Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio. Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
OP1 –kurssi ykkösille •I koulupäivä  lukio-opiskeluun orientoituminen (osa I) 2h ryhmänohjaaja  kurssivalinnat ja kurssivalintaohjelma 1h opinto-ohjaaja.
Advertisements

Lavian lukio.
Dialogi William Isaacs.
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Tulevaisuuden Oulu Oulujoen koulu. Tulevaisuuden oppilas •Vastuullinen omasta oppimisestaan •Hallitsee projektioppimisen •Osaa raportoida oppimaansa •Etenee.
DOKUMENTAATIO JA TIEDONMUODOSTUS
Minne tästä?. Kotiin, mutta ensin... •Pois nykyisestä irrallisten ratkaisujen lyhytnäköisestä toimintamallista •Kielipoliittinen suunnittelun tulee löytää.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Lukio-opiskelusta Syksy 2014.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
AINEVALINTOJEN PERUSTEITA: Valitse–kiinnostavaa - jatkoa ajatellen - jatkoa ajatellen - sujuu mukavasti.
Katso ryhmäsi ja peliaikasi listasta (opella tai mediateekin aulassa/ oppilaskunnan ilm.taululla) Voit ottaa oman mailasi mukaan. Pelit ½-kentällä,
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Kurssivalinnat Ykköset, syksy Kurssit valitaan O Pääsääntöisesti numerojärjestyksessä O (opinto-opas s , 77) O etenkin VIERAAT KIELET, ÄI,
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Opiskelijan tukeminen yhteistyössä Itsesäätelyn kehittymisestä
 Tärkeä ja arvokas asia  Hyödyttää matkoilla, jatko-opinnoissa, ihmissuhteissa yms.  Työelämä edellyttää yhä parempaa kielitaitoa.  Oppimisherkkyys.
O PISKELU K ANGASALAN LUKIOSSA Opiskelijoiden mielipiteitä Lukion esittelyilta
Kysely OSAKOn Going Abroad -päivien yhteydessä Bastian Fähnrich, : N = 35 opiskelijaa (Oulainen 2007: N = 66 opiskelijaa (Oulainen) + 29 (Oulu)
TIETOA VAPAAEHTOISEN A2-KIELEN (SAKSA, RANSKA) VALINTAAN LIITTYEN
Mistä voit anoa hyväksilukuja? muissa oppilaitoksissa suoritettuja kursseja aktiivinen koulun ulkopuolinen toiminta: esim. järjestö-, kulttuuri-, ohjattu.
Yksityisen järjestelmän hallinto. Yleistä N. 75 yksityistä yleissivistävää koulua Noudattavat samoja tuntijakoja sekä opetussuunnitelmia kuin kuntien,
ROT
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
  Tule toki Kiimingin lukioon; meillä on hyvä meininki, hyvät maikat, kurssitarjontaa on mukavasti, välitön ilmapiiri (eli lukiossamme viihdytään toisin.
Vanhempainilta Sari Vahtera ja Anne Mattsson
Lukion oppimäärä.
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Tvt-terveisiä Syksy 2015 alkuun. Mikä ihmeen tvt? Tvt (tieto- ja viestintätekniikka) ei ole pelkkää tietokoneiden ylläpitoa vaan kysymys on laajemmasta.
Haukilahden Lukio Laadukas espoolainen lukio. Laadukas espoolainen lukio upealla paikalla Haukilahdessa.
Rehtori Tuula Tervonen. * Tervetuloa, rehtori Tuula Tervonen * Opiskeluasiaa, psyykkari Taina Härmä * Ajankohtaista, rehtori * Sähköinen opiskelu ja.
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
LUKIOESITTELY VANHEMMILLE VIHERLAAKSON LUKIO
Aiotko lukiolaiseksi ?. Lukio-opinnot kaikissa lukioissa perustarjonta ja opetussuunnitelma suunnilleen sama opiskelu kurssimuotoista: suoritetaan vähintään.
Kielten laitos HALUATKO KIELENKIINTOISEN OPISKELUPAIKAN?
Toimi koulullasi vaikka näin Kerro muille hallituksen/valtuuston jäsenille kaupunkikokouksen valmisteluista eli käy saamasi materiaali läpi Yhteistyössä.
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
Uuden opetussuunnitelman mukainen arviointi Mukkulan koulussa
Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ
Kansainvälinen Varia tsemppiä tulevaan syksyyn!
Kysely ykkösille 16AB 2016.
Tulevaisuuden koulu -kysely
INNOSTU KIELISTÄ! MONIKIELISYYTTÄ KOULUN ARKEEN
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
LUOKATON LUKIO Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma
Eveliina Karjalainen.
Musiikin valinnaiskurssi
Kurssit lukion kolmantena vuonna
Ykkösten vanhempainilta
Vaalit
VIITASAAREN LUKIO perustettu vuonna 1905
Oulunsalon lukion vanhempainilta
Lukio.
LUKIO-OPINNOT.
Lukio-opinnot ja miksi juuri Kuusankosken lukioon?
Ranskan ja saksan opettajan
MIKSI LUKIOON???.
Uudenlainen lukio Aalto-yliopiston Kampuksella
Matemaattisten aineitten ryhmä Nurmon yläasteella
ALAJÄRVEN LUKIO ENSIMMÄINEN VUOSIKURSSI
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Puheviestintä, tampereen yliopisto
Esityksen transkriptio:

Meidän lukio Meidän lukio Kuhmon yhteislukio

Kenelle? Sinulle, joka haluat pysyä juurillasi, kun siihen vielä on mahdollisuus (ja kyllä se äiti osaa laittaa ruokaa ja siivota paremmin) Sinulle, joka haluat miettiä tulevaisuuden suunnitelmiasi Sinulle, jolla on suunnitelmissa edetä korkeakouluihin Sinulle, joka et pelkää ottaa hieman enemmän vastuuta omasta elämästäsi ja tulevaisuudestasi

Meidän lukioko parempi kuin muut? – KYLLÄ! Uudet tilat Loistava yhteishenki Osaavat ja ajan hermolla olevat opettajat Täydelliset puitteet ajanviettoon Keväällä 2009 yo-kokeessa Kainuun lukioiden parhaat tulokset (mtv3:n tutkimuksen mukaan)!

Lukiossa on rankkaa…not! Tunteja on usein käytännössä vähemmän kuin yläkoulussa Hyppytunnit keventää sopivasti 75 minuutin oppitunnit, vauhtiin päästyä siitä selviää kevyesti Koeviikko ei oikeasti ole edes rankka, sattuuhan sekaan yleensä muutama kokonainen vapaapäiväkin!

Hyppytunnilla uusissa tiloissa…

Meillä on mahdollisuus lukea uusia kieliä, matkustaa, esiintyä - ja vaikkapa retkeillä!

Pääset esiintymään musikaalissa tai tanssimaan…

Retkeilykurssi järjestetään ensi syksynä…

Pääset mukaan koulumme ulkomaanmatkoille… Pietari Kostamus Ystävyyskoulu Hombergissa Saksassa Mahdollisesti matkoja muuallekin erilaisten kansainvälisten projektien kautta

Ei vaadi aiempaa musiikkitaustaa, pelkkä innostus riittää Musiikkivälineistö ja tekniikka maan huippuluokkaa Valinnanvaraa, esim. bändisoitto, musiikkiteknologia, pianon ja kitaran vapaa säestys Musiikkilinja

Musiikkilinja

On meidän lukiossa muutakin kuin opiskelua…

Nahkiaiset

Wanhojentanssit Wanhojentanssit

Penkkarit

Gaala

Talvi- ja kevätvirkistäytymispäivät Glögijuhla

Pääset vaikuttamaan ja järjestämään tapahtumia… Oppilaskunnan hallitus Tutorit

Fanipostia opettajille?