Hytin kippaus Scania 113H R380

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
makramee-tekniikalla
Advertisements

Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Joulukortti kuvaan lisäämällä tai piirtämällä
B – TYTÖT Miesvartiointi
Ketjujen kiinnitys Muotti nostetaan ja asennetaan pakettina
Venyttely ohjeet CLASSIC E-99.
Huopatilkku paininjalan alle Neula ja paininjalka alas
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Heijastuksia elämästä
Näin pakkaat paketit lavalle
Esimerkki digitaalisesta portfoliosta
Murtolukujen kertolasku
Kaavan avulla huovutettu laukku
© 2010 IBM Corporation1 Etusivun muokkaaminen  Portaalisivut ja niihin määritetyt komponentit muodostavat varsinaiset internet-sivut.  Etusivu muodostuu.
Sydämen huovutus.
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Henkiset ominaisuudet Fyysiset ominaisuudet
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
ATK70d / Ohjelmointi 1 Kuplalajittelu © Helia / Jukka Harju, 2004.
MININAAMION VALMISTUS HIEKKAVALU -TEKNIIKALLA
Valitse seuraaviin vaihtoehtotehtäviin oikea vastaus…
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
ILTAOHJELMAKAAVIO LAIVASEMINAAREJA VARTEN Lähde ravintolaan Juo Mene sänkyysi Hae joku tanssimaan Lähteekö hän ?? Kyllä Viehät -tävä ? Tanssi Kyllä Ulkomaa-
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
Avaimia itsensä valmentamiseen
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Pakkauksen kasaaminen
2. Vuokaaviot.
MININAAMION VALMISTUS HIEKKAVALU -TEKNIIKALLA
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Protomo Uusi suomalainen innovaatioapparaatti Petri Räsänen Hermia Oy.
PILKKU.
Murtoluvun supistaminen
Puhelintyöskentely.
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
Kuorma-auton hytin kippaus ammattilaisittain
Laajennetussa työssäoppimisessa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Aineen oma paino aiheuttaa paineen
Käyttöliittymä 0.3. Sessiopuussa vain 2 tasoa. Klikkaamalla sessiota se aukeaa (esitykset näkyville), ja muut sessiot menee kiinni. Tuplaklikkausella.
Sähköisen kokeen pitäminen
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
BRUKS 1006 ST/PT. Rungot Runko kiinteälle asennukselleRunko kääntökehälle.
MIG-HITSAUKSEN ALKEET Aloita ohjelma. - Mig-hitsauksessa käytetään suojakaasua ja lisäainelankaa, jotka kone syöttää automaattisesti säädettyjen arvojen.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
Ongelma: Miten saan näppärästi dödöt ja meikit mukaan matkalle?
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Renkaiden Vaihto.
Männän vaihto mopoon.
Tervetuloa.
Henkilöauton öljyvaihto
1. Algoritmi.
1. Algoritmi.
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
Pylly ylös -haaste: Pidetään luentotauko!
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Esityksen transkriptio:

Hytin kippaus Scania 113H R380

Ennen hytin kippaamista muista nämä asiat….. Tarkista että hytin edessä on tarpeeksi tilaa kippaamista varten Laita vaihde vapaalle ja seisontajarru päälle ennen kippaamista. Tarkista että kytkinnestesäiliön tulppa on kunnolla kiinni Avaa konepelti (jos niin tulee tehdä. Lue käyttöohjekirjasta) Tarkista ettei hyttiin jää mitään irtotavaraa joka vahingoittaisi hyttiä kipatessa. Tarkista myös että ovet ovat joko kiinni tai kokonaan auki.

Näin aloitat hytin kippaamisen Sulje hydraulipumpun venttiili siihen varten olevalla hylsyavaimella (venttiili löytyy yleisimmin apukuskinpuolen alimman portaan etureunasta) Aseta hylsy pumppuun ja aloita pumppaaminen.

Hytin kippaaminen Pumppaa niin kauan kunnes hytti saavuttaa ääriasentonsa. Kun hytti alkaa saavuttaa ääriasentoaan, hytti alkaa itsestään kaatumaan eteenpäin. Älä yritä estää hytin kippaamista!!! Kun Hytti on saavuttanut ääriasennon pumppaa vielä hetki, jotta hytti on varmasti tapissaan.

Hytin kippaaminen Kun hytti on kipattu, voi ajoneuvoa ruveta huoltamaan Jos esimerkiksi moottorista pitäisi vaihtaa jokin suodatin tai sitä pitäisi muuten vaan huoltaa, se onnistuu nyt helposti

Turvallisuus Hyttiä kipatessa ja laskiessa, sen eteen ei saa mennä!! Moottoritilassa saa aloittaa työskentelyn vasta kun hytti on kokonaan kipattuna!! Irtotavarat tulee poistaa hytistä!! Ihmisiä/eläimiä EI saa olla hytissä kippauksen aikana!! Jos hyttiä ei pystytä kippaamaan kokonaan, tulee hytin ja rungon väliin asetettava jokin kestävä metalliesine tukemaan hyttiä ettei se laskeudu päälle

Hytin lasku 1.Lasku aloitetaan kääntämällä venttiili auki. 2. Aloitetaan pumppaaminen ja jatketaan sitä niin kauan kunnes hytti on kokonaan laskeutunut. Pumppaa vielä hetki varmistaaksesi että hytti on varmasti paikoillaan.

Made By Yle & Salo