Humanitaarisen Global Grant hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Rotary Foundation (TRF) uuden rahoitusohjelman soveltaminen käytännössä Peter Flander.
Advertisements

Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri
Rotary Internationalin kansainväliset kokoukset PETS DGN Leila Risteli Suomen Rotary © 2008.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Rotarysäätiön uuden apurahamallin periaatteet PDG, DT Leila Risteli Klubien rotarysäätiökoulutus Oulu.
MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? Esittäjä Päivämäärä Suomen Rotary © 2011.
MYR:N TEHTÄVÄT 1.YHTEENSOVITTAA EU:n ja valtion rahoituksen kohdentuminen ohjelmaa rahoittaville viranomaisille (MYAK) MYAK:n tarkistus budjetin hyväksymisen.
Suomen Rotary © 2007 •1•1 Mihin klubin rahat menevät ? D 1390 PETS 2010 Markku Kalliomäki.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
- Doing good in the world
ROTARYSÄÄTIÖ OPINTO-OHJELMAT Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15 Tauno Lovén Päivämäärä Suomen Rotary © 2009.
Rotarysäätiön uusi apurahamalli PETS Turku Pentti Aspila Rotarysäätiö.
ROTARYSÄÄTIÖ (TRF) ROTARYSÄÄTIÖ MIHIN LAHJOITUKSEMME MENEVÄT JA MITEN KLUBI VOI HYÖDYNTÄÄ ROTARYSÄÄTIÖTÄ? Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15.
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
RI District 1400 Matching Grant Projects Rotary Finland © 2007 DGSC Kalevi Nevala: Rotarypiiri D-1400 MATCHING GRANT – PROJEKTEIHIN OSALLISTUMINEN rotaryvuosina.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Rotarypiiri 1420 Uusi Lastensairaala hankkeessa
AJANKOHTAISIA ASIOITA
RID 1400 Matching Grant Projects Rotary Finland © 2010 RID 1400 Matching Grant-hankkeet 2010 – 2011 Lukutaidon edistämistä yhdessä.
Rotarysäätiö Rotarysäätiö perustettu v Toimii yksinomaan humanitaarisia avustus- ja koulutustarkoituksia varten. Säätiö on toimintansa aikana parantanut.
Rotarysäätiö Piirin 1410 Syyskokous Huittinen Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Rotarysäätiö PETS Hämeenkyrö Pentti Aspila Rotarysäätiö.
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
Hankehallinnon seminaari 1 Piiri 1410 Hankehallinnon seminaari.
Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.
MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? MITÄ ROTARYVUONNA ?
Rotarien jäsenyydestä ja pysyvyydestä
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Esittäjä PDG Heikki Helevuo, D 1430 Päivämäärä
Hamina-Vehkalahden Rotaryklubi ry Perustettu Kunniajäsentä + 46 Aktiivijäsentä.
Ammattiosaamisen toimielimen tehtävät ja Ammattiosaamisen toimikunnan toiminta Koulutuskeskus Salpauksessa Heikki Tuomainen lehtori, opetuksen kehittäminen.
Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti.
DSG-apuraha ja esimerkkejä projekteista Piiri 1410 DRFCC Matti Urho Syysseminaari Hämeenkyrö.
Rotarypiiri 1420 Uusien jäsenien koulutus syyskaudella 2010 Koulutuksen tavoite: Antaa Piiritason koulutusta Rotaryn perusasioista uusille jäsenille: ”
Perhetyöntekijä sosiaalityöntekijän työparina lastensuojelutarpeen selvityksessä ja arvioinnissa Lastensuojelun avohuollon ja perhetyön kehittämisyksikköhanke.
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Kari Kivistö DG Päivämäärä END POLIO NOW TÄMÄ ON RI:N TAVOITE N:O 1 Meidän piirille tämä merkitsee sitä, että jokaisen klubin On tilitettävä.
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.
Miten tuemme Rotarysäätiötä PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Rotarytietoutta esitelmä Lahden Rotaryklubi ROTARYJÄRJESTÖ: Perustettu v Chicagossa Perustaja mm. Paul Harris Rotary tuli Eurooppaan v.
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Piiriapurahojen tarkoitus
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Nuorisovaihto Hakuprosessi
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
1L-OF/2011 Rotaryn yleisesittely RIPE Sakuji Tanaka, Japan Ron D. Burton, USA RIP Kalyan Banerjee, India.
Piirin 1390 rotarysäätiökomitean pj Niko Niemi Rotarysäätiö.
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Suomen rotarysäätiöseminaari , Tampere Kaapo Pulkkinen, PDG D 1430.
2015 EREY campaign in District 1430 – results and challenges Helena Piispa-Perälä, PAG D1430.
$ USD PDG Matti Poikolainen, DRFCC D-1390.
Future Vision Plan IIb Rotarysäätiö
Rotarysäätiö Syyskokous Säkylä Pentti Aspila.
ICC-toiminta Markku Holopainen
Future Vision Rotarysäätiö siirtyy toteuttamaan uutta strategiaansa (FV) Te olette se kuvernöörikunta, joka aloittaa tämän vision käyttöönoton!
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
B-PIIRIN NUORISOVAIHDON TIETOISKU
Future Vision Plan III Piirin 1410 toimintasuunnitelma 2012–2013
Minttu Lampinen, RK Tammer Nova DRFCC 1390
PIIRIAPURAHOJEN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMISMISPERUSTEET
Jäsenyyden kasvattaminen ja klubien vahvistaminen Rotaryssa
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Esityksen transkriptio:

Humanitaarisen Global Grant hankkeen hakuprosessi piirissä 1420

Global Grant hankkeiden haku piirissä 1420 Oikeus hakea Global Grant apurahoja edellyttää piiriin 1420 kuuluvalta klubilta että, se on rekisteröity yhdistys ja kvalifioitu Memorandum of Understandingin (MoU) mukaisesti ja, että se on tehnyt rahalahjoituksen Rotarysäätiölle (TRF) vähintään kerran kolmen viime vuoden aikana.

IDEA ja OSAPUOLET VAIHE 1 TRF:n HYVÄKSYNTÄ VAIHE 2 TRF:n HYVÄKSYNTÄ JA VAROJEN SIIRTO HSP:n TILILLE Kartoitus Yksityiskohtainen hakemus

TRF:n vaatimukset Global Grant hankkeille Tyydyttävät saajayhteiskunnan tarpeita. Ovat kansainvälisiä ja vähintään kahden klubin järjestämiä. Budjetti on vähintään USD. Liittyvät ainakin yhteen Rotarysäätiön keskittämisalueeseen. Edellyttävät saajamaassa toimivan klubin ja saajayhteiskunnan aktiivista osallistumista. Ovat kestäviä ja toimivia. Tulokset ovat mitattavissa myös sen jälkeen, kun Rotary on saanut työnsä valmiiksi. Vahvistavat paikallista osaamista ja resursseja. Antavat pitkäkestoista hyötyä saajayhteiskunnalle.

GG-rahoitteiset hankkeet GG-rahoitteiset hankkeet voivat olla 1. Humanitaarisia hankkeita, jotka lähtevät saajayhteis- kunnan tarpeista ja, jotka edellyttävät saajayhteiskunnassa toimivien rotareiden aktiivista osallistumista. 2. Erikoiskoulutusta saajayhteiskunnassa toimiville ammatillisille ryhmille, joita koulutetaan ulkomailla ja, joiden tehtävä on tukea ainakin yhtä Rotarysäätiön keskittämisaluetta. 3. Apurahaa ulkomailla tapahtuvaan akateemisen jatkokoulu- tukseen ensisijaisesti yhteiskunta- tai taloustieteen alalta ja, joka liittyy ainakin yhteen Rotarysäätiön keskittämisalueeseen.

GG - Humanitaarisen hankkeen osapuolet Kotimaassa (Suomessa) toimivaa Rotaryklubia kutsutaan International Sponsor Partneriksi (ISP) Saajamaassa toimivaa Rotaryklubia kutsutaan Host Sponsor Partneriksi (HSP) Kummallakin osapuolella voi olla partneriklubeja

Hakemuksen vaiheet Hankeidean keksiminen ja tarkistaminen sekä Host Sponsor Partnerin löytäminen. Hankkeen konkretisointi ja sen organisointi. Klubit nimeävät Global Grant- komiteat ja niiden puheenjohtajat, joita kutsutaan Primary Contacteiksi. Vaihe 1 ja Vaihe 2.

Vaihe1 Hakemus tehdään online. Vaiheessa 1 vahvistetaan TRF:lle, että suunniteltu hanke ja sen osapuolet täyttävät TRF:n ja piirin GG-hankkeille asettamat vaatimukset ja edellytykset ja, että osapuolilla on hallussaan tiedot, infrastruktuuri ja kyvyt täyden hakemuksen tekemiseen. Ennen hakemuksen lähettämistä TRF:lle tarvitaan piirin Rotarysäätiökomitean (?) valtuutus. Saadaan TRF:ltä hankenumero.

Hakemuksen tekeminen: Vaihe 1 Kun kirjaudut Member Accessin GG-hakemusjärjestelmään, järjestelmä olettaa että olet yksi hankkeen Primary Contacteista. Ilmoita toimiiko klubisi/piirisi Primary Sponsorina ja ilmoita, toimiiko klubisi Host- vai International-roolissa. Täytä nimesi kaavakkeeseen Primary Contactina. Etsi valikosta komiteajäsenet ja ilmoita missä roolissa he toimivat. Tämän jälkeen systeemi siirtää sinut täyttämään varsinaisen Vaiheen 1 hakemuskaavakkeen, joka sisältää seuraavaa: Saat Rotarysäätiön hankenumeron. Määrittele hankkeelle asetetut tavoitteet, ja ilmoita minkä lajin Global Grantia olet hakemassa: Humanitaarisen hankkeen, Ammatillisen koulutusryhmän vai Akateemisen jatkokoulutuksen apurahaa. Nimeä yksi tai useampia Rotarysäätiön keskittämisalueita, joihin hanke liittyy. Ilmoita Global Grant-komitean jäsenet ja molempien osapuolten Primary Contactit. Ilmoita hankkeen budjetti ja rahoitus (budjetin toteutus). World fundin maksimiosuus syntyy systeemissä automaattisesti. Budjetin ja rahoituksen on täsmättävä, jotta hakemus etenee. Klubit allekirjoittavat hanketta koskevan MoU:t. Kun ”seivaat” hakemuksen, järjestelmä lähettää hakemuksen kaikille niille henkilöille, joiden valtuutusta hankkeen hyväksyminen vaatii. Piirin 1420 Rotarysäätiökomitean puheenjohtaja yhdessä kuvernöörin kanssa auktoroivat hakemuksen.

Pankkitilin avaaminen Saatuaan TRF:ltä luvan jatkaa hakuprosessia vaiheeseen 2, Host Sponsor Partner avaa hankkeelle.

Vaiheessa 2 annettavat tiedot Tavoitteet Selvitys hankkeen kestävyydestä (tulosten kestävyys rotarien poistuttua). Miten hanke tyydyttää saajayhteiskunnan ja sen eri osa-alueiden tarpeita? Miten paikalliset asukkaat osallistuvat hankkeen toteuttamiseen? Miten koulutus järjestetään? (Paikallisten koulutus hankkeen jatkuvuutta ajatellen). Mihin Rotarysäätiön keskittämisalueeseen hanke liittyy ja miten? Miten on aikomus mitata hankkeen vaikuttavuutta, ja miten ja kuka hankkii tiedot? Partnerit Primary Contact –henkilöt hankkeessa mukana olevissa klubeissa. Komiteajäsenet eri klubeissa. Yhteistyöorganisaatiot Rotaryn ulkopuolelta. Vapaaehtoismatkustajat (henkilöt, jotka osallistuvat hankkeen toteuttamiseen, mutta maksavat kustannuksensa itse). Rotarien osallistuminen. Budjetti Rahoitus Primary Contactien valtuutus. Piirin Rotarysäätiökomitean valtuutus.

Riski Hakemusprosessissa ei mainita riskianalyysia. Siitä huolimatta on parasta laatia sellainen. Hyvänä lähtökohtana on ulkoministeriön riskilausunto saajayhteiskunnan tilanteesta.

Valtuutukset Molempien osapuolten piirikuvernöörit ja piirien ja Rotarysäätiökomiteat valtuuttavat hakemuksen ennen kuin se lähetetään TRF:lle hyväksyttäväksi.

Hyväksyminen ja varojen siirto Valtuutuksien jälkeen hakemus lähetetään hyväksyttäväksi TRF:lle, joka vastaa aikanaan piirin Rotarysäätiökomitean puheenjohtajalle. ISP siirtää rahoitusosuutensa TRF:lle. TRF maksaa apurahat Host Sponsor Partnerille sitä varten avatulle tilille.