Erilaiset ystävät, kuvakäsikirjoitus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
10 RUUSUA SINULLE!.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Tässä on Saku. Hiihtoloma on alkamassa, mutta Saku ei keksi mitään tekemistä. Klikkaa Sakun lippistä, jos haluat auttaa häntä keksimään mukavaa talvipuuhaa.
Uusien kyläsuunnittelijoiden rekrytointitilaisuus 2. kokoontuminen, Siilinjärvi, kunnan talo Kyläsuunnittelun menetelmät Ohjelma Klo – 18.05Tilaisuuden.
Mirva Mykkälä & Piia-Maria Mattanen
Lauseenjäsennys.
Kuvakäsikirjoitus.
Viron sikaretki Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea.
Pertti-Pupun terveellinen ruokavalio
Harjoitus 5, s. 63 (60) 1.Mitä Olli tekee sohvalla? (maata - ligge) -> Olli / Hän makaa sohvalla.
Teatteri Taawetin lorukoulu Osa 1 Taneli paleli, Taneli saneli.
-Taustalla kertojan ääni kertoo tarinaa
Niin kaunis on maa.
Kommentti ÄI1.
Hanna, Jutta Ja Liisa Maija & Nina feat. Cop – lasten liikennelaulu
Riina ja Sonja. Ruutu 1 Bellan ja Edwardin häät, yleiskuva Pappi: ”Täten julistan tiedät mieheksi ja vaimoksi.”
Hurttuuden tie – tosi lyhyt tarina houkutuksista
KUVAKÄSIKIRJOITUS OPISKELIJAN VIIKKO + EXTRA Henrietta Partanen, Aki Hurtig.
Miten hyvä opetus eroaa huonosta?
ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa-
Käytännön ideoita parantamaan sikojen hyvinvointia
Kotieläimet.
Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän.
Ajattelee ja tuntee? Näkee? Sanoo ja tekee? Kuulee? KipupisteetOnnistumiset.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Kuvakäsikirjoitus: Sessun päivä yliopistolla. Päivä alkaa! Jeejee, uusi koulupäivä! Sessu saapuu innosta puhkuen yliopistolle bussilla. Kuvataan Sessua.
Elämän totuuksia (värillinen tausta, teksti tulee ruutuun liikkumalla, musiikkia)
TEUVAN LUKION COMENIUS-HANKE ”EVERY HUMAN IS UNIQUE” Teuvan lukion Comenius-hanke käynnistyi vuonna 2011 ja kumppanimaitamme ovat Portugal, Mallorca ja.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
KUVAKÄSIKIRJOITUS Leenan ja Leevin lumiukot Veera Tervo, Laura Päärni VAKA 12C.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Suvi, Riina M. ja Henna. Aloituskuva ja tekstiotsikko. Taustamusiikkia.
KUVAKÄSIKIRJOITUS  Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa.  Kirjallisessa muodossa.
Kirjallisuuden lajeja
Keskustelun maksiimit
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Kohtaus 1 Kolme tanssijaa, koreografia alkaa Videokuvaa Taustalla soi musiikki.
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Sanaton viestintä Sanattoman eli nonverbaalisen viestinnän osa-alueet:
Kuvakäsikirjoitus "Pupu pulassa"
Kuljettaja ajaa Lapin maisemassa Kuljettaja pysäyttää auton ja menee katsomaan, mitä on tapahtunut Porot juoksevat eteen mutkan takaa, yksi paiskautuu.
Kuvakäsikirjoitus Jonna ja Sara. Ensimmäinen kohtaus Kohtauksen sisältö: Luokassa keskustellaan yhteisistä käyttäytymissäännöistä.  yleiskuva luokkahuoneesta.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa. Kirjallisessa muodossa kerrotaan.
Ufo-mies Kuvakäsikirjoitus. Kuva 1 Sisältö: Ufo-mies toteaa, että elinolosuhteet kotiplaneetalla ovat muuttuneet karuiksi Toteutus:  Taustalla kuuluu.
E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus. ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”
The metsän pelastusoperaatio Kuvakäsikirjoitus Elli-Marja Hetta Tiina Jokiniemi LO-11A.
Alpo ja homeinen omena Yliläli presents:. Kohtauksen sisältö: Alpo datailee, jonka jälkeen menee tyhjälle jääkaapille Toteutus: Kuvataan sivusta päin.
Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen
JÄÄTELÖSAU-VA Keijo Karhu ja Lancelotti Leijona, sekä Hillevi Hiirulainen seikkailevat JokaJoka- maassa. Keijo Karhu halajaa eläkkeelle jäävän Mauno.
Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Henna, Riina & Suvi. Tarinan nimi ja taustakuvana maisemakuva. Taustalla taustamusiikkia.
Gerbiili Gerbiilejä kannattaa hankkia kaksi samassa häkissä eläneestä poikueesta. Gerbiilit liikkuvat sekä yöllä että päivällä. Gerbiilin elin aika on.
kaakao kahvi tee viini tupakka
Multimediaa PowerPointissa Atk-keskus /
Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Alkutoiminta Kotitehtävän läpikäyminen Luento: Vuorovaikutus = itseilmaisua ja sanatonta viestintää Sanattoman viestinnän.
#MEDIAISO VIDEO-OHJEITA Hanna
Medialukutaito Kuva: Tussitaikurit.
2. Jaksollinen järjestelmä
VENÄLÄISTÄ TAPAKULTTUURIA
Mikä ihmeen objekti?.
Sini tanssii sinisissä saappaissa.
KESÄ. Elokuu. Mistä on pienet tytöt tehty?
PITCHAUS Hero 2017.
Nalle Puhin viisauksia
Esityksen transkriptio:

Erilaiset ystävät, kuvakäsikirjoitus Kaisa Karvonen ja Katriina Turja

Kaapo Gerbiili esittäytyy Kaapo seisoo kuvan taka-alalla, kävelee lähemmäs ja kertoo kuka on Kertoo lempiruoastaan, lipoo huuliaan Hän haluaa esitellä myös ystävänsä Musiikki soi taustalla Uusi kohtaus vaihtuu (näyttö mustenee)

Siiri Sika esittäytyy Musiikki soi taustalla koko kohtauksen ajan Sika seisoo taka-alalla, tekee kung-fu-liikkeitä Kävelee etualalle, esittelee itsensä kertoo itsestään Lopuksi siiri sika pelleilee, makaa maassa leikkien kuollutta Lopuksi toteaa että parasta kaikesta on hulluttelu Uusi kohtaus vaihtuu (näyttö mustenee)

Pinja Pingviini esittäytyy Musiikki vaihtuu, soi taustalla koko kohtauksen ajan, pinja tallustelee etualalle ja kertoo kuka on Tanssii ja kertoo tykkäävänsä järjestää juhlia Lopuksi toteaa, että täytyy lähteä järjestämään lettukestejä, kaasuttaa paikalta pois Uusi kohtaus vaihtuu (näyttö mustenee)

Elli Etana esittäytyy Musiikki vaihtuu, soi taustalla koko kohtauksen ajan Elli etana heiluttelee tuntosarviaan (silmiään) tulee taustalta etualalle, esittäytyy Vetäytyy kuoreensa, kertoo olevansa hiukan ujo Kertoo harrastavansa joogaa ja mietiskelyä Uusi kohtaus vaihtuu (näyttö mustenee)

Pete Piski esittäytyy Musiikki vaihtuu, soi taustalla koko kohtauksen ajan Pete seisoo taka-alalla ja haukkuu Pete kävelee taka-alalta eteen ja esittäytyy Heittää hyppyjä Kertoo, että on juuri muuttanut lähimetsään Kertoo elämästään, tavoistaan

Kaapo toteaa ystävänsä tärkeiksi Musiikki vaihtuu, soi taustalla koko kohtauksen ajan, Kaapo tulee ruutuun Toteaa, että kaikki ovat erilaisia mutta voivat silti olla ystäviä keskenään

Ystävät viihtyvät yhdessä! Viimeisessä ruudussa ystävykset ovat yhdessä ja juhlivat, musiikki soi taustalla Video loppuu, ruutu tummenee…