Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

JHL:n jäsenedut 2017.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "JHL:n jäsenedut 2017."— Esityksen transkriptio:

1 JHL:n jäsenedut 2017

2 JHL tarjoaa jäsenilleen monenlaisia palveluja ja etuja (1/3)
Edunvalvonnalliset edut sopimustoiminta luottamusmiestoiminta maksuton oikeudellinen neuvonta työsuhdeasioissa ja työ- ja virkaehtoasioissa sekä tarvittaessa oikeusapu työtaisteluavustus Järjestölliset edut kattava yhdistysverkosto 13 aluetoimistoa toimipisteineen laaja koulutus- ja opiskelutoiminta ruotsinkielinen palvelu Työttömyyskassan palvelut

3 JHL tarjoaa jäsenilleen monenlaisia palveluja ja etuja (2/3)
Koulutusta ja ammatillisuutta JHL tarjoaa monipuolista ja pääsääntöisesti maksutonta koulutusta JHL- opistolla Helsingissä sekä paikallisesti ympäri Suomea: työn ja työyhteisön kehittämisessä järjestötoiminnassa edunvalvontaosaamisessa tarjolla myös ammatillista toimintaa ammatillisia verkostoja ammatillisia opintopäiviä ja -koulutusaineistoja

4 JHL tarjoaa jäsenilleen monenlaisia palveluja ja etuja (3/3)
Liiton lehdet ja julkaisut jäsenlehti printtinä ja verkossa jäsenkalenteri aktiivilehti verkossa jäsenten ja aktiivien verkkopalvelu Kaupalliset edut Muut edut liittovakuutus (Turva) jäsenmaksun verovähennysoikeus jäsenmaksupalautukset yhdistyksille

5 JHL:n jäsenedut Mitä edut sisältävät?

6 Liitto kouluttaa, kun niin haluat
JHL ja JHL-opisto tarjoavat jäsenilleen paitsi edunvalvonta- ja järjestökoulutusta, myös kaikille avointa ammatillista koulutusta. Jäsenille koulutus on useimmiten maksuton etuus, myös matkakustannukset korvataan. Tutustu kurssivalikoimaan: TSL:n koulutusta edullisesti TSL tarjoaa JHL:n jäsenille ATK-koulutusta reiluin alennuksin 20% alennusta tietokoneen ajokorttikursseista 10 % alennusta muista ATK-kursseista. Kursseja järjestetään useilla paikkakunnilla ympäri vuoden. Katso paikkakuntakohtaiset kurssit:

7 JHL:n jäsenkortti oikeuttaa alennukseen Teboil-ketjun asemilla bensiinistä ja dieselöljystä.
Normaali sopimuksen mukainen alennus on 2,1 senttiä/litra. Teboililla on vuosittain kampanjoita, joissa on korotettu JHL:n jäsenkortilla saatavaa bensiini- ja dieselöljyalennusta. Alennusta ei saa Teboil Express -automaattiasemilta. Lisäksi kortilla jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen voiteluaineista (alennus ei koske yli 10 litran astioita). Alennuksen saat näyttämällä jäsenkorttisi kassalla tai syöttämällä sen kortti-seteliautomaattiin ennen maksua.

8 Lomapaikkoja jäsenten ja yhdistysten käyttöön:
Lomakeskus Livohka, Posio Koskenhovin huvilat, Jämsä Levimaja ja lomaosake, Kittilä Suojalan maja, Hartola Hamaran mökki, Sodankylä Laakasalon huvila, Loppi Holiday Clubin -lomaosakkeet Muita lomaetuja JHL jäsenenä saat alennuksia mm. useiden kylpylöiden hinnoista ja majoitut kaikissa Suomen HI-hostelleissa jäsenetuhintaan.

9 Risteilyetuja Tallink Silja ja Club One Viking Line Eckerö Line
Jäsenetuna Club One Silver -tason edut. Silver-tason etuihin kuuluu muun muassa 20% perusalennus sekä 35% ennakkovaraajan etu tietyistä normaalihintaisista tuotteista. Lisätietoa eduista: Viking Line Etuja vapaa-ajan matkoista. Matkaa varattaessa on syytä kertoa jäsenyydestä ja varauduttava esittämään JHL:n jäsenkortti lippuja lunastettaessa. Lisätietoa eduista: Eckerö Line Yhdistyksille on tarjolla edullisia kokouspaketteja ja yksittäisille jäsenille risteiyetuja. Tutustu tarjouksiin:

10 JHL:n jäsenenä voit liittyä Vuokralaiset VKL ry:n jäseneksi hintaan 5 €/vuosi (norm. hinta 30 €/vuosi). Jäsenenä saat muun muassa maksuttoman puhelinneuvonnan.

11 Kultajousi Oy tarjoaa jäsenalennuksia tuotteistaan
Kultajousi Oy tarjoaa jäsenalennuksia tuotteistaan. JHL:n jäsenkortin esittämällä jäsenet saavat kaikista Kultajousi- ja Westerback-liikkeistä huomattavia etuja, alennukset voivat olla jopa 20 prosenttia. Tilaustyöt ja työsuoritusten hinnat tapauskohtaisesti. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita.

12 JHL:n jäsenenä voit tilata seuraavia lehtiä jäsenetuhintaan:
Kuluttaja-lehti Seuraavat palkansaajalehdet: Demokraatti Kansan Tahto Kansan Uutiset Viikkolehti Satakunnan Työ Tiedonantaja Uusi Aika Viikko Pohjois-Karjala Arbetarbladet Folktidningen Ny Tid Kaikki jäsenedut löydät osoitteesta

13 Turvan vakuutusedut

14 Turvan jäsenvakuutus JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turvassa. Kollektiivinen jäsenvakuutus sisältää  matkustajavakuutuksen ja tapaturmavakuutuksen pysyvän haitan varalle. Liiton järjestötehtävissä ja tilaisuuksissa JHL:n jäsenet ovat vakuutettuna Liittoturvavakuutuksessa. Lisäksi vakuutukseen kuuluvat ammatillinen vastuuvakuutus irtaimistovakuutus perhepäivähoitajille ammattiin opiskelevien lisätapaturmavakuutus.

15 Turvan matkustajavakuutus
Jäsenkortti on myös matkustajavakuutuskortti Vakuutettuja ovat kortinhaltija ja tämän mukana matkustavat alle 15-vuotiaat lapset (omat tai samassa taloudessa asuvat). Voimassa ulkomailla ja kotimaassa, kunhan matka kestää alle 45 vuorokautta ja suuntautuu yli 50 km päähän kotoa (työ- tai opiskelupaikasta, mökiltä). Matkustajavakuutuksesta korvataan matkan aikana alkaneen äkillisen sairauden tai matkalla sattuneen tapaturman aiheuttamat hoitokulut ilman ylärajaa. Vakuutuksesta korvataan myös matkan peruuntumis- tai keskeytymiskuluja. Jos matkalla joutuu maksamaan itse kuluja, niin kuitit ja muut tositteen talteen ja rahat saa jälkikäteen. Kansainvälinen palvelunumero   (SOS international, palvelua myös suomeksi).

16 Turvan tapaturmavakuutus
Tapaturmavakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutus on voimassa vapaa-aikana kaikkialla maailmassa. Se ei kuitenkaan ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa. Vakuutukseen sisältyy korvaus tapaturman aiheuttamasta pysyvästä haitasta, mutta ei tapaturman hoitokuluista.

17 Ammatillinen vastuuvakuutus
Vastuuvakuutuksessa vakuutettuina ovat liiton jäsenet. Vakuutuskauden aikana liittoon liittyneet jäsenet ovat vakuutettuja jäsenyyden alkamisesta lähtien. Vakuutuksesta korvataan vakuutetun toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinko euroon asti ammattihenkilön vastuuvakuutusehtojen mukaisesti, kun vahinko todetaan vakuutuskauden aikana ja vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vahingosta korvausvastuussa. Omavastuu jokaisessa vahinkotapahtumassa on 100 €. Vakuutus on voimassa Suomessa.

18 Ammatillinen vastuuvakuutus opiskelijalle
JHL on vakuuttanut liiton ammattiin opiskelevat jäsenet ammattihenkilön vastuuvakuutuksella. Vakuutettuja ovat liiton jäsenet teoriaopetuksen aikana ja työharjoittelussa. Vakuutuskauden aikana liittoon liittyneet jäsenet ovat vakuutettuja jäsenyyden alkamisesta lähtien. Vakuutuksesta korvataan vakuutetun toiselle aiheuttama henkilö- tai esinevahinko euroon asti ammattihenkilön vastuuvakuutusehtojen mukaisesti, kun vahinko todetaan vakuutuskauden aikana ja vakuutettu on voimassa olevan oikeuden mukaan vahingosta korvausvastuussa. Vakuutuksesta korvataan myös työharjoittelussa vieraalle omaisuudelle aiheutettu vahinko. Vakuutus on voimassa Euroopassa. Vakuutetun omavastuu jokaisessa vahinkotapahtumassa on 17 €.

19 Irtaimistovakuutus perhepäivähoitajille
Vakuutuksesta korvataan hoidettavana olevan lapsen perhepäivähoitajan omalle omaisuudelle aiheuttama vahinko. Irtaimistovakuutus perhepäivähoitajille -vakuutuksesta korvataan hoidettavana olevan lapsen perhepäivähoitajan omalle omaisuudelle aiheuttama vahinko. Korvauksen enimmäismäärä on € vahinkotapausta kohden. Vakuutuksesta ei kuitenkaan korvata hoitolapsen aiheuttamaa vahinkoa perhepäivähoitajan kanssa samassa taloudessa asuvan henkilön henkilökohtaiselle omaisuudelle (esimerkiksi silmälasit). Vakuutus on voimassa Suomessa. Vakuutetun omavastuu jokaisessa vahinkotapahtumassa on 50 €.

20 Päivärahakorvausvakuutus
JHL on sopinut jäsentensä päivärahakorvausvakuutuksesta Turvassa. Päiväraha on liiton jäsenillä 13 euroa / päivä. Se on veronalaista tuloa. Sitä voidaan maksaa yhteensä enintään 150 päivältä hylkäys- ja viivästystapauksissa. Päivärahakorvausta jäsen voi hakea myös työkyvyttömyydestä sv-karenssiajalta.

21 Alennuksia myös vakuutusyhtiö If:stä
JHL on neuvotellut jäsenilleen edullisen Primus henki- ja tapaturmavakuutuksen. Sillä voit vakuuttaa koko perheesi jopa 50 % järjestöalennuksella. Ifin yhteistyöjärjestön jäsenenä saat monia rahanarvoisia keskittämisasiakkaan etuja Ifistä. Mitä useampia keskittäjän vakuutuksia perheelläsi on samassa If-sopimuksessa, sitä enemmän saat alennusta. Saat etuja jo yhdellä vakuutuksella, korkeimmalla tasolla saat alennusta vakuutuksistasi peräti 16 %. 

22 Mitä jäsenedut tarkoittavat rahassa - esimerkki
Liiton jäsenmaksu on siis 1,00% palkasta ja työttömyyskassan 0,38% eli kokonaisjäsenmaksu on 1,38% verotettavasta ansiosta. Kuukaudessa maksat jäsenmaksuja 1900 euron verotettavilla tuloilla noin 26,20 euroa Jäsenmaksun verovähennys tuo tästä takaisin vuodessa euroa Matkustajavakuutuksen arvo noin euroa 20 tankillista bensiiniä bensaedulla euroa Koruja tai kelloja Kultajousesta euroa Risteily Talllinkilla / Vikingillä euroa Jäsenlehti kotiin postitettuna euroa Jäsenkalenteri euroa Kurssiviikonloppu täysihoidolla euroa YHTEENSÄ € / vuosi (26,40 € / kk)

23 Lue lisää jäseneduista:
Jäsenenä saat enemmän! Lue lisää jäseneduista:


Lataa ppt "JHL:n jäsenedut 2017."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google