutustua päättötöihin

Päättötyö Päättötyönäyttely Aamupäivän välitunneilla oppilaat esittelevät töitään koulun oppilaille ja opettajille Näyttelyä purkamaan kokoonnutaan perjantaina 29.5. klo 8.20

Päättötyö Arviointi Todistukset hyväksytysti suoritetuista päättötöistä jaetaan päättötodistuksen liitteinä kevätjuhlassa Arviointiasteikko Kiitettävä / hyvä / tyydyttävä Hylätty Stipendejä luvassa parhaille