Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
JÄRJESTÄMISSOPIMUKSEN HAKEMINEN
Advertisements

Rotary Foundation (TRF) uuden rahoitusohjelman soveltaminen käytännössä Peter Flander.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
Naakan oppilaskunta Tervetuloa! Kasvu yrittäjyyteen -hanke - 2 Projekti Idea projektista syntyy kun: –tarvitaan jotain, jotain puuttuu (rahaa.
Rotary Internationalin kansainväliset kokoukset PETS DGN Leila Risteli Suomen Rotary © 2008.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Rotarysäätiön uuden apurahamallin periaatteet PDG, DT Leila Risteli Klubien rotarysäätiökoulutus Oulu.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Suomen Rotary © 2007 •1•1 Mihin klubin rahat menevät ? D 1390 PETS 2010 Markku Kalliomäki.
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
ROTARYSÄÄTIÖ OPINTO-OHJELMAT Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15 Tauno Lovén Päivämäärä Suomen Rotary © 2009.
Rotarysäätiön uusi apurahamalli PETS Turku Pentti Aspila Rotarysäätiö.
ROTARYSÄÄTIÖ (TRF) ROTARYSÄÄTIÖ MIHIN LAHJOITUKSEMME MENEVÄT JA MITEN KLUBI VOI HYÖDYNTÄÄ ROTARYSÄÄTIÖTÄ? Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15.
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
RI District 1400 Matching Grant Projects Rotary Finland © 2007 DGSC Kalevi Nevala: Rotarypiiri D-1400 MATCHING GRANT – PROJEKTEIHIN OSALLISTUMINEN rotaryvuosina.
Rotarypiiri 1420 Uusi Lastensairaala hankkeessa
RID 1400 Matching Grant Projects Rotary Finland © 2010 RID 1400 Matching Grant-hankkeet 2010 – 2011 Lukutaidon edistämistä yhdessä.
Rotarysäätiö Rotarysäätiö perustettu v Toimii yksinomaan humanitaarisia avustus- ja koulutustarkoituksia varten. Säätiö on toimintansa aikana parantanut.
Rotarysäätiö Piirin 1410 Syyskokous Huittinen Pentti Aspila Rotarysäätiö.
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
Suomen kansalaisuus Keskeisiä käsitteitä Kansalaisuuden saaminen
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Hankehallinnon seminaari 1 Piiri 1410 Hankehallinnon seminaari.
MIKÄ ON ROTARYSÄÄTIÖ JA MITÄ SE TEKEE? MITÄ ROTARYVUONNA ?
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Esittäjä PDG Heikki Helevuo, D 1430 Päivämäärä
Global Grant Koulutusapuraha.. TRF’n ja piiri 1420 vaatimukset. Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuvaan akateemiseen jatkokoulutukseen ensisijaisesti.
DSG-apuraha ja esimerkkejä projekteista Piiri 1410 DRFCC Matti Urho Syysseminaari Hämeenkyrö.
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Kari Kivistö DG Päivämäärä END POLIO NOW TÄMÄ ON RI:N TAVOITE N:O 1 Meidän piirille tämä merkitsee sitä, että jokaisen klubin On tilitettävä.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Humanitaarisen Global Grant hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.
KLUBIN NUORISOVAIHTOTIIMIN TYÖNJAOSTA
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Ammattikoulutusryhmän GG-hakuprosessi. TRF:n ja piirin 1420 vaatimukset Tämä apuraha on tarkoitettu ulkomailla tapahtuville koulutushankkeille, joiden.
Miten tuemme Rotarysäätiötä PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
Global Grant -apuraha ulkomailla tapahtuvaa akateemista jatkokoulutusta varten Global Grant Scholarship- apuraha.
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Rotarytietoutta esitelmä Lahden Rotaryklubi ROTARYJÄRJESTÖ: Perustettu v Chicagossa Perustaja mm. Paul Harris Rotary tuli Eurooppaan v.
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Piiriapurahojen tarkoitus
Tulevaisuuden rotareita - Rotaract PETS Leila Risteli , Syötekeskus.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Nuorisovaihto Hakuprosessi
OK-Consultancy 1 Kylien kehittäminen Kuntien rooli.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
1L-OF/2011 Rotaryn yleisesittely RIPE Sakuji Tanaka, Japan Ron D. Burton, USA RIP Kalyan Banerjee, India.
Piirin 1390 rotarysäätiökomitean pj Niko Niemi Rotarysäätiö.
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Suomen rotarysäätiöseminaari , Tampere Kaapo Pulkkinen, PDG D 1430.
2015 EREY campaign in District 1430 – results and challenges Helena Piispa-Perälä, PAG D1430.
$ USD PDG Matti Poikolainen, DRFCC D-1390.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Future Vision Plan IIb Rotarysäätiö
Rotarysäätiö Syyskokous Säkylä Pentti Aspila.
ICC-toiminta Markku Holopainen
Varsinais-Suomen ELY-keskus/Sirkka Rantala
Future Vision Rotarysäätiö siirtyy toteuttamaan uutta strategiaansa (FV) Te olette se kuvernöörikunta, joka aloittaa tämän vision käyttöönoton!
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
B-PIIRIN NUORISOVAIHDON TIETOISKU
Future Vision Plan III Piirin 1410 toimintasuunnitelma 2012–2013
Minttu Lampinen, RK Tammer Nova DRFCC 1390
ERI TAPOJA TUKEA SÄÄTIÖTÄ
PIIRIAPURAHOJEN HAKEMINEN JA MYÖNTÄMISMISPERUSTEET
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Esityksen transkriptio:

Global Grant humanitaarisen hankkeen hakuprosessi piirissä 1420.

Global Grant hakuprosessi piirissä Oikeus hakea Global Grants edellyttää Piiriin 1420 kuuluvilta klubilta että, se on rekisteröitynyt yhdistys ja kvalifioitu Memorandum of Understanding (MoU) mukaisesti ja, että se on lahjoittanut rahaa Rotarysäätiölle (TRF) vähintään kerran kolmen viime vuoden aikana.

IDEA ja OSAPUOLET VAIHE 1 TRF’n HYVÄKSYNTÄ Vaihe 2 TRF’n HYVÄKSYNTÄ JA VAROJEN SIIRTO HSP’n tilille. kartoitus Yksityiskohtainen hakemus

TRF’n vaatimukset Tyydyttävät saajayhteiskunnasta johdettuja tarpeita Ovat kansainvälisiä ja vähintään kahden klubin järjestämä. Budjetti on vähintään USD. Liittyvät ainakin yhteen keskittämisalueeseen. Edelyttää saajamaassa toimivan klubin ja saajayhteiskunnan aktiivista osallistumista. On kestävä ja toimiva. Tulokset ovat mitattavissa senkin jälkeen, kun Rotary on saanut työnsä valmiiksi. Vahvistaa paikallista osaamista ja resursseja. Luo pitkän aikavälin etua saajayhteiskunnalle.

Eri GG-rahoitteiset hankelajit. GG-rahoitteiset hankkeet voivat olla 1.Humanitaarisia hankkeita, jotka ovat johdettuja saajayhteiskunnan tarpeista ja jotka edellyttävät saajayhteiskunnassa toimivien rotareiden aktiivista osallustumista. 2. Erikoiskoulutusta saajayhteiskunnassa toimiville ammitillisille ryhmille joita koulutetaan ulkomailla ja joiden tehtävä on tukea yhtä keskittämisaluetta. 3. Apurahaa akateemisen jatkokoulutukseen ulkomaassa ja joka liittyy yhteen keskittämisalueeseen.

GG-Humanitaarisen hankkeen osapuolet Kotimaassa(Suomessa) toimiva Rotaryklubi kutsutaan International Sponsor Partner (ISP). Saajamaassa toimiva Rotaryklubi kutsutaan Host Sponsor Partner Kummankin osapuolen toimivat partnerrotaryklubit.

Hakemuksen vaiheet. Hankeidean tuottaminen, tarkistaminen, ja Host Sponsor Partnerin löytäminen. Hankkeen konkretisointi, ja sen organisointi. Valitaan komiteat ja niiden puheenjohtajat joita kutsutaan Primary Contact (PC). Vaihe 1, ja Vaihe 2.

Vaihe1. Hakemus tehdään online ja Vaiheesa 1 vahvistetaan TRF’lle, että suunniteltu hanke ja osapuolet täyttävät TRF’n ja piirin GG- hankkeissin asettamat vaatimukset ja edellytykset ja, että osapuolilla on hallussaan tiedot, infrastruktuuri ja kyvyt täyden hakemuksen laatimiseen. Ennen lähettämistä TRF’lle tarvitaan CDRF valtuutusta. Saadaan TRF’ltä hankenumero.

Tarvittavat Tiedot. Kun kirjaudut hakemusjärjestelmään, järjestelmä olettaa että olet yksi hankkeen “Primary Contacts”. Määrittele toimiiko klubisi/piirisi “primary sponsorina” ja ilmoita, toimiiko Klubisi “host” tai “Intenational” roolissa. Täytä nimesi kaavakkeseen primääri contact’ina. Etsit valikosta komiteajäsenet ja missä roolissa hän toimivat. Tämän jälkeen systeemi siirtää sinut täyttämään varsinaisen Vaihe 1 hakemuskaavakkeen, joka sisältää seuraavaa. Olet saanut Rotarysäätiön hankenumeron. Määrittelet asetetut tavoitteet ja, Minkä lajin GG pyrit hakemaan: Humanitaarinen, Ammatillinen koulutusryhmä, akateemisen koulutuksen apurahaa. Määrittelet yhden tai useamman keskittämisalueen, johon hanke liittyy. Määrittelet GG komiteajäsenet ja molempien osapuolten Primary Contacts. Määrittelet budjetin. Määrittelet rahoituksen (budjetin toteutuksen). World fundin maksimiosuus syntyy systeemissä automaattisesti. Budjetin ja rahoituksen on täsmättävä, jotta hakemus etenee. Klubit allekirjoittavat hanketta koskevan MoU'n. Kun ”seivaat” hakemuksen, lähettä järjestelmä hakemuksen kaikille niille henkilöille, joiden valtuutusta hankkeen hyäksyntä vaatii. Piirin 1420 säätiökomitean puheenjohtaja yhdessä governorin kanssa autorisovat hakemuksen.

Pankkitili Saatuaan TRF’ltä luvan jatkaa hakuprosessiin vaiheeseen 2, Home Sponsor Partner avaa hankkeen päätilin.

Vaiheessa 2 tarvittavat tiedot. Tavoitteet. Kestävyys. Miten hanke tyydyttää yhteiskunnan tarpeita? Miten paikalliset asukkaat osallistuvat hankkeen toteuttamiseen? Miten koulutusta järjestetään? Mihin keskittämisalueeseen hanke liitty ja miten? Miten on aikomus mitata hankkeen vaikutus ja miten ja kuka hankkii tiedot? Miten hanke vastaa yhteiskunnan eri osa-alueiden tavoitteisiin? Primary Contacts –henkilöt hankkeessa mukana olevissa klubeissa. Komitteajäsenet eri klubissa. Yhteistyöorganisaatiot Rotaryn ulkopuolelta. Vapaaehtoismatkustajat. (mitä tällä tarkoitetaan?) Partnerit. Rotarien osallistuminen. Selvitys hankkeen kestävyydestä. Budjetti. Rahoitus. Primääri contacts valtuutus. Global Grant (DRFC) valtuutus.

Riski Hakemusprosessissa ei mainta riskianalyysia. Siitä huolimatta on parasta laatia sellainen. Hyvänä lähtökohtana on ulkoministeriön riskilausunto saajayhteiskunnan tilanteesta.

Valtuutus Molempien osapuolten DG ja DRFC valtuuttavat hakemuksen ennen se lähetetään TRF;lle hyväksyttäväksi.

Hyväksyminen ja Varojen siirto. Valtuutuksen jälkeen lähetät hakemuksen hyväksyttäväksi TRF’lle joka vastaa aikanaan piirin säätiökomitean puheenjohtajalle. ISP siirtää rahaosuutensa TRF’lle. TRF maksaa apurahat Host Sponsor Partnerille sitä varten avattuun tiliin.