Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Advertisements

SANAJÄRJESTYS.
1. Presentation • Kanarian saarille muuttanut eläkeläinen punnitsee itsensä kylpyvaa´alla. Vaaka näyttää hänen painonsa a)Lisääntyneen hieman b)Vähentyneen.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Vaikeuksien voittaminen vieraissa kielissä... Jotakin kulkemastani matkasta... Ala-aste Ylä-aste Lukio Taideteollinen korkeakoulu Taustaa ”Väsynyt...tahdon.
SUOMEN KULTTUURIRAHASTON KIRJATALKOOT SKR. Kirjatalkoot -Suomen Kulttuurirahaston kaikkien aikojen suurin tukihanke, johon Svenska litteratursällskapet.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Nuorten Tietokoneenkäyttö.
Mistä sinä olet kotoisin?
WAP-services “ WAP-interface makes it easier to use mobile services now than ever before - you simply move from one page to another, from one service to.
Tikkurila 10 The City of dreams
Cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä.
Missä hän on? Missä he ovat?
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Lifelong Learning Programme POFIRO
4/2002 Keskeiset tavoitteet tukea CIMOlle asetettujen tulos- ja palvelutavoitteiden saavuttamista vahvistaa yhteisöviestinnän keinoin CIMOsta julkisuudessa.
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Punaisen Ristin vaikuttamistyö Miten se näkyy senioritoiminnassa?
Orientaatio: Miksi näytän tämän videoklipin?
Employer Counselling for employers Työvoimaa kuntoutujista – ja kaikki voittaa! Mood For Work -hankkeen päätösseminaari.
YLEIS- JA KESTOPLUSKVAMPERFEKTI
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Anna Abreusta tietoa! Anna Eira Margarida Mourao de Melo e Abreu on syntynyt 7.helmikuuta 1990 Vantaalla mutta hän on myös asunut pienenä Portugalissa.
Kunniamaininta & place from the Table of Honour Stipendi kaudelle 2015, isäpaapa käytti jo tähän kauteen…
Twitterin etusivu Twitterin etusivulta löydät ”Top Tweets”, eli uusimmat tweetit. Etusivulla on myöskin nappi jota painamalla pääsee rekisteröitymissivulle.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Mainoselokuvalle tyypillistä Korkeat kustannukset pituuteen/kestoon nähden Täysin manipuloitu tilanne esitetään ikään kuin se olisi realismia/totta – erona.
YLEIS- JA KESTOPERFEKTI
SYKE projekti. Missä mennään? Partnership agreementit roikkuvat vielä Raportointi loppusuoralla, jotain puuttuu vielä Palkkaukset ja suunnittelu.
Substantiivit Substantiivit ovat jonkin ihmisen, eläimen, asian tai esineen nimityksiä. - a pupil - a horse - an orange - a chair - time - history.
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
SISÄPIHOJEN SUUNNITTELU HS – Space - Laine Anni - Terävä Jaana.
Finský intensivní Titta Hänninen.  1. What is the capital of Finland? ◦ Mikä on Suomen pääkaupunki? ◦ Helsinki on Suomen pääkaupunki.  2.
Computer based team play analysis in ice hockey coaching - an objective way to have feedback Jouko Lukkarila.
Musiikkipeli t. Musiikkipelit ova pelejä, joissa pääpaino on seurata pelin taustamusiikin rytmejä ja melodiakulkuja. Musiikkipeleissä useimmiten ei sinänsä.
EPiServer Yhteisöllisyysratkaisut. EPiServer »EPiServer AB on maailman nopeimmin kasvava yritys sisällönhallinta- (WCM) ja yhteisöalustojen (Community)
Suomi 1B Mistä? Missä? Mihin? Where? Mistä sinä olet kotoisin? (where from) – Olen kotoisin Saksasta. Missä sinä asut? (where in) – Asun Espoossa.
Alex Mattson Laura Saare.
OLLA-verbit Olla-verbejä on englannin kielessä kaksi: ’be’ ja ’have’.
PPJ Ruoholahti-Jätkäsaari 2007/2008
Can I Buy Renova Cream Online
Tekijät Jonne ja Sami.
SUBSTANTIIVIT JA ARTIKKELIT
EMINEM Aino Pennanen.
Artistiesitelmä.
LEIJONA.(ARTISTI).
PARIISIN TERRORI-ISKUT
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Mikromuovi.
Jenni Leppänen.
HISTORIAA 1990-luvulle saakka
Roosa nauha.
Pop-taide syntyi 60-luvun alussa vastareaktiona modernistiselle taiteelle, ja erityisesti Yhdysvalloissa vankan aseman saavuttaneelle abstraktille ekspressionismille.
Sabaton Aki Kirvesmäki.
Kauko röyhkä Jenni, Milla ja Satu .
Artistiesitelmä Justin Bieber Kanadalainen laulaja ja lauluntekijä.
1980-luvulta nykypäivään.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.

Veera Holappa PTT:n aluetalouden seminaari
Helmet- musahaaste 2019 Reggae-levy
MAR1LK Anna Hankimaa 5/10/2019.
USA – Kulttuurien sulatusuuni
Esityksen transkriptio:

Pääesiintyjänä lavalle astuu maailmanluokan metallibändi Chicagosta. Disturbedin tunnetuimpia biisejä ovat Down With the Sickness, Asylum, The Game, Stricken ja monia muita.

Vuonna 2005 julkisuuteen tullut Employment toi Kaiser Chiefsin ihmisten tietoisuuteen ja sen jälkeen Kaiser on julkaissut kaksi muuta studioalbumia (Yours Truly Angry Mob (sisältää mm. Ruby) ja Off With Their Heads (sisältää mm. Never Miss a Beat) ja nyt he ovat valmiina valloittamaan Morson.

Kanadalainen Rock-sensaatio saapuu Morsoon yli kaksi miljoonaa myytyä albumia maailmanlaajuis esti. Tunnetuimpia kappaleita esim. (Red Flag, Fallen Leaves, Rusted From the Rain ja Pins and Needles)

Kalifornialainen post-hardcoren edelläkävijä A Static Lullaby on jo ollut tunnettu eri piireissä jo vuodesta 2001, mutta todellinen läpimurto tuli 2009 Punk Goes Pop 2 albumilla, jolla yhtye esitti kappaleen Toxic.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan ehkä se mahtavin techno bändi.

A Place to Bury Strangers on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut asemansa nykypäivän shoegazing- bändien ykkösryhmässä. Vuonna 2007 nimettömän debyyttialbuminsa julkaissutta kokoonpanoa on kuvailtu paitsi New Yorkin kovaäänisimmäksi yhtyeeksi myös My Bloody Valentinen, Joy Divisionin ja Ministryn sekoitukseksi. Esimerkiksi Jesus & Mary Chainin, Nine Inch Nailsin ja Black Rebel Motorcycle Clubin kanssa kiertänyt A Place to Bury Strangers nähdään tänä vuonna lukuisilla indie- festivaaleilla ympäri maailmaa sekä Readingin ja Coachellan kaltaisissa jättitapahtumissa JUST SURRENDER TEKEE COMEBACKIN! Ja tulee Morsofesteille !

Llama Vaikkakin Nashville tunnetaan Countrystä niin on sieltä kumminkin tullut vuosien saatossa yksi poikkeus Llama ja nyt he ovat valmiina tulemaan Tanskaan valloittamaan ihmiset, heidän omalla alternatiivisella musiikillaan.

Muita esiintyjiä 100 Monkeys Timeflies American Bang