CRM ja HRM työelämäpalvelun tukena Päämääränä varmistaa partnerioppilaitosten asiakastietämyksen kartuttaminen ja tehokas hyödyntäminen kaikissa asiakasrajapinnoissa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KANSAINVÄLINEN TOIMINTA JYVÄSKYLÄN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄSSÄ Kansainvälisten asioiden päällikkö Aino Malin Puh
Advertisements

Toiminnan tunnuslukuja Lokakuu 2011 Yrityksiä 588.
TUOTTAVAan aikuiskoulutuksen toimintamalliin
VERSOT – Verkkosuomea maahanmuuttajille –
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustuksilla tukea ammatillisen koulutuksen kansainvälistymisen kehittämiseen klo Hanna.
VERHE - Keski-Suomen aikuiskoulutuksen palvelustrategian rakentaminen Päämääränä •parantaa ammatillisen aikuiskoulutuksen toimijoiden kykyä tuottaa työelämälle.
Liedon ammatti- ja aikuisopisto
Osaamisen ja sivistyksen asialla POP – perusopetus paremmaksi Kehittämiskokonaisuudet 2008 Leena Nissilä Opetusneuvos, asiantuntijayksikön päällikkö.
Jussi Laitinen & Reko Martti
Läpsy- läpäisyn syventäminen (jatkohankkeelle vuodelle 2013 saatu alustava päätös) Toteuttajataho: Sastamalan koulutuskuntayhtymä.
Laajennetun työssäoppimisen kokeiluhanke
Jyväskylän aikuisopisto –liikelaitos
Valmis-hanke – Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Varsinais-Suomessa
Tampere Eija Alhojärvi Teija Ripattila
Yritysten Taitava Keski-Suomi -kehittäjäverkostoon kuuluvat keskisuomalaiset yritykset, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Yrittäjät, kehittämisyhtiöt,
Nuorten aikuisten osaamisohjelma Työseminaari III , Kuopio Kun opiskelu ei kiinnosta, mitä oppilaitoksessa voidaan tehdä – kokemuksia ja näkemyksiä.
Maatilojen kilpailukyky
Osaamispäällikkö Finn-Savotta Oy:n kumppanina
YRITYSTEN TAITAVA KESKI-SUOMI OPPIVA YRITYS MENESTYY! OSAAMISPÄÄLLIKKÖ KUMPPANIKSI! UUSIA IDEOITA! ASIAKASLÄHTÖINEN RAHOITUS!
Kolmas sektori ja koulutus kotouttajana
Vertaisarvioinnin arviointia Suomen oppisopimuskoulutuksen järjestäjät ry:n kevätseminaari Krista Hanski Koulutussuunnittelija, projektipäällikkö.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden.
Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Lapissa - LÄPSY Toteuttajatahot Rovaniemen koulutuskuntayhtymä: Lapin ammattiopisto Lapin matkailuopisto.
JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO PELTOLA 2009 Työelämälähtöisyys ja kumppanuudet ammatillisen lisäkoulutuksen laatutyössä Yhteishanke Turun kristillinen.
Tuetun oppisopimuksen kehittäminen Etelä-Suomen verkostohanke Hankkeen aloitusseminaari Ulla Poutiainen
Työpaikkakouluttaja- hanke
Näyttötutkintostrategian jalkauttaminen Pohjois-Karjalan Aikuisopistossa alkaen Aino Rikkinen.
Ammattilaiseksi Valkeakoskella Prosessiteollisuuden perustutkinto.
DUUNIIN-projektin esittely
TYÖTEHTÄVÄKARTOITUKSET JA RINGIN TOIMINTA
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Pilotoinnin tavoite Tavoitteena on testata kriteeri- ja arviointiprosessiehdotusten toimivuutta ja tunnistaa niihin.
INTIA VERKOSTO JA SKILLS Lajipäällikköpäivät Tapio Kattainen.
Esitutkimus (tarvekartoitus)
Laatuseminaari Laadulla tulosta Case – opiskelijapalautteen kerääminen ja käsittely.
Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”. Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti.
KESKI-SUOMEN LIITTO Sepänkatu 4, Jyväskylä MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNESEMINAARI Jyväskylä Paviljonki.
OSVIITTA – työelämän palvelupiste  –  Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan seutukunnat: Kaakkois- Satakunta, Pohjois-Satakunta, Pori ja.
Teollisuuden osaajat Kohderyhmä: Valmistavan teollisuuden yritykset ja niiden henkilöstö – painopistealueena teknologiateollisuus Ammatillisten oppilaitosten.
Laatua ammatillisen koulutuksen arkeen LARK 3 -hanke Sari Mikkola
Innova Länsi-Suomen akk
ELINIKÄISEN OHJAUKSEN ALUEELLINEN KOORDINAATIO ELOa Pohjois-Savon ELY-keskuksessa Lisää viraston nimi, tekijän nimi ja osasto.
Opetustoimen henkilöstön ammatillisen osaamisen varmistaminen (Osaava) Kimmo Hämäläinen, pääsihteeri Opetustoimen henkilöstökoulutuksen neuvottelukunta.
TUOTTAVA-hanke Koulutustuotteista työelämälähtöiseen palvelutarjoomaan.
SEUTU-hanke 1. Tavoite 2. Toimenpiteet 3. Tulokset 4. Tahot 5. Tavoite 2009.
Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikkö Virpi Pikkuaho
Verkostossa mukana: – Turun aikuiskoulutuskeskuksen Paimion yksikkö (ent. Paimion aikuiskoulutuskeskus PAKK) –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto Rahoitus:
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
CRM-työryhmä. HANKKEEN TAVOITE KEHITTÄÄ JA PARANTAA JO OLEMASSA OLEVAA INREO- JÄRJESTELMÄÄ joustavaksi helppokäyttöiseksi siten, että sillä voidaan seurata.
Osaava Itä-Suomi -verkosto Osaava Itä-Suomi hankkeen kuvaus Osaava Itä-Suomi hanke on viiden itäsuomalaisen aikuiskoulutustoimijan yhteinen Työelämän kehittämis-
LARK 3 – hanke Tavoitteet ja tulokset. Hankeverkosto Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia Haaga Instituutti-säätiö/Ravintolakoulu Perho Helmi Liiketalousopisto.
Marika Berg - Jaana Virtanen
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen Johdanto iltapäivän työskentelyyn Työskentelyn taustamateriaalia Opetusneuvos.
Kansallinen hanke: Kiila/UNA Tietohallinto Tarja Vellonen.
Näin me sitä Lapissa tehdään Helena Kangastie Aikuiskoulutuksen kehityspäällikkö Rovaniemen ammattikorkeakoulu OHJAUS SUOMESSA 2010-SEMINAARI Valtakunnallisen.
Löytöretki toiseen maailmaan –seminaari Jyväskylän ammattiopisto
Turvallinen tulevaisuus tehdään nyt.
Nuorten oppisopimuskoulutus
Esityspaikka/tapahtuma pp.kk.vvvv
Saimaan ammattiopisto Sampo
AKKUNA – Ikkuna Venäjälle ja Suomeen
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
Turvallinen tulevaisuus
Luovan toimintamalli-, asiakaspalvelu- ja arkkitehtuurityö
Puheenjohtaja Kati Turtiainen
JÄRJESTÄJÄN TEHTÄVÄT Maakunnan järjestäjän digipalvelut
Esityksen Nimi Esittäjän nimi.
Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk Oulun seudun ammattiopisto OSAO
YHDESSÄ TULEVAAN –
Jarmo Paloniemi kuntayhtymän johtaja
Taitaja2019-kilpailussa menestyneet koulutuksen järjestäjät
Esityksen transkriptio:

CRM ja HRM työelämäpalvelun tukena Päämääränä varmistaa partnerioppilaitosten asiakastietämyksen kartuttaminen ja tehokas hyödyntäminen kaikissa asiakasrajapinnoissa. Tavoitteena löytää partnerioppilaitosten ja yhteistyökumppaneiden käyttöön soveltuva asiakkuuksien hallintaan ja osaamisen hallintaan liittyvä joustava, helppokäyttöinen tietojärjestelmä(t). Tuotoksena prosessikuvaukset: asiakkuuden hallintaprosessi sekä osaamisen hallintaprosessi päätös tarvittavan tietojärjestelmän hankinnasta

CRM ja HRM työelämäpalvelun tukena Toimenpiteet: asiakkuuden hallintaprosessin kuvaus ja sen tietojärjestelmälle tuomat vaatimukset osaamisen hallintaprosessin kuvaus ja sen tietojärjestelmälle tuomat vaatimukset aiemmin pilotoitujen tietojärjestelmien arviointi käytössä olevien (opiskelijahallinta, asiakkuuksien hallinta/asiakasrekisteri, osaamiskartoitusjärjestelmät jne.) ja hankittavien uusien tietojärjestelmien yhteensoveltuvuus ja -käytettävyys: rajapintojen määrittely uuden järjestelmän räätälöintitarpeen määrittely tarjolla olevien tietojärjestelmien ja niiden toimittajien kartoittaminen ja arviointi

CRM ja HRM työelämäpalvelun tukena Kumppaniverkosto: koordinaattori Jyväskylän aikuisopisto / Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Jämsän Seudun Koulutuskeskus / Jämsän seudun ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä ( alk. Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä) Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus / Pohjoisen Keski-Suomen ammatillisen koulutuksen kuntayhtymä Savon ammatti- ja aikuisopisto / Savon koulutuskuntayhtymä Ylä-Savon ammattiopisto / Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä

CRM ja HRM työelämäpalvelun tukena -Hankkeen toiminta-aika syyskuu 2008 – joulukuu Yhteyshenkilö: Pirjo Kauhanen, puh