Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
SAPA ry Pelaajakoulutuslinja osa 4
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
Munkkiniemen Kisapojat - Faktat -
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Harjoituksia Jäähalliin
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
Leki-futis Leki-futis Valmennuksellinen linja ”TYÖN TULOS EI OLE SE, MITÄ VALMENTAJA ON TEHNYT, VAAN MITÄ NUORET OVAT SAANEET JA MISSÄ MÄÄRIN LAPSET JA.
Leikkimaailma ikäisille malliharjoituksia Tommi Hytönen 2015.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
PELIROHKEUDEN KEHITTÄMINEN- KOULUTUSPÄIVÄT Suomen Urheiluopisto, Vierumäki JÄÄKIEKKOVALMENTAJAKERHO.
JIPPO Valmennus ja taustat Päävalmentaja:Jouni Lehtimäki 2. Valmentaja:Hannu Kraft Valmentaja:Tero Tahvanainen Fysiikkavalmentaja:Antti Alamäki.
Forssan Jalkapalloklubi ry FJK 06 KAUSISUUNNITELMA 2015 ROHKEA TAITAVA LIIKKUVA LUOVA PELAAVA JOUKKUE. AJATUS MUKANA. Valmennuksen, harjoittelun ja pelaamisen.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Suomikiekko 2017.
Tilanne 1: Hyökkäävän joukkueen pelaaja roikottaa mailaansa ringetteviivan väärällä puolen. Mikäli tulkitaan rikkeeksi (tahallinen: maila jatkaa roikkumistaan.
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Valmennuslinja Haukiputaan Pallo ry. 11/17/2017.
Toimintaohje seuran F7-F9 ikäluokille
Pelaaja profiilit ja ohjeita pelipaikoille
Esityksen transkriptio:

Avainasiat Annetaan vastustajan avata, jonka jälkeen välitön prässi pallolliseen. Pyritään pallonriistoon mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman ylhäällä. Ohjataan vastustajan peliä koko ajan kohti laitaa ja kulmia. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Avainasiat Pyritään avaamaan lyhyellä laitapakille. Pyritään avaamaan ja rakentamaan oma peli keskustan kautta. Pyritään painopisteen vaihtoon hyökkäyksen aikana. (pl tilanteenvaihto +) Pyritään murtautumaan keskeltä ja saamaan pallo maalintekosektrorille. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Pelijärjestelmä: 1-3-4-1 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Pelin avaaminen Mv avaa peli pallon puoleiselle puolustajalle Keskimmäinen puolustaja on noussut kk pohjalle pallon puolelle. Pyritään pelaamaan pakki-pakki syöttö, jonka jälkeen pallo pelataan liikkeessä olevalle keskimmäiselle puolustajalle. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Pelin avaaminen Pakki-pakki syötön jälkeen pallottoman puolen kk pelaaja liikkuu painottomalle puolelle pelattavaksi. Pakilla mahdollisuus pelata kk pohjalle painottomalle puolelle. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Pelin avaaminen Vastustajan ottaessa pakit vartiointiin, nämä liikkuvat alaspäin. Keskikentälle noussut keskimmäinen puolustaja liikkuu pelattavaksi keskelle. Keskikenttäpelaajat pysyvät puolessa kentässä tehden tilaa alakerran pelaajille. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Pelin rakentaminen Pakin tai keskimmäisen puolustajan tuodessa palloa ylös pallollisen puolen kk liikkuu pallottomalle puolelle luoden syöttösuunnan taskuun liikkuvalle laitapelaajalle tai hyökkääjälle Mahdollisuus syöttää myös kk pohjalla olevalle pelaajalle tai tai leveyteen laitapelaajalle. Keskimmäinen puolustaja varmistaa, mikäli pakki nousee. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Murtautuminen keskeltä Keskikenttäpelaajan tempokuljetus kohti linjaa Hyökkääjä liikkuu pelattavaksi luoden 2vs1 tilanteen. Laitapelaajat pyrkivät linjan taakse kohti maalia 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Murtautuminen laidasta Laitapelaajan tempokuljetus kohti maalia. Hyökkääjä pyrkii tekemään 2vs1 tilanteen tai jättää 1vs1 tilanteen. Pallottoman puolen kk pelaaja liikkuu linjan taakse. Pallottoman puolen laitapelaaja kohti maalia. Puolustajat tekevät tarvittaessa leveyden. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Prässi Hyökkääjä kohti pallollista pakkia. Hyökkääjä pyrkii heti riistoon tai pakottaa ainakin pelaamaan saman puolen laitapelaajalle Laitapelaaja pyrkii riistämään pallon. Estetään keskelle pelaaminen ja pyritään aktiivisesti riistoon. Voimakas kaventaminen pallon puolelle 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Prässi Pyritään luomaan ylivoima pallolliselle puolelle 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Prässi kierrätyksen jälkeen Mikäli vastustaja onnistuu kierrättämään toiselle avaavalle pelaajalle, pallollisen puolen kk pelaaja antaa tälle välittömän prässin. Hyökkääjä liikkuu hieman palloa kohti valmiina iskemään, mikäli tulee uusi kierrätys Pallollisen puolen laitapelaaja kohti puolustajaa. Pelaajat liikkuvat voimakkaasti poikittain luoden ylivoiman pallon puolelle 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)

Prässi kierrätyksen jälkeen Estetään uudelleen kierrättäminen ja pyritään riistämään pallo. 27.5.2014 NJS (Mikko Manninen)