Jakaminen ja yhteistyö

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.
Advertisements

Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Microsoft® Lync™ 2010 Pikaviestintä ja tavoitettavuus Koulutus
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-koulutus
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
PowerPoint MS Office 2013 Diaesityksen luominen
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Avonet Digilehtiö käyttö
Wikispace jatkokurssi Jarmo Heikkinen Karoliina Kemppainen Satu Kylmänen.
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Mikä on internet? b Kymmenien tuhansien yhteen liitettyjen tietoverkkojen kokonaisuus b Internetin palvelut ovat ilmaisia - liittymät ovat maksullisia.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Microsoft® Lync™ 2010 Web App -koulutus
Microsoft® Lync™ 2010 Ääni- ja videokoulutus
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Microsoft® Lync™ 2010 Edustajien koulutus
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Microsoft® Lync™ 2010 Vastausryhmä-sovelluskoulutus
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tekstin muotoilu Wordilla:
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Microsoft® Lync™ 2010 Neuvottelut ja yhteiskäyttö Koulutus
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Saiko Mannerheimin kuvan kopioida itselleen muille näytettäväksi Kyllä, koska se on otettu ennen vuotta 1966 / se on yli 50 vuotta sitten kuvattu Kuvan.
PowerPoint-esitys OHJE.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
Keskusteluryhmän etsiminen ja keskusteluun liittyminen Voit etsiä ryhmiä, joihin sinulla on pääsyoikeus, käyttämällä Lync-hakua. 1.Napsauta Lyncin pääikkunassa.
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Elävöitä esitystäsi kampuskuvilla Valikoima sisältää valokuvia kampuksilta eri vuodenaikoina. Suositus on käyttää muutama kuva/esitys. Suurempi kuvamäärä.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
TERVE Piirto-ohjeet LibreOffice-ohjelmistolla
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
Luokan OneNote -muistikirja
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
[Otsikko] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Vaihda seuraavat nimet ja tittelit oikeisiin.
Kuvien piirtäminen LibreOffice Draw.
Harjoituskurssiesityksen otsikko
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Otsikon asettelu Alaotsikko.
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Jakaminen ja yhteistyö Jakamisistunnon hallinnan antaminen muille Voit antaa muiden hallita jakamisistuntoa, tehdä asiakirjaan muutoksia tai esitellä sovelluksen käyttöä. Valitse näytön yläosan työkalurivillä olevavaihtoehto Luovuta hallinta. Voit napsauttaa haluamasi henkilön nimeä Osallistujat-kohdassa antaaksesi hänelle pääsyoikeudet tai valita Luovuta hallinta automaattisesti antaaksesi työpöytäsi hallinnan automaattisesti kenelle tahansa, joka pyytää sitä. Lync 2013 -pikaopas Jakaminen ja yhteistyö Lyncin avulla voit käynnistää yhteistyön ilman, että sinun tarvitsee ajoittaa kokousta etukäteen. Voit aloittaa kokouksen spontaanisti, jakaa PowerPoint-esityksen, tehdä yhteistyötä Luonnoslehtiön avulla tai jakaa näyttösi pikaviestikeskustelussa. Työpöydän tai ohjelman jakaminen Aloita pikaviestikeskustelu kaksoisnapsauttamalla yhteyshenkilön nimeä. Vie hiiren osoitin esityspainikkeen (näytön) päälle ja ollessasi Esitä-välilehdessä: Valitse Työpöytä, jos haluat näyttää työpöytäsi koko sisällön. Valitse Ohjelma ja kaksoisnapsauta haluamaasi ohjelmaa. Näytön yläosaan avautuu työkalurivi jakamistoimintoja varten ja saat ilmoituksen jakamisen alkamisesta. Jos haluat lisätä ääntä, napsauta puhelinpainiketta. Jos haluat lisätä videon, napsauta kamerapainiketta. Kun haluat päättää jakamisistunnon, napsauta työkalurivillä olevaa Lopeta jakaminen -painiketta. Jakamisistunnon hallinnan palauttaminen Kun haluat ottaa työpöytäsi tai ohjelman hallinnan takaisin, valitse Luovuta hallintauudelleen. Jos Luovuta hallinta automaattisesti on valittuna, poista valinta napsauttamalla sitä. Jos haluat ottaa hallinnan takaisin tietyltä henkilöltä, valitse Palauta hallinta. PowerPoint-esityksen jakaminen Aloita pikaviestikeskustelu kaksoisnapsauttamalla yhteyshenkilön nimeä. Vie hiiren osoitin esityspainikkeen (näytön) päälle. Valitse Esitä-välilehdessä PowerPoint ja lataa tiedosto pikaviestikeskusteluun. Jos haluat siirtää dioja, valitse Pikkukuvat ja napsauta näytettävää diaa tai käytä kokoushuoneen alareunassa olevia nuolia. Saat omat muistiinpanosi näkyviin valitsemalla Muistiinpanot. Napsauttamalla dian oikeassa yläreunassa olevaa Huomautukset-painiketta saat näkyville työkalupalkin ja voit käyttää esimerkiksi korostuskeinoja, leimoja ja laserosoitinta. LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ryhmäpikaviestikeskustelun aloittaminen Tiedostonsiirto Voit aloittaa ryhmäpikaviestikeskustelun valitsemalla useita yhteyshenkilöitä tai kokonaisen ryhmän Yhteysluettelostasi. Tarvittaessa voit myös tehdä kahdenvälisestä keskustelusta ryhmäkeskustelun. Pidä Ctrl-painike alas painettuna ja napsauta kutsuttavia henkilöitä. Napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse sitten Lähetä pikaviesti. Kirjoita viestisi ja paina Enter-näppäintä. Jos haluat lisätä ääntä, napsauta puhelinpainiketta. Jos haluat lisätä videon, napsauta kamerapainiketta . Jos olet kahdenvälisessä pikaviestikeskustelussa ja haluat lisätä siihen lisää osallistujia, vie hiiren osoitin Henkilöt-kuvakkeen päälle ja valitse sitten Kutsu lisää käyttäjiä. Tiedostonsiirto Tiedostonsiirto-toiminnon avulla voit lähettää yhteyshenkilöillesi asiakirjoja pikaviestikeskustelun kautta. Avaa pikaviestikeskustelu kaksoisnapsauttamalla yhteyshenkilön nimeä. Vedä tiedosto tietokoneeltasi ja pudota se keskusteluikkunaan tai käytä Esitys-valikon Liite-välilehteä. Lync lähettää tiedostonsiirtopyynnön vastaanottajalle ja tiedosto lähetetään, mikäli tämä hyväksyy pyynnön. VIHJE Voit myös vetää tiedoston yhteyshenkilön nimen päälle. Myös tällöin vastaanottajalle lähetetään pyyntö hyväksyä tai hylätä tiedostonsiirto. Ajoittamattoman neuvottelupuhelun aloittaminen Aloita kokous keskustellaksesi aiheesta, joka vaatii välitöntä käsittelemistä. Valitse yhteyshenkilöt pitämällä Ctrl-painike pohjassa ja napsauttamalla henkilöiden nimiä. Napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Aloita neuvottelupuhelu. Valitse, miten haluat aloittaa neuvottelupuhelun: Lync -puhelu – Lync soittaa puhelun tietokoneen ääntä käyttäen. Matkapuhelin-, työ- tai muu numero – Lync soittaa yhteyshenkilöillesi valitsemastasi numerosta. Yhteyshenkilösi saavat ilmoituksen ja voivat hyväksyä tai hylätä kutsun. Luonnoslehtiön jakaminen Luonnoslehtiö on tyhjä sivu, jolle voit kirjoittaa muistiinpanoja, piirtää tai tuoda kuvia kokouksen osallistujien käsiteltäviksi. Vie keskusteluikkunassa hiiren osoitin esityskuvakkeen(näytön) päälle ja valitse Esitys-välilehdessä Luonnoslehtiö. Luonnoslehtiön oikealla puolella olevien huomautustyökalujen avulla voit esimerkiksi korostaa tekstiä ja lisätä leimoja tai käyttää laserosoitinta sekä kirjoitus- ja piirrostyökaluja.