Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Advertisements

Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Toimintaohjeet opelle
Mies kysyi ”Kokeilisimmeko uusia asentoja tänä iltana?"
Katso Aitolasta lisää:
Kotoa lähteminen Opiskelija on lähdössä kotoaan klo Pihalla hän huomaa huonon sään. © Copyright andy dolman and licensed for reuse under this Creative.
Kenen lapsi?.
Koirat…. vastaan ihmiset….
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Naisen ainoa vika.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon.
Huvipuistossa Elsa & Julia Olet lähdössä tänään huvipuistoon. Menet Et mene.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Nyt puhuvat tytöt Esitys oppituntikäyttöön
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Nuori tyttö, joka syö omenaa
Verbityyppi 1 katsoa nukkua verbityyppi 2 syödä juoda verbityyppi 3 mennä opiskella verbityyppi 4 haluta pelata verbityyppi 5 tarvita.
KANSAINVÄLISYYS JA MONIKULTTUURISUUS
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
Ufo-mies Kuvakäsikirjoitus. Kuva 1 Sisältö: Ufo-mies toteaa, että elinolosuhteet kotiplaneetalla ovat muuttuneet karuiksi Toteutus:  Taustalla kuuluu.
Opiskelijoiden rooleja STARA dominoi opetustilannetta omilla kommenteillaan, besserwisser, paljon äänessä vaikkei aina oikeassa. EVVK istuu mielenosoituksellisesti.
Väkivalta päihdeongelmaisen naisen elämässä
Tehtävänanto, otsikko, aloitus ja lopetus esseekokeessa
Nainen ja seksi eri ikävaiheissa. Vanhan sanonnan mukaan nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana. Mutta vaikka alle parikymppinen neito onkin ulkoisesti.
Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen seksielämä. Raskaudet ja synnytykset voivat muuttaa seksielämän nautittavuutta suuntaan tai toiseen: jokaisen naisen.
TtM Sirpa Niskala  TYTTÖJEN JA NAISTEN YMPÄRILEIKKAUSPERINNE  – pohdintaa miehen roolista ja osallistamisesta perinteen ehkäisytyössä.
Committed to Being More Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä. KAALIMATO TUTKII KAALIMATO TUTKII Elokuu 2016.
FEMINISTINEN FILOSOFIA -MIELENKIINTOINEN MATKA ITSEEN VAI YHTEISKUNTAAN ?
Committed to Being More Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä. KAALIMATO TUTKII KAALIMATO TUTKII Heinäkuu 2016.
KATKAISTAAN YHDESSÄ TYÖIKÄISTEN LIHAVUUS(EPIDEMIA) TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen.
porsaiden päivärytmi AAMU Ruoki porsaat rehulla, jota löytyy sivurakennuksesta joka on päärakennuksen vieressä. Sen jälkeen, (jos on helteinen ja kuuma.
TE3 SAIRAUSVAKUUTUS SUOMESSA Hurtig TEHTÄVIÄ TERVEYDENHUOLTOPALVELUJEN KÄYTÖSTÄ 1. Erkki loukkaa polvensa koulun liikuntatunnilla. Opettajan.
AI8 Tekstin keinot, uutinen Tekstin keinot Kappalejaolla voidaan auttaa lukijaa hahmottamaan tekstiä ja sen pääkohtia. – Kappaleen alussa tulee.
Committed to Being More Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä. KAALIMATO TUTKII KAALIMATO TUTKII TOUKOKUU 2016.
Kertaus 1. Miten ihastuminen eroaa rakastumisesta? 2. Millä eri tavoilla seurustelussa voi pettyä? 3. Milloin on valmis seurustelemaan? 4. Millainen on.
Lauseet.
Palveluvalikko 2017.
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
6.4 Liikunnan merkitykset
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten.
Mikä ihmeen objekti?.
Asiakkaan raudoitus käsiraudoilla ja rautojen irrotus
Suomi 1B Torstai
Suomi 1B 26. Helmikuuta 2016 Kalevalan päivä
FIBS
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä
1.1 Motivaatio, tunteet ja tiedonkäsittely vaikuttavat toimintaan
Att be om ursäkt (uppvärmning)
Suomi 2A
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
Luku 18 – Viisautta, runoutta ja tarinaa
Pingu Poissa kotoa.
LIIKKUUKO LAPSESI RIITTÄVÄSTI?
Kansalaiskysely seksuaalisuudesta ja seksistä 2018
Uskalla olla, uskalla puhua –vammainen nainen ja väkivalta
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Tsekki- breikki turvallisuus Kodin Kissa-hanke.
Esityksen transkriptio:

Miten käy? Oheisissa kaavioissa on esitetty tilanne, kun parisuhteessa oleva mies ja nainen ovat sopineet harrastavansa seksiä. Toinen tilanne on se miten mies kuvittelee asian menevän ja toinen kuvaa todellisuutta. Päättele kumpi on kuvitelmaa ja kumpi on todellisuutta…

Kaavio A Mies ja nainen sopivat aamulla harrastavansa seksiä illalla. Illalla harrastetaan seksiä sovitun mukaisesti.

Kaavio B Mies suuttuu Ei seksiä Mies tekee uuden yrityksen Mies ja nainen sopivat harrastavansa seksiä illalla Illalla mies olettaa, että sopimuksen mukaisesti seksiin voidaan ryhtyä välittömästi Nainen menee lukkoon Mies tivaa syytä siihen, että nainen ei halua seksiä Ei seksiä pitkään aikaan Mies teeskentelee unohtaneensa koko sopimuksen Naisen suorituspaine helpottuu Mies arvelee tilanteen olevan kypsä ja lähestyy naista seksuaalisesti Mies kompastuu tahallaan mattoon ja loukkaa polvensa, jotta nainen näkee hänen vaarattomuutensa Naista alkaa nukuttaa Mies nukahtaa Nainen ehdottaa iltapalan laittamista yhdessä Mies lähestyy naista seksuaalisesti mies teeskentelee nälkäistä Ruokaa valmistellaan tuntikausia, sitten syödään Nainen heltyy Mies muka havaitsee äkkiä, miten hauskaa heillä on yhdessä ilman seksiäkin Nainen jakaa ilahtuneena ajatuksen Kylvyn jälkeen avataan miehen ehdotuksesta viinipullo Mies juo melkein koko pullon itse Mies ehdottaa yhteistä kylpyä Juotuaan lasillisen viiniä mies muka vihdoin saa sanottua sen, mitä on ajatellut koko illan, ja tekee rakkauden tunnustuksen Miehen polvi paranee äkkiä ja mies ehdottaa piristyneenä seksiä Mies ehdottaa yhteistä matkaa Venetsiaan Mies ehdottaa reipasta kävelyä arvellen liikunnan vapauttavan naisen fyysisesti Mies yrittää ohjata kävelyretken oikoreiteille, muttei onnistu SEKSIÄ Nainen innostuu ja alkaa tutkia matkaoppaita