Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tulikivi Oyj 2007.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tulikivi Oyj 2007."— Esityksen transkriptio:

1 Tulikivi Oyj 2007

2 Tulikivi-konserni Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja. Suurin teollisesti valmistettujen varaavien tulisijojen valmistaja maailmassa. Yksi Euroopan viidestä suurimmasta kivenjalostajasta.

3 Tulikivi-konserni Liiketoiminnot: tulisijat ja luonnonkivituotteet.
Liikevaihto yli 80 Me. Työntekijöitä noin 700. Seitsemän tuotantolaitosta: Juuassa (2), Suomussalmella, Kuhmossa, Taivassalossa, Espoossa ja Heinävedellä. Pääkonttori Juuassa, Pohjois- Karjalassa. Konsernin emoyritys Tulikivi Oyj

4 Suomessa valmistettuja brändi-tuotteita
Tulikiven vuolukiviuunit ja –verhouskivet, Kermansaven keraamiset uunit. Suomessa valmistettuja laatutuotteita. Tulikiven sisustus- ja pihakivet, Kermansaven keraamiset astiat.

5 Tulikivi-konsernin tehtaat
Tulikiven tehdas Kermansavi

6 Tulikiven arvot MISSIO Tulikivi Oyj tuottaa koteihin lämpöä ja viihtyisyyttä korkealaatuisilla, sisustukseen sopivilla merkkituotteilla. VISIO Tulikiven tavoite on olla johtava lämmityksen merkkituotteisiin ja kotien luonnonkivi-tuotteisiin erikoistunut yritys valituilla markkina-alueilla. ARVOT Rohkeus, yrittäjyys, tyytyväinen asiakas, rehti toiminta.

7 Tulikiven historiaa 2006 Tulikivi Oyj osti Kermansavi Oy:n Tulikivi löysi merkittävän uuden vuolukiviesiintymän Juuasta 2003 Tulikivi Oyj osti Kivia Oy:n 2003 Tulikivi Rakennuskivet Oy fuusioitiin osaksi Tulikivi Oyj:tä Mittakivi Oy, Kiantastone Oy ja Tulipuu Oy fuusioitiin osaksi Tulikivi Oyj:tä Tulikivi perusti yritysostoilla Tulikivi Rakennuskivet Oy:n 1999 Kiantastone Oy (Suomussalmen tehdas) perustettiin, Tulikivi 20 vuotta 1994 Listautuminen Helsingin Arvopaperipörssiin 1988 Ensimmäinen vientimallisto 1987 Mittakivi Oy (mittatilaustehdas) perustettiin Tulikiven tytäryhtiöksi 1979 Reijo Vauhkonen osti Suomen Vuolukivi Oy:n osakekannan luvun loppu: Juuan Nunnanlahdessa oli vilkasta louhostoimintaa. Vuolukiviuuneja vietiin muun muassa Pietariin.

8 Kermansavi Oy Kermansavi Oy on Tulikivi Oyj:n tytäryhtiö. Kermansavi Oy on perustettu vuonna 1976. Kermansaven tuotantolaitos sijaitsee Heinävedellä, jossa valmistetaan kaikki konsernin keraamiset tuotteet. Kermansaven liikevaihto vuonna 2006 oli noin 17,4 miljoonaa euroa. Kermansavella on noin 130 työntekijää.

9 Kermansavi Oy Kermansavi Oy valmistaa käyttökeramiikkaa ja kaakeliuuneja. Yli 70% suomalaisista tuntee Kermansaven astiat ja 24% tuntee Kermansavi-uunit (TNS Gallupin tutkimus spontaanista tunnettuudesta vuodelta 2006).

10 Käyttökeramiikan tuotesarjat
Astiasarjat: Neilikka, Aina, Oliivi ja Iiris. Ruoanlaitto ja vuoat: Sahrami, Hot pot ja Salvia.

11 Käyttökeramiikka Kermansaven käyttökeramiikassa visiona on olla arvostettu suomalainen laatumerkki. Missio on valmistaa korkealaatuisia, sisustukseen sopivaa käyttökeramiikkaa ja tehdä hyvää tulosta. Käyttökeramiikkaa myydään 4 omassa myymälässä, 12 sopimusmyymälässä sekä hyvin varustetuissa marketeissa ja tavarataloketjuissa. Astialiiketoiminnan strategisia painopistealueita ovat brändin nostaminen mm. panostamalla tuotesarjojen kehitystyöhön ja muotoiluun, tuotteiden markkinointiin sekä jakelukanavan kehittämiseen.

12 Kermansavi-uunit Uunimallieja: Classic, Scandi, takkaleivinuunit sekä liedet ja takkasydämet.

13 Kermansavi-uunit Tulikivi-konserni myy Kermansavi-uuneja Suomessa Kermansavi-tuotemerkillä ja viennissä Tulikivi-tuotemerkillä. Vientitoimintaa ollaan aloittamassa Baltiaan ja Venäjälle. Kaakeliuuneissa korostuu tuotteiden laadukkuus sekä perinteiden kunnioitus. Vahvuutena on myös kotimaisuus. Valittavana on 13 eri kaakeliväriä, useita luukkumalleja sekä kranssi yms. Vaihtoehtoja, joilla luoda yksilöllinen ilme tulisijaan. Tuotteet myydään kotimaassa omissa Tulikivi- studioissa, joita on 35 kappaletta.

14 Kermansaven tulisijat
Kermansavi-uunit ovat kuorellisia tulisijoja, joiden pintalämpötila ei nouse nimellisteholla mitattuna yli 80 asteeseen. Pintakaakelit ovat korkeapolttoista keramiikkaa, runkomateriaalina käytetään Celsius-elementtejä, jotka varaavat hyvin lämpöä. Kermansavi-uunit palavat puhtaasti ja ne lämpiävät tehokkaasti pienellä puumäärällä. Kaikissa uuneissa on vakiona grillivarustus ja lähes kaikki uunit voidaan asentaa myös huoneen kulmaan. Kermansavi-uunit myydään Tulikivi-uunien lailla aina asennettuna. Konsernilla on reilut 100 uunimestaria ympäri Suomea.

15 Kiitos! Kermansavi Oy


Lataa ppt "Tulikivi Oyj 2007."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google