© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Marratech Käyttöohjeita. Ellei bookmarks –listassa ole haluttua palvelinta, osoitteen voi kirjoittaa suoraan osoiteriville:
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Microsoft® Lync™ 2010 Pikaviestintä ja tavoitettavuus Koulutus
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-koulutus
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Moodlen ohje opiskelijoille
Wikispace jatkokurssi Jarmo Heikkinen Karoliina Kemppainen Satu Kylmänen.
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App -koulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Ääni- ja videokoulutus
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Microsoft® Lync™ 2010 Edustajien koulutus
Ohjeita PowerPointin käyttöön
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Microsoft® Lync™ 2010 Neuvottelut ja yhteiskäyttö Koulutus
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
PowerPoint-esitys OHJE.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Keskusteluryhmän etsiminen ja keskusteluun liittyminen Voit etsiä ryhmiä, joihin sinulla on pääsyoikeus, käyttämällä Lync-hakua. 1.Napsauta Lyncin pääikkunassa.
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Kuvien siirto nettigalleriaan
Microsoft® Office SharePoint® Server 2007 Koulutus
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Saapuneet-kansio Lajiteltu Kansion puhdistaminen
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin Outlook- apuohjelmaa. Jos käytössäsi ei ole Outlookia, voit järjestää kokouksen käyttämällä Lync Web Scheduleria, joka on saatavilla osoitteessa Kokouksen ajoittaminen Outlookissa: 1.Avaa Outlook-kalenterisi ja valitse Aloitus-välilehdessä Uusi Lync-kokous. 2.Lisää kokouspyyntöön osallistujat, aihe, asialista sekä päivämäärä ja kellonaika. Kokouspyynnössä on linkki kokoukseen. Jos tiliisi on määritetty puheluneuvottelujen mahdollisuus, kokouspyynnössä on myös äänitiedot, joiden avulla osallistuja voi liittyä kokoukseen. Kokouksen asetusten määrittäminen Voit mukauttaa joitakin kokousasetuksia. Voit esimerkiksi päättää, ketkä käyttäjät voivat osallistua kokoukseen, ketkä voivat esittää kokouksen aikana ja ketkä voivat jakaa videokuvaa. Voit myös määrittää, onko pikaviestintätoiminto käytössä. Mukautettavissa olevat asetukset määräytyvät sen mukaan, käytätkö Outlookia. Jos käytät Outlookia, voit määrittää järjestämällesi kokoukselle asetukset kokouspyynnöstä. Avaa kokouspyyntö ja valitse Aloitus-välilehdessä Kokousasetukset. Valitse sen jälkeen sopivat vaihtoehdot kohdissa Käyttö- ja Esittäjäasetukset sekä Ääni- ja Puhelinasetukset. Jos et käytä Outlookia, voit muuttaa joitakin osallistujia koskevia asetuksia kokouksessa, jossa olet esittäjänä. Lue lisätietoja kohdasta Osallistujien hallinta joka on jäljempänä tässä artikkelissa. Lync-kokoukseen osallistuminen 1.Tee jompikumpi seuraavista: Napsauta Lyncin pääikkunassa hakuruudun yläpuolella olevaa Kokoukset-kuvaketta ja valitse sitten kokousluettelossa Liity. Valitse kokouspyynnössä Liity Lync-kokoukseen. Valitse kokousmuistutuksessa Liity online-kokoukseen Jos kokouspyynnössä on soittotiedot, voit osallistua kokoukseen puhelimella. 1.Ellet osallistu neuvotteluun puhelimitse, valitse Yhdistä kokouksen äänet -ikkunassa jokin näistä vaihtoehdoista. Tarvitaanko PIN-koodi, työnumero tai alanumero? Useimmissa tapauksissa voit liittyä kokoukseen yksinkertaisesti vain soittamalla. Anna numerosi ja PIN-koodisi pyydettäessä käyttämällä puhelimesi näppäimistöä. Jos et muista PIN-koodiasi, napsauta kokouspyynnön Unohditko PIN- tunnuksesi? -linkkiä ja noudata sivulla annettuja ohjeita. Lync-kokoukset Lyncin käyttäminen (täydet ääni- ja video- ominaisuudet) Voit hyödyntää tietokoneen ääntä ja videokuvaa käyttämällä joko tietokoneesi sisäänrakennettuja laitteita tai kuulokkeita ja kameraa. Soita minulle numeroon: Lync soittaa sinulle antamaasi numeroon. (Käytettävissä vain jos puhelinneuvottelut ovat määritettyinä tilillesi. Pyydä tarkemmat tiedot työpaikkasi teknisestä tuesta.) Älä yhdistä ääntä Valitse tämä, jos haluat soittaa kokoukseen puhelimella (ja kokouspyynnössä on puhelutiedot) tai liittyä ääniosuuteen myöhemmin. Käytä soittaessasi kutsussa annettuja neuvottelun numeroita ja tunnusta. Lync 2013 for Office 365 -pikaohje

Työpöydän tai ohjelman jakaminen Voit jakaa Lync-kokouksessa työpöytäsi tai haluamasi ohjelman. 1.Osoita kokousikkunassa esityspainiketta (näyttöä). 2.Valitse Esitä-välilehdessä jokin seuraavista: Valitse Työpöytä, jos haluat näyttää koko työpöydän sisällön. Valitse Ohjelma ja kaksoisnapsauta ohjelmaa, jonka haluat jakaa. 3.(Valinnainen) Valitse näytön yläreunassa olevassa jakamisen työkalurivissä Luovuta hallinta, kun haluat jakaa hallinnan toisen osallistujan kanssa. HUOMAUTUS Voit palauttaa hallinnointioikeudet itsellesi milloin tahansa valitsemalla Luovuta hallinta ja sen jälkeen Ota hallinta takaisin. 4.Kun olet lopettanut esittämisen, valitse työkalurivillä Lopeta esitys. PowerPoint-esityksen jakaminen 1.Osoita esityspainiketta (näyttöä). 2.Valitse Esitä-välilehdessä PowerPoint ja lataa tiedosto. 3.(Valinnainen) Tee jokin seuraavista toimista: Voit vaihtaa diaa napsauttamalla pikkukuvia ja napsauttamalla sitten näytettävää diaa. Voit myös käyttää kokousikkunan alareunassa olevia nuolipainikkeita. Jos haluat nähdä esittäjän muistiinpanot, valitse Muistiinpanot. Avaa työkalurivi napsauttamalla dian oikeassa yläreunassa Huomautukset- painiketta, jos haluat käyttää huomautustyökaluja, kuten korostuksia, aikaleimoja tai laserosoitinta. Kokouksen tallentaminen ja toistaminen Lyncin avulla voit tallentaa ääntä, kuvaa, pikaviestikeskusteluja, sovellusten jakamisistuntoja, PowerPoint-esityksiä ja luonnoslehtiöitä. 1.Valitse kokousikkunassa Lisää vaihtoehtoja ja sitten Aloita tallentaminen. 2.Voit keskeyttää, jatkaa tai lopettaa tallentamisen kokousikkunan alareunan hallintatoiminnoilla. Kun tallennus on lopetettu, Lync tallentaa tallenteen automaattisesti muotoon, jota voi toistaa Windows Media Playerissä ja Zunessa. Tallenteita voi toistaa ja poistaa ja niitä voi nimetä uudelleen valitsemalla Lisää vaihtoehtoja -valikossa Tallenteiden hallinta ja valitsemalla sitten tallenteen. Voit myös napsauttaa Selaa- kohtaa ja siirtyä tallenteen sijaintiin ja tehdä sitten tiedostosta kopion, jonka voi julkaista jaetussa sijainnissa muiden nähtäväksi. Osallistujien hallinta Osoita kokousikkunassa Ihmiset-painiketta ja tee jokin seuraavista toimista: Voit hallita osallistujia Osallistujat-välilehdessä napsauttamalla henkilön nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla sen jälkeen jonkin käytettävissä olevista vaihtoehdoista, kuten vaimenna, poista vaimennus ja poista. Jos haluat hallita kaikkia osallistujia, valitse Toiminnot-välilehdessä jokin seuraavista: o Kutsu osallistujia, kun haluat lisätä osallistujia. o Vaimenna osallistujat poistaa taustaäänet. o Ei kokouksen pikaviestejä poistaa pikaviestit käytöstä. o Ei osallistujien videoita estää osallistujia aloittamasta videota. o Piilota nimet piilottaa kuvien alla olevat nimet. o Jokainen on osallistuja, jos esittäjiä on liikaa. o Kutsu sähköpostilla lähettää sähköpostikutsun kutsuttaville henkilöille.