31.3.20151 Keski-Suomen Yrittäjät. 31.3.20152 Keski-Suomen Yrittäjät Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli 112 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Uusyrityskeskus • Vastuu perustamisneuvonnasta Lahden alueen kilpailukyky- ja elinkeinostrategian mukaisesti • Vuodessa asiakaskäyntejä yli.
Advertisements

Sapuska - Kansainvälistä liiketoimintaa elintarvikkeista 2008 – 2012 Joensuu DM Copyright © Tekes.
Yli 94-vuotta yrittäjyyden puolesta
Jäsenyritykset  Yli jäsenyritystä - elinkeinoelämän suurin järjestö  Yksinyrittäjiä ja työnantajayrityksiä, kotimarkkinayrityksiä.
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Kauppalehti Yrittäjyys Lokakuu Aineiston rakenne Kaikki, n=720 %
Uudenmaan Yrittäjät Yritysten ilta – Kerava Menesty sähköisessä liiketoiminnassa! Kerava Vpj. Ritva Lill-Smeds ja Tj. Petri Graeffe.
Jukka Ollila | Novago Yrityskehitys Oy Yritystalo BusinessLohjan ensimmäinen vuosi.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
Kaikki liiketoiminnallinen toiminta saa alkunsa omasta osaamisesta.
Perheyritykset - Suomen talouden selkäranka
Keskeiset tavoitteet Tasaveroiset toimintaedellytykset ja yhteiset pelisäännöt valvontaan yksityiselle ja julkiselle sosiaalipalvelualalle Palvelusetelin.
• Verkostossa mukana: –Tampereen Aikuiskoulutuskeskus –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto – Vaasan aikuiskoulutuskeskus – Pohjois-Satakunnan Aikuiskoulutuskeskus.
Hallitusohjelmaodotukset yrittäjyyden edistämiseksi Yrittäjävaltuuskunnan kokous PK-johtaja Pentti Mäkinen.
Elävä kaupunkikeskusta ry:n strategia 2010 – 2015 (viimeistely) Esitys hallituksen kokoukselle Strategiaryhmän valmisteluun perustuva toiminnanjohtaja.
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
FUAS-liittouma – maan suurin ammattikorkeakoulukokonaisuus July 2,
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Yrittäjyydestä ja yhteistyöstä Teollisuusneuvos Heikki Vesa.
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY Kohti kunnallisvaaleja 2012 Yksityisen sosiaalialan kunnallisvaaliteemat yhteiset pelisäännöt valvonnan toteuttamiselle tasaveroiset.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät Seinäjoki Puheenjohtaja Jyrki Mäkynen.
Pk-yritysbarometri Kevät 2005 Julkaisijat Suomen Yrittäjät ry ja Finnvera Oyj.
UUDISTUNUT ALUEHALLINTO JA TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ -SEMINAARI Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävän merkitys yrityksille.
Hankintailta YRITTÄJYYS KANTAA SUOMEA.
OPPISOPIMUSKOULUTUKSEN TULEVAISUUSSEMINAARI SY:n ja oppisopimuskoulutuksen yhteistyö Seinäjoki Suomen Yrittäjät johtaja Martti Pallari.
RAKENTAJIEN LAMANTORJUNTATALKOOT Rakennusalan työntekijöiden ammattitaidon, ammatti- identiteetin ja osaamisen ylläpito ja kehittäminen taloudellisessa.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Vauhtia valmistumistalkoilla Tekniikan yksikkö Tiina Laajala ja Tomi Guttorm.
Hyvinvointialan yrittäjyyden kasvuohjelma HYRRÄ Ohjelmajohtaja Jarmo Kauppinen Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö JOSEK Oy Alueet ja hyvinvointi.
Lahti Katse rakenteisiin palvelut ja kunnat rakenteiden murroksessa Rakenteet muuttuvat - toimivatko markkinat ? Kehittämispäällikkö.
Esteettömyys erityisissä liikkuvissa ympäristöissä SOME & mobiili erityisille oppijoille Lehtori Irmeli Lignell HAMK/AOKK
KOLVI OY – Keuda, Omia, Luksia ja Varia, innovoiva ohjausyhteistyö Kolvi OY Keudan, Omnian, Luksian ja Varian innovoiva ohjausyhteistyö.
Menestystä yrittäjälähtöisyydellä ja yhteistyöllä Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja Osa: Tausta-aineisto.
Sairaaloiden tuottavuus 2013 Pirjo Häkkinen Sairaaloiden tuottavuus 2013 – Tilastoraportti 3/2015.
Asukastoiminnan ja yhteisöllisyyden mahdollisuudet kerrostalossa
ValvontaOSASTO 22 / Meilahden tornisairaala
AJATUKSIA IHMISTEN VÄLISESTÄ KOHTAAMISESTA
Menestystä yrittäjälähtöisyydellä ja yhteistyöllä Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja Osa: Työkirja.
Maakuntajohtaja Anita Mikkonen
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
Missio - Suomen Yrittäjien tehtävä Parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa Suomesta yrittäjyyden yhteiskunta.
95 vuotta yrittäjyyden puolesta!. Suomen Yrittäjät - Yrittäjien oma järjestö Paikallisyhdistykset Aluejärjestöt Toimialajärjestöt Luottamushenkilöt.
TUHAT tutkimustietojärjestelmä Matri-seminaari Arja Lappalainen
OPPISOPIMUSKOULUTUKSEN SEMINAARI Oppisopimuskoulutus organisaatioiden kehittämisessä Arktikum, Rovaniemi Suomen Yrittäjät johtaja.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Aina kannattaa yrittää!
Miten vaikutuksia mitataan?
Aina kannattaa yrittää!
Tilastoja Vantaalta Väestönmuutokset (ennakkotieto) Vantaalla tammikuussa 2015 Lähde: Tilastokeskus, päivitetty
Internalismi ja eksternalismi
Erikoiskauppa Rakokivessä Osta läheltä – kehitä kuntaasi seminaari Mervi Lilja Liikkeenharjoittaja Nastolan Kirja ja Lelu
Rauman kauppakamarin Työvoima- ja osaamiskysely  Sähköinen kysely –  Kysely lähetettiin 307 kauppakamarin jäsenelle  Vastanneita 114,
Korkeasti koulutettu yrittäjä; mielipiteitä ja asenteita yrittäjyydestä Akavan talouspoliittinen yksikkö
Päivittäisraportit Opiskelijarekisteri.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Olemme matkalla kohti uutta keskusjärjestöä 2 > Katsomme 2020-luvulle ja siitä eteenpäin. Perustamme uuden ajan keskusjärjestön ammattiyhdistysliikkeen.
Toimialajohtaja Marita Lehikoinen
Kauppa Suomessa Jaana Kurjenoja.
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Esityksen transkriptio:

Keski-Suomen Yrittäjät

Keski-Suomen Yrittäjät Suomen Yrittäjät on elinkeinoelämän suurin, yli jäsenyrityksen keskusjärjestö  400 paikallisyhdistystä, 21 aluejärjestöä ja 53 toimialajärjestöä  jäsenrakenne vastaa suomalaista yritysrakennetta  kaikenkokoisia yrityksiä palvelujen, kaupan, rakentamisen, teollisuuden ja liikenteen toimialoilta  Jäsenyritykset työllistävät henkilöä; heistä palkansaajia

Keski-Suomen Yrittäjät Jäsenistä yli puolet on yksinyrittäjiä

Keski-Suomen Yrittäjät Suomen Yrittäjät on yrittäjyyden edunvalvoja Yrittäjyyden ääni kuuluu ja tulee kuulluksi yrittäjäjärjestön kautta. Päämäärä on parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa parempaa yrittäjyyden yhteiskuntaa.

Keski-Suomen Yrittäjät Toiminnan tuloksia  Yrittäjyyteen ja riskinottoon kannustava yhdenkertainen osinkoverotus on säilynyt muutospaineista huolimatta  Yrittäjien ja heidän perheenjäsentensä sosiaaliturva on parantunut  Verotili on vähentänyt yritysten byrokratiaa  Velkajärjestelyn maksuohjelma lyhenee – yrittäjille uusi alku nopeammin  Tienvarsimainonnan sääntely on saatu väljemmäksi  Yhä useampi kunta arvioi toimintansa yritysvaikutuksia ja uudistaa palvelurakenteitaan mm. ostopalveluiden ja palveluseteleiden käyttöä laajentamalla  Yrittäjyysopetus ja -kasvatus on vahvistunut koulutuksen eri asteilla

Keski-Suomen Yrittäjät Vaikuttamisalueet  Yrittäjyys, yrittäjyyden, yrittäjän hyvinvoinnin edistäminen  Aluepolitiikka, kunnallinen politiikka, hankintapolitiikka, yrittäjävaikutukset  Elinkeinostrategiat ja elinkeinopoliittiset suunnitelmat  Työvoima ja koulutus  Verotus  Rahoitus  Ympäristöasiat

Keski-Suomen Yrittäjät Järjestön jäsenyys syntyy paikallisen yrittäjäyhdistyksen ja yrittäjän/yrityksen välille. 28 paikallisyhdistystä muodostaa alueellisen järjestön, Keski-Suomen Yrittäjät ry:n jäsentä paikallisyhdistyksissä 1500 jäsentä toimialajärjestöissä

Keski-Suomen Yrittäjät Organisaatio  28 paikallisyhdistystä; puheenjohtajat ja hallitukset  Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtajisto, hallitus ja työvaliokunta  lähes 400 luottamushenkilöä Toimiston henkilökunta 2011: toimitusjohtaja, yhteyspäällikkö, osaamispäällikkö, järjestösihteeri ja toimistoassistentti.

Keski-Suomen Yrittäjät Toimiston palvelut Kysy neuvoa tai apua kun aiheena on mm.  Jäsenrekisteri- ja jäsenasiat  Viestintäpalvelut, www-sivut  Tapahtuman järjestäminen  Osaamisen kehittäminen  Kysymys, johon haluat vastauksen etkä tiedä mistä sitä etsiä…

Keski-Suomen Yrittäjät Esimerkkejä toiminnasta  Neuvontapalvelut Juridiikka, taloushallinto, vientiasiat jne.  Koulutukset ja seminaarit Yrittäjäosaamisen ja hyvinvoinnin vahvistaminen  Tiedotus Yrittäjälehdet, www-palvelut, lehdistötiedotus  Tutkimus- ja kyselytuotteet PK-barometri, tyytyväisyystutkimukset  Sidosryhmäyhteistyö Hankkeet ja työryhmät  Nuoret Yrittäjät  Yrittäjyydestä palkitseminen Yrittäjäpalkinnot ja –juhlat  Etuudet ja alennukset  Vertaistuki / Kummitoiminta

Keski-Suomen Yrittäjät Esimerkkejä alueellisista neuvontapalveluista Maksutta, vain puhelinsoiton päässä  Tilintarkastuspalvelut  Veropalvelut o Yritysjärjestelyt ja verosuunnittelu o Sukupolvenvaihdokset o Perintö- ja lahjaverotus  Lakipalvelut o Riskienhallinta o Sopimukset o Immateriaalioikeudet o Henkilöstö ja työoikeudelliset asiat o Julkiset hankinnat (Neuvontapalvelussa ei ole mahdollista hoitaa oikeudellisia toimeksiantoja, eikä laatia sopimuksia tai muita asiakirjoja)

Keski-Suomen Yrittäjät Tapahtumia ja koulutuksia

Keski-Suomen Yrittäjät Jäsenetuja  Puhelut  Tietoliikenneyhteydet  Sähköinen laskutus  Internet-hakupalvelut  Vakuutukset  Majoitukset, risteilyt  Polttoaineet  Autonvuokraus  Luottotietopalvelut

Keski-Suomen Yrittäjät Ole yhteydessä! Keski-Suomen Yrittäjät ry Sepänkatu 4, Keski-Suomen talo (2 krs.) Jyväskylä Puh