Tehy Ifin ja Tehyn välinen sopimus velvoittaa meitä tiedottamaan Tehyläisiä heidän eduistaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
11 VAKUUTUSTUTKIMUS 2012 Esitys Tutkimuksen tavoitteena on selvittää suomalaisten: yleiskuvaa vakuutusyhtiöistä ja vakuutustuotteista riskintuntemusta.
Advertisements

TUTKIJA TYÖMARKKINOILLA
Maailma rakentuu yhdessä yrittämällä! Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälinen osuustoimintavuosi 2012.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Maatilayrittäjän Omaturva
Apurahansaajien eläketurva Kulttuurin, taiteen ja luovien alojen rahoituspäivä Turku Henri Virtanen.
Hautamuistomerkkien vakuuttaminen
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
© Mela 2011 Vakuutukset Melasta. © Mela 2011 Täysi hyöty Melan vakuutuksista MYEL-vakuutus on jokaisen viljelijän, kalastajan, poronhoitajan ja metsätilallisen.
Uudelle maatalousyrittäjälle
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Eläkkeelle siirtyminen
Tehnyt:Juho ja Aaro. Jäsenedut 0 Työehtosopimus on tärkein ammattiliiton jäsenyyden tuoma etu. Sillä sovitaan mm. mitä työstä kuuluu maksaa.,
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
 Senioritutkimus 2010  Vastaajia yhteensä 1647  Miehiä 68 prosenttia  84 prosenttia vastaajista syntynyt 1940-luvulla  Eläkkeelle siirrytty keskimäärin.
© Mela 2011 Työvahinkoturvaa Melasta. © Mela 2011 Nuorellekin sattuu ja tapahtuu… Maatilan töissä on suuri tapaturmariski  alle 25-vuotiaille sattuu.
Kelan palvelut Pia Kankare
VAKUUTUSTUTKIMUS2014 Esitys
Eläkeselvitys 2012: Selvitys TEKin jäsenten näkemyksistä eläkeiästä ja eläke- ehdoista
Psykoterapia ja avohoito on edullista
Ann Selin Parempi Suomi-seminaari Työntekijän asema tulevaisuuden työelämässä Puheenjohtaja Ann Selin.
Työterveys ja -turvallisuus on yhteinen asia. Hyväksi sinulle. Hyväksi tuottavuudelle. Yhteistyöllä riskit hallintaan Terveellinen työ -kampanja 2012–2013.
Vammaispalvelulaki Vammaispalvelulain tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan.
TIIRATAAN TULEVAISUUTEEN JYTY JYVÄSKYLÄ RY. Jyty Jyväskylä ry Jyty Jyväskylä ry on kasvuhakuinen yhdistys ja varmistaa näin vahvan edunvalvonnan. Yhdistys.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
Sosiaaliturvan ABC toimittajille Kela lainsäädännön toimeenpanijana
Jalkapalloturva –Aon vertailu 2016
SOSIAALITURVA  Sosiaaliturva koostuu sosiaalihuollosta ja sosiaalivakuutuksesta  Sosiaalihuollolla tarkoitetaan 1. Sosiaalipalveluita.
Vakuutukset. Alkutesti Kysymys 1: Lähdette kaveriporukalla laivalle juhlimaan peruskoulun päättymistä. Mitä vakuutuksia tarvitsette? a) Ette mitään, koska.
Jyväskylän yliopisto matkavakuutukset 2010 Sopimusnumero Hanna Wasenius.
TyTAL VAPAAEHTOISET VAKUUTUKSET.
OPINTOTUKI OPINTOIHIN ULKOMAILLA KELA MYÖNNETÄÄN  Jos opinnot vastaavat Suomessa tuettavia opintoja tai sisältyvät Suomessa suoritettavaan tutkintoon.
Apurahatyöstä eläke- ja tapaturmaturvaa Minna Isoksela-Valkola Helsinki
© OP Ari Koski Golfvakuuttaminen Pohjola Vakuutuksessa 2015 ja 2016.
Jyväskylän yliopisto Lakisääteinen tapaturmavakuutus Liitännäisvakuutukset If Vahinkovakuutusyhtiö Oy Ville Viljanen
1 Invalidiliitto 1 Esteetön ja yhdenvertainen työelämä Työ kuuluu kaikille! Uudenmaan TE-toimisto, Pasila Anne Mäki, Invalidiliitto ry.
 ASIOITA, JOITA SINUN OLISI HYVÄ TIETÄÄ TYÖELÄMÄSSÄ OLLESSASI.
1 ARVIO VAKUUTUSMARKKINOIDEN KEHITYKSESTÄ
Arvio vakuutusmaksutulon kehityksestä 2016
12 Hyvinvointivaltio kaipaa huoltoa s
Uusi Sporttiturva Tuotetta on yksinkertaistettu niin, että vakuutusturva vastaa paremmin asiakkaan ymmärrystä siitä, minkälaisen turvan hän saa ostaessaan.
Vapaaehtoistyön vakuuttaminen vapaaehtoiset henkilövakuutukset vastuuvakuutus Jarno Rova,
Vakuutustutkimus 2012 Esitys
TYÖEHTOSOPIMUS JA TYÖMARKKINAJÄRJESTÖT
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Eläke ansiopäiväraha-ajalta
Vakuutukset Vakuutus on asiakkaan ja vakuutusyhtiön välinen taloudellinen sopimus, jonka sisältö selviää vakuutuskirjasta ja vakuutusehdoista. Korvaustilanteessa.
Sporttiturva tarjous Suomen Pöytätennisliitolle
TURNAUSINFO ±40 v turnaukseen la
Tervetuloa! Yrityksen nimi.
JHL:n jäsenedut 2017.
Bruttopalkasta nettopalkkaan
Tervetuloa oman verotuksen asiantuntijaksi
Korvausten hakeminen valtionkonttorilta Pysyvä vika ja haitta
Henkilöstökysymykset yhtiöittämistilanteessa Kuntamarkkinat
OSA V VAKUUTUKSET. OSA V VAKUUTUKSET Vakuutus luottamukseen perustuva sopimus asiakkaan ja vakuutusyhtiön välillä vakuutussopimuksen sisältö selviää.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Palkkatuki ja starttiraha
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
TYÖTURVALLISUUS.
Tehyn toiminta ja talous Tehyn valtuuston järjestäytymiskokous , Helsinki
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
Miten työtulo vaikuttaa sosiaaliturvaan
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Neuvontapalvelupäivät 12. –
Esityksen transkriptio:

Tehy Ifin ja Tehyn välinen sopimus velvoittaa meitä tiedottamaan Tehyläisiä heidän eduistaan.

Vakuutukset jäsenille Tapaturmavakuutus, jäsenille - Tapaturmavamman hoitokulukorvaus on enintään 977 euroa tapaturmaa kohti. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta - Turva tapaturmaisen pysyvän haitan varalta Korvaus pysyvästä haitasta on enintään 24 164 euroa tapaturma - Turva tapaturmaisen kuoleman varalta Korvaus tapaturmaisesta kuolemasta on 2 019 euroa Vastuu- ja oikeusturvavakuutus kaikille jäsenille - voimassa Tehyn tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistuttaessa Potilasvakuutus - Vakuutus kattaa Tehyn jäsenten sekä Tehyn yhteistyöjärjestöjen jäsenten itsenäisinä yrittäjinä harjoittaman terveyden- ja sairaanhoitotoiminnan edellyttäen, ettei toimintaan osallistu yhtään avustajaa tai työntekijää

Oikeusturva- ja vastuuvakuutus VAKUUTETUT liiton ammattiosastojen jäsenet ja opiskelijayhdistyksen jäsenet  työ- tai virkasuhdetta koskevissa asioissa opiskelijajäsenet ja ammattiin liittyvässä täydennyskoulutuksessa olevat liiton ammattiosastojen jäsenet  opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa tilapäisessä työ- tai virkasuhteessa olevat eläkeläiset, jotka ovat olleet Tehyn jäseniä eläkkeelle siirtymiseensä saakka työ- tai virkasuhteeseen liittyvissä asioissa Vakuutettuina ovat myös ne Tehyn ammattiosastoihin ja yhteistyöjärjestöihin kuuluvat itsenäiset ammatinharjoittajat sekä opiskelijajäsenet, joiden palveluksessa ei ole työntekijöitä ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa. Edellytyksenä on, että Tehyn jäsenyys on vahinkotapahtuman sattuessa kestänyt vähintään kymmenen kuukautta. Jos kuitenkin jäsenyys on kestänyt alle kaksi vuotta vahinkotapahtuman sattuessa, tulee myös riidan tai syytteen perusteen olla syntynyt jäsenyyden aikana. VOIMASSAOLO Vakuutus on voimassa Suomessa. Vakuutus koskee myös ulkomailla tapahtuvaa enintään vuoden kestävää työskentelyä ja työharjoittelua

Vakuutusedut jäsenille Keskittämällä vakuutuksesi Ifiin saat lisäksi useita rahanarvoisia etuja, mm. alennusta vakuutusmaksuistasi. Järjestöasiakkaan Keskittäjäalennus on jopa 15 % Tutkitusti nopeinta korvauspalvelua ja alansa parasta asiakaspalvelua Ryhmäsampo Primus -henki- ja tapaturmavakuutus on liiton jäsenille ja heidän perheelleen tarkoitettu jäsenetu. Nostetut maksimikorvausmäärät FINEn tekemän vertailun edullisin henkivakuutus on Ifin ja Kalevan Ryhmäsampo Primus -vakuutus. Ryhmäsampo Primuksen myy If ja turvat myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Vertailussa oli mukana henkivakuutuksia seitsemästä yhtiöstä www.if.fi/tehy

Ryhmäsampo Primus Kuolemantapausturva aikuisille Turva tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalta Jäsenelle ja puolisolle Jäsenelle vakuutuksenottajana yksin Lyhytaikaisen työkyvyttömyyden varalta Puolisolle, myös vaikka jäsen ei ota vakuutusta Pysyvän haitan varalta Kuoleman varalta Yhdessä kahden henkilön parivakuutuksena Jäsenelle, puolisolle sekä lapsille Yksilöllinen vakuutusmäärän valinta Omavastuuvalinta hoitokuluissa ja päivärahavuorokausissa Yläraja 200 000 € Voi valita tarpeen mukaan Valittavissa täys- tai vapaa-ajalle Vakuutusehdotus perustuu If Oikea Turva –kartoitukseen

Mitä sinä olet vakuuttanut? Suomalainen vakuuttaa mieluummin omaisuutensa kuin henkensä. Arviolta vain noin joka kolmannella työikäisellä kotitaloudella on riskihenkivakuutus.

Henkivakuutus on tarpeellinen 82 prosenttia suomalaisista pitää henkivakuutusta tarpeellisena. Silti vain joka kolmannella suomalaisella on henkivakuutus kuoleman varalta. Ennenaikaisen kuoleman kohdatessa sosiaaliturvan riittävyyteen uskoo 28 prosenttia vastaajista. Suomessa kuolee vuosittain noin 10 000 työikäistä ihmistä. Lähde: Finanssialan Keskusliitto, 15.6.2010

Ryhmäsampo Primus –vakuutuksen vakuutussummat ja alennukset 2014 Henkivakuutusturvat Vakuutussumma enintään, € Järjestön ryhmäalennus - Yhden henkilön vakuutus 200 000 60,1 % - Pariturva Tapaturmavakuutusturvat - Vamman hoitokulut 40 000 35 % - Päiväraha 18,00 67 % - Pysyvä haitta 80 000 51 % - Tapaturmainen kuolema 25 000 56 % Lasten tapaturmavakuutuksen turvat 20 000 44 % 100 000 5 000

Tapaturmavakuutus lapsille Turvaa jäsenen 0–23 -vuotiaat lapset Tapaturman aiheuttamien hoitokulujen varalta Tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan varalta Tapaturmaisen kuoleman varalta Hinta noin 20 € vuodessa (alle 10-vuotiaat) Voimassa myös urheiltaessa (alle 18 v.)

Sähköinen If Kansio If-kansio Näet omat vakuutuksesi Esitäytetyt lomakkeet Lähettämäsi viestit jäävät talteen Turvallinen Nopea korvauskäsittely Paperiton palvelu Maksuton Säästää luontoa, tilaa hyllyssäsi ja aikaasi Sen avulla saat laskut, vakuutuskirjat ja ehdot sähköisesti suoraan sähköiseen If-kansioosi paperipostin sijaan Kansioon kirjaudut helposti verkkopankkitunnuksillasi

Oikea turva -kartoitus Henkilökohtainen vakuutustarpeen kartoitus asiantuntijan kanssa Vakuutusturvan räätälöinti perheen tarpeita ja elämäntilannetta vastaavaksi Päällekkäisyyksien ja puutteiden huomioiminen Jätä yhteystietosi – sovitaan tapaaminen Eija Kaisio Puh. 040 947 3538/eija.kaisio@if.fi Nyt ajatuksena pohtia miten saisimme parhaiten tavoitettua jäsenistöä ”ilo sanomalla”. Soittolistat ok mutta tapahtumiin, hoitolaitoksiin mukaan pääseminen vie viestin paremmin perille. Jäseneduilla jäsenien pysyvyyttä/uusia jäsenyyksiä

Tervetuloa Oikea turva -kartoitukseen