Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöliittymä 0.3. Sessiopuussa vain 2 tasoa. Klikkaamalla sessiota se aukeaa (esitykset näkyville), ja muut sessiot menee kiinni. Tuplaklikkausella.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöliittymä 0.3. Sessiopuussa vain 2 tasoa. Klikkaamalla sessiota se aukeaa (esitykset näkyville), ja muut sessiot menee kiinni. Tuplaklikkausella."— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöliittymä 0.3

2 Sessiopuussa vain 2 tasoa. Klikkaamalla sessiota se aukeaa (esitykset näkyville), ja muut sessiot menee kiinni. Tuplaklikkausella aukeaa samoin, mutta muut pysyy auki (jotta useampia voi olla auki yhtäaikaa) ->Näin puun käsittely ei menisi liiaksi klikkailuksi Valitsemalla sessio/esitys, sen tarkemmat tiedot siirtysivät alla oleviin kenttiin tarkasteltavaksi /editoitavaksi (sessiot) Drag esityksiä sessioon Vaihda järjestystä nappuloilla tai nuolinäppäimillä Puussa näkyy esitys/sessio vain yhden kerran Viimeisimmät hakutulokset osoitetaan esim. pohjavärillä Aiemmat haut tallessa. Hakutulokset saa näin helposti uudelleen esille

3

4


Lataa ppt "Käyttöliittymä 0.3. Sessiopuussa vain 2 tasoa. Klikkaamalla sessiota se aukeaa (esitykset näkyville), ja muut sessiot menee kiinni. Tuplaklikkausella."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google