Leena Björkqvist16.2.2014 TeiniMinno –esiselvityshanke 2014 Arviointisuunnitelma Leena Björkqvist, Metropolia AMK TeiniMinno –esiselvitys arvoidaan suhteessa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Jyväskylä 20. 3
Korkeakoulujen laatujärjestelmien seuranta- ja kehittämisseminaari Saimaan ammattikorkeakoulun laadun ja laatujärjestelmän kehittäminen Terttu.
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
TEKNOLOGIAOSAAMISEN JOHTAMINEN Kajaanin ammattikorkeakoulu • Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu 1 Ohjelma on tarkoitettu amk- insinööritutkinnon suorittaneille,
Varsinais-Suomen koulutusstrategia Toisen asteen ammatillinen koulutus - aikuiskoulutus Päivi Lehtinen1.
Tämä on SUUNTA-työkalun käyttöön opastava diaesitys
Ajankohtaista näyttötutkinnoista Miksi tutkinnon perustetta uudistetaan? Minna Bálint
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Silta -hanke Maahanmuuttajanuoren tukeminen ja ohjaaminen Vantaa Silta-ryhmä Vantaan aikuisopisto Espoo Omnia Aikuisopisto.
Alueellinen terveyden edistäminen - Etelä-Pohjanmaan malli
Projektiassistentti Sanna Hälvä Luovien alojen Kaakkois-Suomen kehittämisstrategia -hanke –
PK-kehittämispalvelut
KILPAILUT 2014.
Pirkanmaa Polytechnic – University of Applied Sciences Kansainvälisen toiminnan rahoitus osana korkeakoulun budjettia Irja Saarikorpi Pirkanmaan.
ITÄMERI-STRATEGIA JA ITÄ-SUOMI ESKO ANTOLA.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
Huippuvalmennuksella kilpailukykyä- HUKI-projekti Tiimityöllä kohti maailman huippua! Lajipäällikkö-valmentajapäivät Imatra, Valtionhotelli
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
Teini MINNO® esiselvitys Projektikoodi S Laura-Maija Hero
Maaseutuohjelman arviointisuunnitelma - mistä on kyse? Työseminaari Säätytalolla
Lasten Kaste-hankkeiden seminaariristeily Kristiina Kariniemi-Örmälä Ohjelmapäällikkö Etelä-Suomi p.
”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2009.
TEINI MINNO® ESISELVITYS Laura-Maija Hero Eulogot tähän.
TutKIVA oppiminen verkossa  suunnitellaan ja toteutetaan opetusteknologiaa hyödyntäviä opintoja, joissa sovelletaan tutkivan oppimisen pedagogisia periaatteita.
Tuetusta itsearvioinnista Paletti-hanke
TYÖTAITAJA 2013–2014 ”Työelämän perussäännöt kunniaan”
Nuorisotoimi, Seija Kähkönen1 Ely-keskuksen rooli alueen toimijoiden tukena Onnistuvat Opit -seminaari Rovaniemi.
Vaasan yliopisto Arviointiprojektin käynnistysseminaari Ilkka Virtanen Kauppatieteiden ja liiketalouden korkeakoulutuksen arviointi-
Mikä on arvioinnin rooli ohjelmatyössä Arviointiseminaari - eväitä uudelle ohjelmakaudelle Eero Pehkonen.
HUIPPU – NUORTEN TYÖLLISTYMISTÄ EDISTÄVIEN HYVIEN KÄYTÄNTÖJEN LEVITTÄMINEN Kv-tapaamisen tulokset Groningen, Hollanti 11. –
Tuetun oppisopimuksen kehittäminen Etelä-Suomen verkostohanke Hankkeen aloitusseminaari Ulla Poutiainen
JATKAJAKOULU Jatkajakoulun laadun arviointi. JATKAJAKOULU Kriteeristö ja laadun arviointi 1. arvioinnin kohteena ovat Jatkajakoulun käyneet opiskelijat.
NodeHealth: Innovaatioiden haltuunotto ja diffuusio julkisyksityisissä terveyspalveluissa Jani Johanson, professori, Johtamiskorkeakoulu, Tampereen yliopisto.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Metropolialueen alueellisen palvelukeskuksen pilottihanke HANKEFOORUMI Palvelumalli urheiluseurojen iltapäiväkerhojen ja iltapäivätoiminnan.
Maaseuturahasto Satakunnassa
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Projekti käsitteenä Projekti on selkeästi asetettuihin tavoitteisiin pyrkivä ja ajallisesti rajattu kertaluonteinen tehtäväkokonaisuus, jonka toteuttamisesta.
1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa –
VASTUUTA OTTAVA PAIKALLISYHTEISÖ 10 tärkeää toimenpidettä.
Aitoja tekoja joka päivä Energiansäästöviikko 2012.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto VIRTA-projektin.
Opettamisesta osaamiseen – kehittämisohjelma Metropoliassa Opettamisesta osaamiseen - kehittämisohjelman avausseminaari Leena Koivumäki,
ITÄ-SUOMEN RAKENNERAHASTOPÄIVÄT MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN ARVIOINTI Aila Ryynänen Neuvotteleva virkamies TEM, alueiden kehittämisyksikkö.
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
KIT-toiminnan strategiset toimenpiteet vuodelle 2015 Kulttuuripalvelut Kulttuuri ja hyvinvointi.
W w w. h a m k. f i Ylermi ohjausryhmä Helena Turunen mi.
INNOhyvä kulttuuri ja hyvinvointi, KIT-kärkihanke 1 Ongelma: Nuorten työttömyys ja syrjäytyminen Tarve: Nuorten integroiminen ja osallistumisen edistäminen.
Kansallisten palveluiden kehitystyön ohjaus Pekka Linna.
Viestintä- ja koulutushaasteet kuvailun muutoksessa Kildan ohjausryhmä Marja-Liisa Seppälä.
Teini MINNO esiselvitys ( S12538) ohjausryhmän kokous IV Laura-Maija Hero Projektipäällikkö Tulokset Laura-Maija Hero
Musiikki elämään. Musiikki elämään Osallistavan konserttitoiminnan ja yleisöyhteistyön alueellinen kehittämishanke 2011−2013.
Terveysvaikutusarviointi kaikessa päätöksenteossa Jouni Tuomisto, Mikko Pohjola YMAL.
Kulttuurin ja luovan alan T&K-projektien sisäisen arvioinnin kehittäminen Metropolia Ammattikorkeakoulussa Robert Arpo
Digioppi Ohjausryhmä
Kehittämishanke: Nuorten tupakan ja alkoholin käyttöön vaikuttaminen Akateeminen terveyskeskus / STM Perustana Mari Heikkisen ja Kaarina Järvenpään tutkimukset.
TIPTOP – Tietoon perustuvaa tukea opiskelijan opinto- ja urapolulle
© Turun Oppisopimustoimisto 2009 Nappaa Nuori Töihin oppisopimuskoulutuksella Varsinais-Suomessa joka kolmas päivä yksi nuori työllistyy oppisopimuksella.
Nuorten miesten ja aikamiesten terveyden edistäminen Meri-Lapissa
Käytettävyysseminaari OAMK Tekniikan yksikössä torstaina klo
Pedagogiikan johtaminen – koulutuksen vaikuttavuus Espoossa Päivähoitoyksiköiden johtajien kokemuksia.
OSKO –projekti Keski-Suomen työpajojen verkostoitumishanke itsearvioinnin näkökulmasta.
PIRKANMAAN AVOIN KUITU – YHTEISTYÖ Suunnitelma Marja-Riitta Mattila-Nurmi.
Näin me sitä Lapissa tehdään Helena Kangastie Aikuiskoulutuksen kehityspäällikkö Rovaniemen ammattikorkeakoulu OHJAUS SUOMESSA 2010-SEMINAARI Valtakunnallisen.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
TYÖPOHJA KESKUSTELUN SUUNNITTELUUN
Taloudellisesta arvioinnista
ERÄTAUKO-KOULUTUKSEN SUUNNITTELUPOHJA
Yhteinen keittiö -hanke
Esityksen transkriptio:

Leena Björkqvist TeiniMinno –esiselvityshanke 2014 Arviointisuunnitelma Leena Björkqvist, Metropolia AMK TeiniMinno –esiselvitys arvoidaan suhteessa sille asetettuihin tavoitteisiin ja resursseihin. Koska kyse on lyhyestä esiselvityksestä keskitytään arvioinnissa tulosten arviointiin jatkokehittämisen kannalta sekä yhteistyökumppaneiden yhteistyön sujuvuuteen. 1. Alussa: Arvioidaan ohjausryhmässä suunnitellut toimenpiteet ja työnjako suhteessa tavoitteisiin. Tavoitteena on varmistaa, että kaikilla yhteistyökumppaneilla on yhteisymmärrys hankkeen tavoitteista, odotetuista tuloksista sekä toimenpiteistä, joilla nämä tavoitteet saavutetaan. Pohditaan myös miten ja kenen kanssa loppuarviointi olisi parasta toteuttaa. – keskustelu ensimmäisessä johtoryhmän kokouksessa klo InnoOmnia, Espoon keskus 2. Lopussa: Arvioidaan tulokset ja pohditaan kuinka hankkeessa tuotetun mallin ja käytäntöjen soveltaminen ja jalostaminen tapahtuisi mahdollisimman hyvin tulevaisuudessa. – kyselylomake ja siihen perustuva työpaja.

VAIKUTUS nuorten työllistymistä edistävät päättäjä- ja toteuttajatahot, jotka hyötyvät toimintamallista. Välillinen kohderyhmä: –vuotiaat Alueella toimivat yritykset Kohderyhmä Metropolia AMK Toteuttaja Omnia Espoon työväenopisto Kumppanit Espoo Valtakunnallinen vaikutus Esiselvitys pohjana kansainväliseen vaikuttavuuteen pyrkivälle hankkeelle Alueellinen vaikutus Esittäjän/esityksen nimi2

Lähtötilanteen arviointi ohjausryhmässä klo Onko kaikilla yhteistyökumppaneilla yhteisymmärrys hankkeen tavoitteista, odotetuista tuloksista sekä toimenpiteistä, joilla nämä tavoitteet saavutetaan? TarpeetTavoitteetResurssitToteutusTuotoksetTuloksetVaikutuksetJatkohanke? Leena Björkqvist

Miten ja kenen kanssa loppuarviointi olisi parasta toteuttaa?