Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Tietojen analysointi Alkuperäinen teksti:
10 RUUSUA SINULLE!.
Sosiaalinen media Iida Kiesi.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Kallion ala-aste vanhempainyhdistys Jari Ahde Rautaruukki Oyj Corporate Information Security Controller
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
Suorita menulta voit ottaa yhteyden iSeries:iin tai katkaista yhteyden sinne ja poistua RI400:sta.
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
Laatinut Maija Halme-Briedis
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Topintupa , mobiilipilotti Blogien käyttöönotto.
I-DAYS Petri Kemppainen I-DAYS palvelu varmistaa, että tärkeät päivät tulevat huomioitua ajoissa ja oikealla tavalla.
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 1: Liikuntakokemukset.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
”Mukava kuulla, että muuallakin ovet paukkuu”
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Tehtävän- annot suomeksi 1. Vårt hemland Mistä Suomi tunnetaan? Mistäpäin maata maailmankuulut brändimme ja tuotteemme tulevat? A. Yhdistä tuote.
”Eli sillon lähtee uimahallille ja ui kilometrin”
TVT ja SoMe Jonna ja Johanna.
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Minna Saarenpää, Tiia Virtanen, Riikka Trygg, Pauliina Kielinen
Case-tehtävä Metsäprojekti päiväkodissa
Maaseutu.fi on uudistunut -
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
LATAAMO osallisena yhteisössä. Lataamo -työskentelyn tavoitteet Kuulla ihmisten kokemuksia ja saada uutta tietoa. Tehdä näkyväksi osallisuuden toteutumista.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Oletusasetusten tekeminen Päävalikolla voit aluksi tehdä kaikki oletusasetukset, jotka sitten ovat voimassa aina kun käytät RI400. Voit toki tehdä ne myöhemminkin.
Kotiin – Behind the Scenes
Ohjelmistotuotanto- miniprojekti Suunnittelu. Ohjelman toiminnot Kurssin tai tapahtuman  Lisäys  Poisto  Muokkaus Viikon lukujärjestyksen tarkasteleminen.
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Ystävätaitojen / sosiaalisten taitojen arviointi Puppet Pals2 –sovellus ystävätarinoiden rakennuskenttänä.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Nettikiusaaminen Pietiläinen, Korhonen, Saarimäki.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
Jarkko Muhonen TeamProg
OPPIMISEN ARVIOINTI TYÖKALUN KÄYTTÄMINEN OPETTAJA
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Perusliikuntataitokoulu ja lajikokeilu
Muksuoppi Online on psykiatri Ben Furmanin kehittämä Muksuoppia hyödyntävä tietokone-ohjelma netissä, jonka avulla vanhemmat voivat auttaa lapsiaan voittamaan.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Muokkaus Mari Lampinen,
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Muksuoppi Online on psykiatri Ben Furmanin kehittämä Muksuoppia hyödyntävä tietokone-ohjelma netissä, jonka avulla vanhemmat voivat auttaa lapsiaan voittamaan.
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Esityksen transkriptio:

Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika, Johanna LUKO 1B

GOOGLE KALENTERI: maksuton ja jaettava online-kalenteripalvelu (esim. gmailin yhteydessä) sen avulla voit lisätä tapahtumia ja kutsuja vaivattomasti, jakaa niitä ystävien ja perheen kanssa (tai säilyttää tiedot itseäsi varten) ja etsiä Webistä mieleisiäsi tapahtumia melkein kuin perinteinen paperikalenteri, mutta verkossa ja huomattavasti enemmän mahdollisuuksia kertoo ja muistuttaa tärkeistä tapahtumista jos niin haluaa voi käyttää esim. viikko- tai kuukausikalenteria, mikä vain itseä eniten miellyttää aloitusvuosi 2006 http://www.google.com/calendar

Plussat ja miinukset +: -: voi valita kalenterin pohjaksi näkyviin päivän, viikon, kuukauden, 4 päivää jne. päivissä tarkat kellonajat, helppo merkitä esim. luennot tapahtumia voi merkitä eri väreillä, mikä selkeyttää ja piristää kalenteria voi jakaa esim. ystävien tai poikaystävän kalenterin (helppo pysyä toisen menoista perillä), tiedot saa puhelimeen muistutus-/hälytystoiminto voit tulostaa viikko-ohjelman kalenteria voivat käyttää esim. koulunhenkilökunta ja oppilaiden vanhemmat, jotka siten voivat seurata lasten lukujärjestyksiä. Yhteistyö kodin ja koulun välillä olisi hieman vaivattomampaa kuin perinteinen "reissuvihko"-käytäntö, kun tärkeät tapahtumat olisivat nähtävillä Internetissä pulpettiin unohtuneen vihkon sijasta -: ensivaikutelma: monimutkainen ja houkuttelematon ''käyttäisinkö tätä ikinä''- tunne, koska kalenteri tietokoneella ja olen tottunut 'oikeaan kalenteriin' jota käytän päivittäin sijainti verkossa, joten ei aina mahdollisuutta päästä

Kokemukset: ”Vaikka kalenterissa on paljon hyviä ominaisuuksia, en usko, että tulisin käyttämään google-kalenteria. Oikea kalenteri on vain yksinkertaisesti helppokäyttöisempi enkä koe tarvitsevani mitään google-kalenterin ominaisuuksia tällä hetkellä. Ehkä jos tuleva työni tapahtuisi tietokoneen ääressä, voisin harkita kalenterin käyttöä. Tapahtumien seuraaminen olisi silloin helppoa. Vierastan muutenkin ajatusta, että kaikki mahdolliset palvelut tulisi olla puhelimessa, netissä, koen tarvitsevani myös ihan konkreettisia asioita.” ”Kuvittelin sen jotenkin hankalaksi ja oudoksi tavaksi käyttää kalenteria, mutta innoistuinkin siitä huomatessani kuinka paljon siellä on hyviä toimintoja. Olin myös tyytyväinen google-kalenterin helppouteen lähettää kutsuja/tapahtumia ystäville. Siitä olen saanut kuulla kehua myös tutuilta, kuinka hyvässä ja siistissä muodossa kutsut aina tulevat heidän sähköposteihinsa.”

Sumpli ilmainen palvelu joka helpottaa kaveripiirisi tai muiden ryhmien aktiviteettien ja tapaamisten järjestämisessä palvelu on toistaiseksi testikäytössä jo 21125 sumplittua menoa

Miten toimii? 1. Aloita luomalla uusi tapahtuma ja kerro mistä  on kyse. 2. Valitse kalenterista vaihtoehtoja tapahtuman ajankohdalle 3. Syötä ystäviesi sähköpostiosoitteet ja lähetä linkki kutsuun 4. Ystäväsi käyvät ruksaamassa heille sopivat ajankohdat palvelusta 5. Voit seurata eri ajankohtien sopivuutta tapahtuman omalta sivulta www.sumpli.com

Opetuskäytössä: Kalenterit koulumaailmassa ovat käteviä kodin ja koulun yhteistyön lisäämiseksi. Näin ei tarvita aina vanhempien vierailua koululla, että he saavat tietoa koulun tapahtumista. Kalentereilla on myös helppoa tutustuttaa ja opettaa lapsia oman ajanhallintansa aloitteluun, esimerkiksi hahmottamaan se että harrastukset ovat tiettyinä viikonpäivinä – ja miltä se näyttää kalenterissa. Lukujärjestysten tekemistä niin opettajan kuin lastenkin käyttöön voi harjoitella tällaisilla ohjelmilla. Omatekemä lukujärjestys on mukava printata ja laittaa pulpetin kanteen 