SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
SRI LANKA KUMMILAPSIPROJEKTI Lion Eero Arvo.
Advertisements

PRESIDENTTIEN VALMENNUS
TOIMINTASUUNNITELMA Suunnitelma
Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
SRI LANKAN KUMMILAPSITOIMINTA Lion Eero Arvo.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Uuden klubin perustaminen Anna ihmisille valta muuttaa omaa elämäänsä sekä muiden elämää.
Keskustelun vetäjä (Nimi) Esittäjä (Nimet) Johda ja palvele entisenä piirikuvernöörinä.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Nenäpäivä-kampanja Raportti KVN:lle Lions Clubs International MD 107 Finland Nenäpäivä-kampanja, PVGD Reijo Ikäheimonen2 Nenäpäivä-kampanjan.
Palvelu ja varainhankinta Miten palvelu- ja varainhankinta kiinnostavaksi?
Mitä on Palvelu- ja varainhankintatoimiala?. Lions Clubs International MD 107 Finland Toimialan esittely, Tauno Laine2 Alustuksen pääkohdat.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
ROTARYSÄÄTIÖ OPINTO-OHJELMAT Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15 Tauno Lovén Päivämäärä Suomen Rotary © 2009.
PID Harri Ala-Kulju1 PROUD PAST BRIGHT? FUTURE Suomen Lions-toiminnan kansainväliset haasteet.
Suomen Lions-liitto ry
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion PV.
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
PHACO-laite Ratnapuran sairaalaan PID Erkki Laine Sairaalan hankevastaava.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Sri Lanka - silmäsairaala
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
RIP JOHN KENNY Grangemouth RC D1020, Skotlanti lakimies, tiedekunnan dekaani partiolainen, nuorkauppakamarilainen vaimo: June.
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Suomi johtoon kampanja Tilanne Elokuu Harri Ala-Kulju.
Sri Lankan Lions-ystävien seura
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Poliovoidaanhävittää! 1985: : => vähentynyt 99.6 % 99.6 %
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Sight First II Lahjoitussitoumukset PID Harri Ala-Kulju 1 Näkemisen puolesta kampanjan loppuhuipennus Suomessa Maaliskuu - Toukokuu 2008.
Lionsklubin muutosjohtaminen 107 N Apj-Lpj seminaari Bykulla
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Seuran toiminta Perustamiskokous pidettiin
TUHA-verkoston tapaaminen
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO. MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen.
$ USD PDG Matti Poikolainen, DRFCC D-1390.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä
Lions tietoa uusille jäsenille
klubi vetovoimaiseksi Jäsenjohtajakoulutus
Julkisuuskuvatutkimus
Lions tietoa Presidenteille
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Klubivastaavien koulutus
Rakennetaan vahvempi B-piiri Klubivastaavan tehtävät
PiHan toiminta Kickoff
Klubin arvokeskustelu
+1-jäsenohjelma B-piirissä Jäsenjohtajakoulutus
DG Aarto ja lion Airi Mäkinen
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Erikoiskirjastojen päivä Säteilyturvakeskuksessa
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
Lionsklubin muutosjohtaminen
Esityksen transkriptio:

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 2 MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 1. KUMMILAPSITOIMINTA Toiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuottaToiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuotta Käynnistäjinä Lion Seppo Rautaheimo Suomesta ja Lion Pandula Kannangara Sri Lankasta.Käynnistäjinä Lion Seppo Rautaheimo Suomesta ja Lion Pandula Kannangara Sri Lankasta. Pysyvä Suomen lionien ja Sri Lankan 306A2-piirin aktiviteetti vetäjänä PDG Ossi Vuorinen ja nyt Eero ArvoPysyvä Suomen lionien ja Sri Lankan 306A2-piirin aktiviteetti vetäjänä PDG Ossi Vuorinen ja nyt Eero Arvo Projektissa on ollut tuen saajina kaikkiaan yli 2000 lastaProjektissa on ollut tuen saajina kaikkiaan yli 2000 lasta Tällä hetkellä avustusta saavia lapsia on noin 1000Tällä hetkellä avustusta saavia lapsia on noin 1000 Tulos erinomainen: yliopistoista valmistuneita kummilapsia on erilaisissa ammateissa, kuten lääkäreinä, opettajina ja insinööreinäTulos erinomainen: yliopistoista valmistuneita kummilapsia on erilaisissa ammateissa, kuten lääkäreinä, opettajina ja insinööreinä

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 3 MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 2. RATNAPURAN SILMÄSAIRAALAPROJEKTI Sight FirstII-kampanjan tuloksena Ulkoministeriö lähti mukaan rahoittamaan Lions-projektia Sri Lankaan. UM:n mukaantulo saattoi Suomen CSFII-kampanjan lähes maaliin (yli 3 milj.) USD. UM rahoittaa projektista 85% ja LCIF 15% Vastapuolena piiri 306C2 Sri Lankassa

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 4 MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 3. SRI LANKALLA ON RUNSAASTI LIONS-YSTÄVIÄ SUOMESSA 1. Piiri 107N ja 306A2 ovat solmineet ystäväpiirisopimuksen 2. Ystäväseura on Yhteinen toiminta forum Sri lankan Lions-ystäville Kanava uusille mahdollisesti Sri Lankaan suuntautuville Lions-aktiviteeteille Sri Lankaa koskevan tiedon jakaja ja mahdollisten matkojen organisoija

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 5 Seuran perustaminen Ote perustamispöytäkirjasta:

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 6 SRI LANKAN LIONS-YSTÄVIEN SEURA Rakennamme yhteyksiä lioneihin Sri lankassa Järjestämme Sri Lankaa koskevia tilaisuuksia Järjestämme matkoja Sri Lankaan Keräämme rahoitusta suomalaisiin Lions-projekteihin Sri Lankassa Jokainen lion, puoliso ja jokainen klubi voi liittyä jäseneksi Myös yritykset ja yhteisöt voivat liittyä jäseniksi Henkilöjäsenmaksu on 30 €/vuosi Klubin maksu on 100 € vuosi Yritysjäsenmaksu 200 €/v. Keräämme myös lahjoituksia Ensimmäinen projektimme on Suomen leijonien UM:n ja LCIF:n rahoituksella rakennettava silmäsairaala Ratnapuraan KESKEISET TOIMINTAPERIAATTEET

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 7 Ystäväseura ei ole varainkeruuaktiviteetti eikä edellytä lioneilta tai klubeilta minkäänlaista osallistumista. Ystäväseura on toimintakanava niille leijonille ja klubeille, jotka haluavat tehdä yhteistyötä Sri lankan lionien kanssa ja mahdollisesti tukea Suomen leijonien aktiviteetteja Sri Lankassa. Avainsanat: halukkuus ja vapaaehtoisuus YDINVIESTI

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 8 YDINVIESTI: TOISIN SANOEN Yhteistyö ja projektit Sri Lankassa eivät perustu klubien ”verottamiseen” (”vain 5/jäsen”). Vaan Kokoamme niitä leijonia ja yhteisöjä, joilla on halu ja tahto hyväntekeväisyyteen ja yhteistyöhön Sri Lankan leijonien kanssa toteuttamaan projekteja, jotka yhdessä sovimme.

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 9 SRI LANKAN LIONS-YSTÄVIEN SEURA JA LIONS-LIITTO Ystäväseura on itsenäinen rekisteröimätön yhteisö Seuran ovat perustaneet ja päätäntävaltaa käyttävät sen jäsenet Seura tukee Lions-liiton aktiviteetteja Sri lankassa Seura rahoittaa itse toimintansa, eikä toimi liiton varoilla Seuran hallitus on Lions-Liittoon päin ”toimikunta” ja liiton hallitus nimeää sinne halutessaan edustajansa

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 10 SRI LANKAN LIONS-YSTÄVIEN SEURA PIIRIORGANISAATIO

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 11 Piirivastaavan tehtävät: Edistää omalla piirialueella seuran tunnettavuutta järjestämällä infotilaisuuksia leijonille ja myös leijonatoiminnan ulkopuolella oleville. Kasvattaa jäsenten määrä ja varmistaa, että nykyiset jäsenet pysyvät seurassa. Pitää yhteyttä jäseniin kuullakseen jäsenten mielipiteitä ja toiveita seuramme kehittämiseksi. Pitää huolta, että hänen piirihallituksensa ymmärtää seuran toimintaa oikealla tavalla ja suhtautuu siihen myötämielisesti. Informoi seuran johtoa oman kentän mielipiteistä ja on mukana seuran kehitystyössä. Hänellä on riittävä määrä jäsen-pinssejä omassa varastossa jo jäsenenä oleville ja tuleville jäsenille.

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 12 SRI LANKAN LIONS-YSTÄVIEN SEURA HALLITUS

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 13 Tärkeää: Sri Lankan Lions-ystävien seura ei ole suoraan osa kansainvälistä tai kotimaista Lions-organisaatiota. Hallitus on liiton työryhmä Sri Lankan sairaalaprojektissa. On tärkeää pitää piirikuvernööri tietoisena, että seura toimii piirissä. Se tukee piirikuvernööriä ja toivoo yhteistyötä tiedottamisessa ja viestinnässä.

PID Harri Ala-Kulju Sri Lankan Lions-ystävien seura 14