Etelä-Suomen metsäpäivät 17.2.2011 Emilia Ylinen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
Advertisements

Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Suuri sosiaalinen innovaatio
Vaatimukset ja testaus
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Metsäsäätiön esittely 05/2010
Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
Pikkupoika kysyi isältään...
Metsät ja hyvinvointi – metsien käytön mahdollisuuksia Sini Harkki Vapaus valita.
HALLITUKSEN JÄSENTEN TEHTÄVÄT YHDISTYKSESSÄ
Työparityöskentely päiväkodissa
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Etelä-Savon kuntien talous 2013 Kuntien ajankohtaispäivä Mikkeli
Kestävä taloudellinen vaihto ja kulutuksen vähentäminen
Seura- ja lajiliittoyhteistyö koulun näkökulmasta
Katja Mikkonen Kari Niklander
ELINIKÄISEN OPPIMISEN AVAINTAIDOT
Ammattikielten ja -viestinnän yhdistys ProfLang
Juhani Karvonen, Soome Metsaselts
Tiedottaminen, viestintä markkinointiviestintä ja markkinointi – mitä termien takana? Piia Laita, KIASMA.
Miksi tärkeä? Yliopiston tehtävät lähtökohtana Tiedostaminen, analyysi – mitä YVV:llä tarkoitetaan? Yhteiset vai eriytyneet kriteerit: -ks. Ritsilä ym.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Mitä valtakunnallinen TVT-strategia kertoo meille? Kaisa Vähähyyppä
Mobiilipaikkatietowiki ja lähiympäristö Anu Liljeström, Henriikka Vartiainen ja Jorma Enkenberg, Sulkavan kunta ja Itä-Suomen yliopisto, Savonlinnan OKL.
Metsäsäätiön esittely 03/2012
Oma ala, oma paikka, oma tulevaisuus!
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Etäopetuksen koordinointihanke Eko-hanketiimi Koordinaattori Päivi Luoma Koordinaattori Päivi Luoma Suunnittelija Paula Pöyhönen (1pv/vko)
Sähköinen kirja oppimisympäristönä
KYLÄRADIO Kyläradiotapaaminen, Seppo Mustonen Miten on mennyt? Mikä ihmeen yhteisöradio? Kuunteleeko meitä kukaan? Miten teen paremman ohjelman?
Puhuminen Varmista, että toiset ymmärtävät sinua
Testaus Tiptopissa draft Mats Lindstedt, Mika Rintala.
Auditointiryhmän asettaminen  Metsäneuvoston kokouksessa päätettiin perustaa metsäohjelman seurantaan auditointiryhmä.  Auditointiryhmään kutsuttiin.
© Torsti Hyyryläinen 2009 ”Pienet maailmamme*” ajatuksia ja keskustelua verkostoitumisesta Torsti Hyyryläinen Jyväskylä * Duncan Watts & Stewen.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Metsäsäätiön esittely METSÄSÄÄTIÖ ON SUOMALAISEN PUUN PUOLESTAPUHUJA. Suomen metsäsäätiön tavoite on puun ja puupohjaisten tuotteiden käytön lisääminen.
Mitoitus yhteistyönä OPS-työ ja mitoitus Oulu Katariina Alha/W5W.
TPO-oppilaitoskysely keväällä 2010 Toimintaympäristö ja talous Oppilaat Henkilöstö Opetustarjonta.
Kvantitatiivisen aineiston keruu ja analyysi (kl.2011) -harjoitukset pääaineopiskelijoille Mira Kalalahti Käyttäytymistieteiden laitos
Foursquare tiedottamisessa ja markkinoinnissa. Foursquare Foursquare on paikannusta hyödyntävä peli ja mobiilisovellus. Sen avulla on mielenkiintoista.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Koulumme vihkiäisjuhla. Vastaanottokomitea odottelee.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Metsäsäätiön esittely 05/2011. METSÄSÄÄTIÖ ON SUOMALAISEN PUUN PUOLESTAPUHUJA. Suomen metsäsäätiön tavoite on puun ja puupohjaisten tuotteiden käytön.
YVI – oppimisympäristö YVI-oppimisympäristön viestintä yhteistyökumppaneille.
Kyllä kansa tietää..... Sosiaalinen media tietolähteenä Marjukka Nyberg /28/2015COMPANY CONFIDENTIAL | Copyright © M-Brain
Kestävä Kehitys By Tuomas Nylund & Samuli Santala
Riittääkö Suomessa puu? Kevät 2015
JIK KY:N TALOUS Tilinpäätökset Talousarvio 2013 Info-tilaisuus Etelä-Pohjanmaan Opisto Talousjohtaja Arto Saarela 1.
Jorma Hanhiala/TT Turku1 Teollisuuden merkitys Rauman seudun hyvinvoinnille.
Pikkupoika kysyi isältään...
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄJYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ Marja Kankaanranta Tiedottaminen verkostojen.
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Onks tietoo? Markus Lammenranta Humanistinen tiedekunta / Markus Lammenranta / Onks tietoo?1.
Kpl 9 hapot ja emäkset - tehoaineet Aineilla on PH-arvo Hapan Mikä on PH? Maistuu kirpeälle Mitä vahva happo tekee? Esim. Emäksinen Mikä on PH? Maistuu.
Tervetuloa keskustelukurssille!. Kurssi-info Puhutaan suomea Tilanteet, puhefunktiot Keskustelut, pelit, roolileikit… Vaihdetaan ryhmää / paria usein.
Keskustele kaverin kanssa:
Mitä kaikkea meidän täytyy tänään tehdä? (Työ ja koulutus)
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
18. Miksi kappale kaatuu Tavoitteet ja sisällöt Kappaleen painopiste
Laura, Roope, Eero.
MTK:n valtuuskunta Metsäjohtaja Juha Hakkarainen
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
PÄHEE OTE HANKE Mediatiimin koulutus
Puun kulku metsästä tehtaalle Suomessa 2017 (milj.m3)
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Teollisuuden merkitys Rauman seudun hyvinvoinnille
Esityksen transkriptio:

Etelä-Suomen metsäpäivät Emilia Ylinen

OLETKO KOSKAAN AJATELLUT.. …kun olet seurannut metsistä käytävää keskustelua? voi %¤#&?/&%#¤ …eihän noin voi sanoa, eihän se pidä paikkaansa …kuinka joku voi ajatella noin …mistä kukaan tuollaista voi keksiä …kuinka tuollaista voidaan julkaista …tuohon pitäisi kyllä jonkun vastata

JONKUN TARTTIS TEHDÄ JOTAIN Kuka tarkistaa biologian oppikirjoista faktat? Kuka kertoo päättäjille ja vaikuttajille metsäalan erityisasioista? Kuka tekee kotimaista ja kansainvälistä kaikille yhteistä metsäviestintää? Kuka kouluttaa toimittajia metsäasioista? Kuka kouluttaa opettajia metsäasioista? Kuka rahoittaa koululaisten metsäpäiviä? Kuka pyrkii muuttamaan rakennusmääräyksiä puurakentamiselle suotuisammaksi? Ja kuka tämän kaiken maksaa? Entä jos tätä tehtäisiin yhdessä?

RAHOITUSJAKAUMA 2010 Viestintä päättäjille ja vaikuttajille 12 % Puun käyttö ja puurakentaminen 24 % Metsien sertifiointi 11 % Viestintä suurelle yleisölle ja metsäalan sisällä 22 % Kouluyhteistyö ja nuorisotyö 20 % Tutkimukset ja selvitykset 7 % YHT. 1,8 milj. € - PEFC-sertifioinnin markkinointi Britanniassa, Hollannissa ja Suomessa - Puu on ekoin, (Puuinfo) - Puurakentamisen edistämisohjelma, (MTK ja Metry) - ”bois.com” Puun käytön edistämiskampanja Ranskassa - Spirit of Nature ja Young Spirit of Nature -puuarkkitehtuuripalkinnot - Päättäjien metsäakatemia - Metsän merkitys -esite - Metsän taloudellinen ja sosiaalinen merkitys - Käyttörajoitusten vaikutukset puunhankintamahdollisuuksiin - Metsä Puhuu - Koululaisten metsävisa - Oppimateriaaleja - Yrityskylä, TAT - Koululaisten metsäpäivät - Forest.fi-verkkosivut - Pilke – Pohjoisen metsien kestävä käyttö - Metsäsektorin ympäristöluotaus

Varojen keruu