Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä."— Esityksen transkriptio:

1 cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä

2 James Blunt Henkilökuvaus
James Blunt on syntynyt Englannin Tidworthissä. Lapsuudessaan Blunt asui myös Cyproksella ja Saksassa. Bluntin suvussa oli ollut paljon miehiä armeijan palveluksessa ja hänestä olisikin pitänyt oikeasti tulla ammattisotilas mutta musiikki vei lopulta voiton. Sotilasuransa aikana hän oli Kosovossa rauhanturvaajana ja kuningatar Elisabeth II:n henkivartiokaartin sotilaana.

3 James Blunt Nimi: James Hillier Blunt Ikä: 35v. Asuinmaa: Espanja, Ibiza Horoskooppi: kalat

4 James Bluntin musiikki…….
James Bluntin musiikki on tyyliltään Pop rokkia ja jazzia. Monet hänen lauluistaan aika surullisia varsinkin No Bravery, jonka hän kirjoitti ollessaan rauhan- turvaajana Kosovossa.

5 Bändi James Bluntin bändiin kuuluu….. Paul Beard Koskettimet ja piano
Ben Castle Kitaristi Karl Brazil Rummut John Garrison Basso James Blunt Kitara, laulu ja piano

6 Albumit ja niiden laulut
Toinen levy: All the lost souls Laulut: 1973 One of the brightest stars I'll take everything Some mistake Carry you home Give me some love I really want you Shine on Annie I can't hear the music Ensimmäinen levy: Back to bedlam Laulut: High You're beautiful Wiseman Goodbye my lover Tears and rain Out of my mind So long, Jimmy Billy Cry No bravery

7 Hartwall areenan keikka 14.2.2009
Ystävänpäivänä villiintyneiden kuulijoiden keskeltä takaisin päälavalle palannut James ei turhaan vitkastellut, vaan kävi tuota pikaa hauskan julkaisemattoman Turn Me On –biisin kimppuun. Se oli kuitenkin vain ajan tappamista verrattuna siihen, mitä seuraavaksi oli luvassa. Tässä vaiheessa James Blunt nimittäin päätti laulaa läpimurtohittinsä You’re Beautiful. James Bluntin musiikki on uskomattoman puhtaan kuuloista myös livenä. Ei voi muuta kuin ihmetellä, miten kenestäkään voi lähteä niin omaperäinen ääni. Useissa kappaleissa on vaikeita äänenhallintaan ja kovuuteen liittyviä kohtia, jotka menivät herralta niin loisteliaasti, että playbackia sai hieman epäillä. Se oli kuitenkin vain osa illan antia, sillä James Blunt pisti pystyyn odotettua suuremman ja monipuolisemman show’n. Teksti: Yazmine Rautavaara Olin itsekkin keikalla ja se oli aivan upea. (Kosketinkin häntä.)


Lataa ppt "Cc Musiikinesitelmä James Blunt Tehnyt: Julia Seppä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google