Vihreitä viestejä Vihreä liitto rp Elokuu 2006 Taina Marjanen, Mainostoimisto Toukokuu.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Puhetaito * Puhetaidosta on hyötyä kaikissa niissä tilanteissa, joissa haluat vaikuttaa toisiin ihmisiin. -Kukaan vaikuttamisammatissa toimiva.
Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja lobbaus Ulpu Iivari KTOL:n koulutustilaisuudessa
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
AJAVAN KOIRAN OMINAISUUDET. Ajavan koiran ominaisuudet • Toivotut ominaisuudet = positiiviset ominaisuudet • Ei toivotut ominaisuudet = negatiiviset ominaisuudet.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
Pidä turvallisuusväli
Laatinut Maija Halme-Briedis
1 Selvitysmiehen raportti Panu Kalmi. 2 Taustaa Työ on jatkoa viime kerralle esitetylle selonteolle. Selvityksen osan 2 muodostaa viime kerralla esitetyt.
Yleiskaavallisen ohjelman viherkaupunkiseminaari Seminaarin avaus Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Nummentalo.
Mike on mahtava tyyppi!.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Kaupallisen alan kulttuuri
Paras aika tehdä kivitilaukset?. Riittävän ajoissa!
VIHREIDEN TYÖPAIKKOJEN MAHDOLLISUUKSIA Ville Niinistö
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Viestintää ja tiedonhallintaa helposti ja tehokkaasti Olli Aro Kehittämiskonsultti – Business Development Consultant.
Ydinvoimaprosessista Anni Sinnemäki Vihreät näkemykset prosessista •Olkiluoto 3:sta otettava opiksi •Yhteiskunnan kokonaisetua arvioitava riittävän.
Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy/ Vetovoimaa matkailuun Etelä-Suomessa Imatra Events Imatran seudun tapahtumien yhteinen brändi.
I-DAYS Petri Kemppainen I-DAYS palvelu varmistaa, että tärkeät päivät tulevat huomioitua ajoissa ja oikealla tavalla.
Kriisiviestintä Thorleif Johansson Viestintäjohtaja.
Pohjois-Pohjanmaan luonnonsuojelupiirin alustus Tekijä: Oulun luonnonsuojeluyhdistyksen Kestävä yhdyskunta -kampanja Pohjois-Pohjanmaan ilmastostrategiatyö.
Kohti osallistuvaa toimintakulttuuria Oppilaskunnan, opettajakunnan ja vanhempainyhdistyksen yhteistyö Aleksanterin koulussa.
Heidi Hildèn & Vesa Ylisaari P709SNA.  UFC  Vapaapaini  YMS…
(NIMI) Kestävää aluesuunnittelua tukevat työkalut –portaali.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Utopia demokraattisesta markkinataloudesta demokratian idea on tasa-arvo, jokaisen vapaus määritellä omat arvonsa demokratia ei ole niinkään kansan valtaa.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Koonnut Anna-Liisa Kiiskinen Keski-Suomen ELY-keskus KESYTYS-hanke (korostukset kokoajan)
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Oman äidinkielen ja kotikielen opiskelun merkityksestä
DEMOKRATIA, OSALLISUUS JA VAIKUTTAMINEN UNESCO-KOULUSSA
”Mihin kekoon sinä kannat kortesi?”. Mitä on vapaaehtoistyö? Vapaaehtoista Vapaa-aikana Ei palkkaa Kuka tahansa voi osallistua.
Teeman tarkastelun neljä näkökulmaa Alueellinen vaikuttaminen, nykytila Demokratia ja osallistuminen KRITEERINYKYTILAN EDUTNYKYTILAN HAITAT NYKYTILAN.
Filosofian synty Filosofia on arkipäiväisien asioiden ihmettelyä ja yliluonnollisten kysymyksien pohdiskelua. Filosofiassa argumentointi ja kyseenalaistaminen.
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
Mikkeli Meininki! Kalle Launiala, ProtonIT Oy
KANSALAISVAIKUTTAMINEN
Monenlaiset oppijat verkossa Anne Rongas. Tämän esityksen laati Anne Rongas Töissä Kotkan aikuislukiossa (opo, ope) aikuiskasvatustieteilijä, maalaisihminenAnne.
Oppimisen tavoitteet ja osaamisen oivallukset SpiritUra -valmennuksessa Tavoitteeni - millaista muutosta tavoittelen valmennusprosessin tuloksena oman.
Puolueet: Puolueiden merkitys:
Keke-kasvatus: kriittistä tarkastelua & onnistumisen avaimia
Algoritminen ajattelu
Matti Piispanen Seurakuntarakenteiden kehittäminen kunta- ja palvelurakenneuudistuksessa Paikallisidentiteetin merkitys
Moraalinen relativismi Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tuottotehtävä tekstitaitokokeessa
TIEDOTE Kauppinen – Nummi – Savola. Tekniikan viestintä.
TURVALLISEN TOIMINNAN MALLI ILMAILUKERHOILLE TTM 11 |
8 Vanhat jännitteet purkautuvat s. 57– Vanhat jännitteet purkautuvat.
Missä valta Suomessa sijaitsee? Poliittinen valta on perustuslain mukaan kansalla, joka käyttää sitä suoraan tai edustajiensa välityksellä. Suomi on edustuksellinen.
Sakari Kainulainen Sakari Kainulainen, Pasilan kirjasto EPÄITSEKKYYDEN MAHDOLLISUUDET Suomalaiset ovat muuttumassa arvomaailmaltaan.
Hyvän osaamisen kriteerit ET:n eri teema-alueissa
Taulukuva ja tuntitehtävä: Miten Suomi säilyi demokratiana ja eheytyi?
YHTEISKUNTAOPPIA PUOLUEET.
Voiko omilla elämäntavoilla vaikuttaa yhteiskuntaan?
IHMISARVO JA YHDENVERTAISUUS
Yksilö vai yhteisö Kirjan sivut
YH9, Yh1, Tehtävä 9 Vasemmisto -palkkatyöväki -pienituloiset ↓
Toimivan oppilaskunnan hallituksen valinta – kuinka temppu tehdään?
YH 1, OPS Aloitustunti.
SUOMEN PUOLUEET Vasemmisto Porvarit Keskusta Oikeisto
Yritykset ja yhteiskunta
Kemia luonnossa Maiju, Kasperi, Mika.
PUOLUE C Periaateohjelma: Arvot
33 Laki ja budjetti syntyvät yhteistyöllä s
SUOMEN PUOLUEET Vasemmisto Porvarit Keskusta Oikeisto
Tukiliiton strategiaprosessi
Omavalvonta -työpaja THL:ssa
Esityksen transkriptio:

Vihreitä viestejä Vihreä liitto rp Elokuu 2006 Taina Marjanen, Mainostoimisto Toukokuu

Tästä esityksestä »Tähän esitykseen on koottu vihreitä perusviestejä tukemaan ehdokkaiden vuoden 2006 eduskuntavaalikampanjan rakentamista. »Nämä viestit on työstetty yhteistyössä Vihreä liitto rp:n puheenjohtajiston, hallituksen ja eduskuntaryhmän kanssa

Miksi Vihreä liitto on olemassa? »Vihreä liitto on olemassa, jotta äänettömilläkin olisi ääni.

Kenen etua Vihreä liitto ajaa? »Vihreä liitto on puolue, jonka eturyhmä ovat äänettömät eli syntymättömät sukupolvet, luonto ja vähäväkiset. »Ajamalla oman eturyhmänsä asiaa vihreät ajavat samalla kaikkien pitkän tähtäimen etua. »Vihreät ajavat suurinta yhteistä hyvää.

Ovatko vihreät oikealla vai vasemmalla? »Vihreä liitto pitää jakoa oikeistoon ja vasemmistoon vanhentuneena, koska sitoutuminen vain yhden ryhmän etujen ajajaksi estää suurimman yhteisen hyvän tavoittamisen. »Vihreän liiton tavoitteet ylittävät perinteisen eturistiriita-ajattelun. »Ei oikealla eikä vasemmalla, vaan edellä.

Vihreä liitto ja luonnon itseisarvo »Vihreiden perusarvo on, että luonnolla on itseisarvo. »Ihmisellä on osana luontoa itseisarvo, joka on riippumaton hänen hyödyllisyydestään yhteiskunnalle. »Kestävää yhteiskuntaa tai taloutta ei rakenneta ihmistä ja luontoa riistämällä.

Vihreä liitto ja demokratia »Vihreät toimivat niin kuin demokratiassa tulee toimia: kyseenalaistaen, osallistuen ja avoimesti. »Paras demokratian mittari on ihmisen kokemus omista vaikutusmahdollisuuksistaan, tunne että voi vaikuttaa. »Vihreissä toisinajattelu on sallittua, jopa toivottua.

Vihreä liitto ja kansalaisaktivismi »Väkivallaton ja avoin, epäeettiseen toimintaan kohdistuva kansalaistottelemattomuus on hyväksyttävä vaikuttamisen muoto. »Kansalaisaktivismi on demokratiaa aidoimmillaan. »Kansalaisaktivismi ei ole huliganismia ja terrorismia. »Vihreä liitto kannattaa kansalaisaktivismia, mutta ei hyväksy väkivaltaa tai laittomien keinojen käyttöä.