Tulikivi. Yhteystiedot Tulikivi Oyj Kuhnustantie 10 83900 Juuka Puh. 0403 063 100 vaihde Fax 0206 050 711 Y-tunnus 0350080-1 Sähköpostit:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Advertisements

Tulikivi-konserni Tulikivi-konsernin muodostavat Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja Suurin teollisesti.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Toimitusjohtajan katsaus. Liikevaihto Kotimaa Vienti.
Perinnekäsityötä joulun alla -projekti Nyplätty sydän
Powerpoint-esitys ylioppilastutkinnon ohjeista ja määräyksistä:
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Johdatus Linuxiin Mauri Heinonen
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Tulikivi Oyj 2007.
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
LIIKUn kuntaristeily © SLU –alueet 2012.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
AVAINTURVALLISUUS Teemu Janger.
KUrpitsatalo Kurpitsatalon on muistitietojen mukaan rakentanut Leppänen pojalleen v Silloin hän rakensi taloon alakerran, jossa on keittiö, kaksi.
Koneurakoinnin historiaa
Tulikivi tulevaisuudessa. Tuottaa koteihin lämpöä ja viihtyisyyttä korkealaatuisilla, sisustukseen sopivilla merkkituotteilla. Liiketoiminta-alueetLiikeidea.
Tulisijaliiketoiminta, kotimaa
Etusivun otsikko Alarivit tulevat näin lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor sed diam TK00507 Mikrotietokoneet I 3 opintopistettä Petri Nuutinen.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
6. Energia ja olomuodot.
Kertaus.
Lasten suusta.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Kirjoittakaa sana oikeaan esimerkkiin! 1. Kun kaksi autoa törmää toisiinsa, on kyseessä …..
Kappale 20 Maataloustuotanto on Suomessa kalliimpaa kuin Keski-Euroopassa, koska mm. : 1. Suomen kasvukausi on lyhyt = vain yksi sato vuodessa. 2. Talvi.
Verkkokauppa Internetissä on isompi tavaravalikoima kuin lähimmässä kauppakeskuksessa, siitä voit olla varma.
Tulikivi Oyj Heikki Vauhkonen.
Asuntokaupassa piilee kaksi sudenkuoppaa Kiinteistönvälittäjäbarometri ja asuntomarkkinat syksyllä 2014 Sisä-Suomi.
POKAT 2010 Pohjois-Karjalan maakuntaohjelma Yritykset luovat tämän päivän työpaikat Teknologinen kehitys varmistaa huomisen työpaikat Koulutus.
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
Mikä maailmassamme on hulluutta? Mitkä ovat kulttuurimme suurimmat valheet? Mitkä epätotuudet ovat epävapautemme lähteet? Rahanahneuden kulttuuri.
Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati.
Heikki Vauhkonen Tulikivi Oyj. Omakotirakentaminen hidastui voimakkaasti ja kuluttajien epävarmuus lisääntyi entisestään syyskuun aikana. Tämä.
Tulikivi Oyj
Lauri Viidan lapsuudenkoti
Tervetuloa! Ohjelma klo
Tulisijat Tulikiven tulisijaliiketoimintaan kuuluu vuolukiven louhinta, tuotanto, suunnittelu, myynti ja markkinointi Tuotteita ovat vuolukiviset tulisijat:
SAATAVUUS.
Juha Sivonen Tulikivi Oyj tiedotustilaisuus.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Venäjä Viennin keskeinen panostusalue. Toiminnan painopiste jakelutien rakentaminen. Panostusalueet Pietari, Moskova, muut miljoonakaupungit. Kohderyhmänä:
Kappale 2.
Tulikivi Oyj  Tulikivi Oyj rakentaa uuden tuotantolaitoksen Juukaan vuonna  Investointi on Tulikiven kasvustrategian mukainen toimenpide.
KÖYHYYSFOORUMI – vähäosaisuus Pirkanmaalla klo 10–15 PIRAMK juhlasali OHJELMA Päivän puheenjohtajina toimivat Ulla-Maija Koivula, PIRAMK ja Jaakko.
Lämpö Lämpö on energiaa. Kappaleet voivat luovuttaa ja vastaanottaa lämpöenergiaa. Lämpöenergia voi myös varastoitua.
Ilmastonmuutos Ilmasto on meidän onneksemme pysynyt viime aikoina samana. Lisääntyvien kasvihuonekaasujen myötä ilmasto kuitenkin uhkaa muuttua ja näin.
Maanjäristykset.
Pirjo Koivukangas What is high tech – high touch? It is a human lens Naisbitt 1999.
Ratkaisukeskeisyys - pähkinänkuoressa
Tulikivi Oyj. Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja Suurin teollisesti valmistettujen varaavien tulisijojen valmistaja.
KUTSU Taloustunti: Missä mennään maailman suhdanteissa, miten kehittyy Venäjän talous? Tiistaina klo – n Danske Bank, Kauppakatu.
Pahimmat kilpailijamme!!
Leijuva saari Saavut leijuvalle saarelle toisessa maailmassa.
Sakari Koistinen 2010 MATKA MAAN UUMENIIN.
Onko tahto vapaa?.
Mars-planeetan olosuhteiden kehitys
Kari Tuutti Yksikönjohtaja, Long Products Outokumpu
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
Metsäteollisuuden työvoima
Esityksen transkriptio:

Tulikivi

Yhteystiedot Tulikivi Oyj Kuhnustantie Juuka Puh vaihde Fax Y-tunnus Sähköpostit:

Henkilöstö 50+ henkilöä töissä

Lyhyt historia Ensin oli tuli, sitten tuli jää, joka istutti kalvavan kylmyyden ja järkytti maailman paikoiltaan. Mannerlaatat puristuivat vuoristoiksi ja tekivät tilaa vedelle. Muutoksen paineessa, hornamaisessa kuumuudessa, Pohjois-Karjalan Juuan kunnassa, kareliaanisen vuorijonon povessa vastakkaiset voimat törmäsivät ja syntyi jotain ihmeellistä. Tulen seuraan syntyi kivi. Ihmeellinen vuolukivi, joka kätki sisäänsä alkuvoimaisen salaisuuden. Maan rauhoituttua oli ihmisen aika löytää vuolukivi. Se oli mystinen kivi: painavampi kuin muut murikat, ja kuitenkin sitä pystyi veistämään. Ihminen jatkoi maaemon työtä ja tehtaili vuolukivestä taikakaluja, kirveitä ja kulttiesineitä. Maailma oli täynnä pahoja voimia, joita vastaan kivi tarjosi suojan. Brändilupauksemme kattaa kaikki tuotteemme, olivatpa ne sitten varaavia takkaoja tai sisustustakkoja, vuolukivisiä- tai keraamisia uuneja, sähkö- tai puukiukaita, keittiötasoja, sisustuskiviä, kivilaattoja tai muita luonnonkivituotteitamme. Jäät katosivat, mutta kylmyys jäi. Ihminen keksi suojata itsensä talolla, mutta viima löysi aina raon, mistä luikerrella sisään. Mikään ei pitänyt kylmää loitolla, kunnes ihminen oivalsi vuolukiven suuren salaisuuden: sen kyvyn varastoida lämpöä ja luovuttaa sitä hiljalleen ympäristöönsä. Vuolukivestä syntyi uuneja, taloja, julkisivuja, pylväitä ja portaikkoja. Siitä rakennettiin suojaa kylmää maailmaa vastaan Pielisen rantojen mökkituvilta aina Venäjän tsaarin hoviin asti. Kunnes aikojen saatossa siitä syntyi myös Tulikivi. Yritys, jonka sydämessä tulen ja kiven alkuvoimainen liitto elää yhtä vahvana kuin miljardi vuotta sitten maan uumenissa. Ulkona kylmä maailma saa odottaa. Yhdistämällä luonnon ikiaikaisia ihmeitä huomisen innovaatioihin ja tämän päivän muotoiluun, tuomme maailman koteihin aidon lämmön ja palan jäljittelemätöntä, alkuvoimaista taikaa.

Tuotteet ja Palvelut Tulikivestä saa tulisijoja, kiukkaita, tasoja ja laattoja ja erinlaisia tarvikkeita. keraamiset tulisijat, pikalämmittäjät, savusaunakiuas, Puukiukkaat, Vuolukiviä ja graniittia ja huoltopaketteja ja pinnoitteita jne.

Perustietoja Tulikivi on Suomen suurin kivenjalostaja ja maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja.Kuudessa takkamallistossa on yhteensä yli 1000 erilaista takkaa. Ympäristöystävällisyys on toimintatapa. Kivi on kestävä luonnonmateriaali ja polttamalla puuta nykyaikasessa takassa lakee energiankulutusta ja päästöjäsi.

Nettisivut Hyvät kotisivut ja sieltä näkee tuotteet.

Ammattinimikkeet yrityksessä Myyjä Asentaja Kivityöntekijä Louhija Dumpperikuski Siivooja Toimistotyöntekijä Suunnittelija Toimitusjohtaja

Yrityksen asiakkaat Peruskansalaiset Pieniä asiakas ryhmiä Ulkomaille. Esim. Venäjä, EU:n maat ja joskus myös USA.