Evankelis-luterilainen kirkko Tietohallintostrategia 2013 - 2017 Esitelmä Lauri Lehto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETYS VAI RAHALÄHETYS Kirkon lähetysstrategiaesityksen mukaan Suomen Lähetysneuvoston missiologinen teemapäivä Jaakko Mäkelä.
Advertisements

People make it work!. Mistä johtuu se, että... • vain 10% strategioista toteutuu? • henkilöstöstä noin 5% on.
SPL Päätoimisten Coaching-ohjelma
Luovien alojen yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen kehittämisohjelma Johtajuusosaamisen lisääminen kehittämisohjelman näkökulmasta.
Leikkaukset koulutuksesta ja tutkimuksesta. Leikkaukset koulutukseen ja tutkimukseen tällä hallituskaudella Leikkauksia on tehty • laskennallisista valtionosuuksista,
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
HAVAINTOJA SOTE-VERTAILUSTA
Läpäisyhankkeet ja ammatillisen koulutuksen kehittäminen
Suomen koulutusjärjestelmä
Anne Lounamaa1 Mitä pitäisi tehdä aivovammojen ehkäisemiseksi.
laatujärjestelmä= asiakaspalautejärjestelmä?
KPK ICT:stä tulee XXX Mikä nimeksi kuntien omistamalle ICT osaamisverkostolle ?
Tietohallintomalli käytännössä – ICT-johtamisesta kilpailuetua
TIETOVERKOISSA TOIMIVA KIRKKO Ajankohtaista kirkon tietohallinnosta Kirkon hallintovirkamiehet ry Seinäjoki Aimo Karjalainen tietohallintojohtaja.
Kokonaisarkkitehtuuri osana laatutyötä KA-pilotti ohjausryhmä
EA:n rooli eri viitekehyksissä. Eri viitekehyksiä ja EA Aikataulun ja kustannusten hallinta Ihmisten johtaminen Resurssien hallinta Toteutus Ohjelma-,
Valtioneuvoston periaatepäätös valtionhallinnon IT- toiminnan kehittämisestä Valtionhallinnon IT-strategia Tyytyväiset asiakkaat, tehokas.
Nykytilan kuvaus: Havainnointitutkimus
Metropolian tietoturvapolitiikka Tai miltä se voisi näyttää.
KM, PsyK Jaana Laurinvaara
Keski-Pohjanmaan aikuisopiston palvelut yritysten ja työllisyyden kehittämiseksi Työllisyysseminaari Kaisa-Leena Ahlroth.
Venäjän merkitys kyselyn perusteella on ollut kasvussa: Tänä vuonna sen ilmoitti merkittävimmäksi ulkomaalaisten vieraiden lähtömaaksi jo 70 prosenttia.
Perustulo Mitä se maksaa?. Esitettyjä väitteitä Perustulo kaksinkertaistaa valtion menot Perustulo vie rahat hyvinvointipalveluista Perustulo pakottaa.
Lapin sairaanhoitopiiri Tietohallintastrategia 2007–2011.
 Tornion kaupunki.  Laitteistoista, verkoista ja ohjelmistoista ei ollut mainintaa dokumentissa, muutakun että järjestelmä- ja palvelutoimittajat.
Luvata Oy TIETOHALLINNON KURSSIN TUTKIELMA. Luvatasta lyhyesti Maailman johtavia metallituotteiden valmistajia Työllistää 16 maassa 6400 työntekijää,
Kuusamon kunnan tietohallinto
OPS-KOULUTUKSEN YLEINEN TILA JA SEN KEHITTÄMINEN HEIKKI SUOMALAINEN SELVITYSMIES OPSO-KOKOUS
Innovaatiotilastot 2012 ja Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus, tutkimus- ja kehittämistoiminta (tietokanta) Tekes, Teknologiateollisuus.
Kuntaliitto Arto Koski Erityisasiantuntija 2000-luvun kuntajakoselvitysten sisällöt ja kehittämistarpeet.
Kuntien Tiera Oy – Jokilaaksojen kuntien yhteisen tietohallinnon käynnistäminen © Copyright Kuntien Tiera Oy.
Kauniaisten tietohallintostrategia
Laatukriteerien pilotointi ja itsearvioinnin toteutus KAOssa Esa Oikarinen Koulutuspäällikkö Kainuun ammattiopisto.
TIETOHALLINTOSTRATEGIA
Helsingin yliopiston tietohallinto Tietotekniikkapalveluita tuotetaan Helsingin yliopistossa keskitetysti tietotekniikkakeskuksessa sekä hajautetusti tiedekunnissa.
EAKR-seurantakomiteoiden kokoukset Etelä-Suomi & Länsi-Suomi Itä-Suomi & Pohjois-Suomi Paasitorni, Helsinki Aluekehitysjohtaja Kaisa-Leena.
Mikä on arvioinnin rooli ohjelmatyössä Arviointiseminaari - eväitä uudelle ohjelmakaudelle Eero Pehkonen.
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Tekesin ja innovaatiotoiminnan vaikutukset 2014
Steriloinnit 2012 Anna Heino & Mika Gissler.
Tekesin organisaatio, verkosto ja budjetti. Tekes DM Kasvu- yritykset Nuoret yritykset Suuret yritykset ja julkiset organisaatiot.
Talousarvion seuranta ja muutosten tekeminen Toimintaraamien määräytyminen: 1. Raamien yhteinen kokonaislinjaus +/- % - alueseurakunnat - muut toimintayksiköt.
Metallien jalostus Suomessa Ennakkotiedot vuoden 2014 kehityksestä.
Matkailun mahdollisuudet käyttöön! PAMin kärkiteemat kevät 2013.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen valtionavustusten tiedotustilaisuus Seppo Hyppönen Yksikön päällikkö Ammatillinen.
Sosiaalinen luototus Kuntakyselyn osaraportti Ari Virtanen THL1.
JULKISTEN KIINTEISTÖJEN ENERGIATEHOKKUUDEN PARANTAMINEN.
MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN TOTEUTUSTILANNE JA HAASTEET Itä-Suomen EAKR-ohjelman seurantakomitean kokous Neuvotteleva virkamies Aila Ryynänen.
Toimeentulotuen menot 2012 Hannele Tanhua THL1.
Digioppi Ohjausryhmä
Imatran kaupungin organisaatiouudistus
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Finna-projektisuunnitelma 2015 ja siirtoresursointi 2015–2016 Konsortioryhmän kokous Kristiina Hormia-Poutanen.
Forssan kaupungin hankintapolitiikka, järkivihreät hankinnat
Kaupan merkitys kansantaloudessa
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen Johdanto iltapäivän työskentelyyn Työskentelyn taustamateriaalia Opetusneuvos.
Työ- ja elinkeinokeskus 1 Työ- ja elinkeinokeskukset (TE-keskukset) 15 kpl Suomessa Työ- ja elinkeinotoimistot (TE-toimistot) 200 toimipistettä Suomessa.
Yhteistyö kokonaisarkkitehtuurityön teknologiatasolla RAKETTI-päätösseminaari Tommi Kangasaho, Päijät-Hämeen koulutuskonserni -kuntayhtymä.
Koulutusviennin nykytila Jaana Palojärvi, OKM. Oppimisala Suomessa (TEKES 2015) Vientiä tekee vain muutama liikevaihdoltaan keskisuuri tai suuri yritys.
Haka 10 vuotta Vaikutukset korkeakoulujen tietohallintoon ja julkishallintoon.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Tutoropettajien koulutus ja toiminta
Sivistystoimi 2016.
Kauppa Suomessa Jaana Kurjenoja.
Matkailukoulutuksen verkostopäivät Porvoossa
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä
Onnistuneen tietovarastoprojektin edellytykset
Protestanttiset kirkot
Oppijan verkkopalvelu eHOPS
Ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailun 2018 informaatiotilaisuus Opetushallitus Opetusneuvos Jukka Lehtinen OKM/Ammatillisen koulutuksen.
Käsitemäärittely Osallisuus / Osallistuminen / osallistaminen
Esityksen transkriptio:

Evankelis-luterilainen kirkko Tietohallintostrategia Esitelmä Lauri Lehto

Tavoite Seurakuntarakenteen muutoksen vaikutukset tietohallintoon Kehittämisalueiden määrittely ja toteutus Uusien teknologioiden kasvu Tietohallintopalveluiden tuottajaroolin muutos Tehokkuuden parantaminen Organisaatioiden yhteistyön lisääminen

Budjetti Tietohallinnon laskennallinen menoarvio 50 miljoonaa euroa vuonna 2012 Kirkon tuleva kokonaisbudjetti vaikuttaa työn tehostamiseen hallintotehtävissä Ulkopuoliset palvelutoimittajat suurin kulu tietohallintomenoista Kustannusten seuranta hajautettu, mikä tuottaa ongelmia tehokkuuden seuraamisessa

Henkilöstö Tietohallintotehtävissä noin 130 henkilöä. Henkilöstön kehittämiselle ei yhtenäisiä käytäntöjä eikä henkilöstön osaamisen nykytilaa tunneta Tavoitteiden toteutus vaatii henkilötyöpanosten uudelleensuuntaamista strategian jalkauttamisprojekteihin

Laadunhallinta, tietoturva- ja tietosuojakysymykset Kirkolla ei ole yhtenäistä hanke- tai projektimallia o Ongelmat järjestelmähankkeiden toteutuksessa sekä IT-alueiden yhteistyössä IT-hankinnat pyritään tekemään yhteishankintoina Päällekkäisten palvelujen karsiminen Tietoturvallisuuden taso kyettävä säilyttämään