UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
Advertisements

Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Tuohitähti.
Maanrakennus.
Mitä ilmansaasteet ovat?
Apua Averkey Pro:n mahdollisiin teknisiin ongelmiin Rami Rajala EP-Engineering Oy
Sairaalan varavoimajärjestelmät ja järjestelmien koekäytöt
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Moodlen ohje opiskelijoille
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Ilman jatkuvaa kehitystä ja muutosta tulevaisuus on epävarma Konkreettisia askelia, joilla saavutamme visiomme Arvot Missio Perustehtävä Visio Millainen.
Hyvälaatuinen talousvesi ja tehokkaasti puhdistetut jätevedet ovat hyvinvointimme perusta. Yli 90 % suomalaisista on vesihuoltolaitosten vesijohtoverkostojen.
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
O3 Well purifier Puhdistaa avokaivosi tehokkaasti käyttäen luonnon menetelmiä veden puhdistuksessa. Crystal Air O3 Well purifier puhdistaa kaivosi veden.
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
ILMANSAASTE – PLANEETTAMME ONGELMA Astma, allergiat, keuhkolaajentuma, keuhkoputkentulehdus, syöpä, sydäntaudit… Viimeisen 10 vuoden aikana sairastuneiden.
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Kuinka rakentaa tietokone itse
Jätteiden lajittelu ja kierrätys
Yritystoiminnan raportti
Kansantaudit.
Listening comprehension
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
14 websuunnitteluvinkkiä!
Miksi turhaa altistumista matkapuhelimen säteilylle tulee välttää?
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
 Terveyskirjasto tuo luotettavan, riippumattoman ja ajantasaisen tiedon terveydestä ja sairauksista suomalaisten ulottuville.  Tämä on suomalainen sivusto,
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Kuinka puhdistetaan vessanpönttö
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Vaarojen tunnistaminen ja arviointi
Sisäilmayhdistys ry Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmavuosi.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Wireless Local Area Network
Smoke & Odor Controller
Lumenveisto Kuvallinen ohje lumiveistoksen tekoon kotipihalle
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Muovien kierrätys.
Kotitehtävä.
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Allergiat.
Elimistömme suurin sisäelin
KEINOT TARTTUVIA TAUTEJA VASTAAN
Tupakan vaikutukset hyvinvointiin
ISOPANDA.
Ilmakehä suojaa elämää
SÄHKÖTURVALLISUUS By: Emilia, Jaana, Janita, Mikko, Tomas.
SPACELINER L700 KÄYTTÖOHJE
TURVALLINEN HOITOYMPÄRISTÖ 0-6 VUOTIAAT. 0-6 v. lapsille  ei pieniä esineitä, koska lapsi voi tukehtua  ulkona aidat, ettei lapsi karkaa  luotettavat.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Nettikiusaaminen Pietiläinen, Korhonen, Saarimäki.
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi Sisäilman määritelmä Sisäilma on sisätiloissa hengitettävä ilma, jossa ilman perusosien lisäksi saattaa olla eri.
Ergonomia Istuma- ja näyttöpäätetyö. Mitä on ergonomia? Ergonomian avulla työnteko on helpompaa. Ergonomiaan liittyvät: – oikeat työskentelyasennot.
TE4 Terveysteknologia Hurtig 2016.
Askel askeleelta ohjeita tulla ammattivalokuvaaja
Männän vaihto mopoon.
Henkilöauton öljyvaihto
UV (A,B ja C-säteily).
SISÄILMAN LAATU Mika Korpi
Otsoni.
UNIAPNEAN HOITOKETJU FORSSA
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Ergonomia Fyysisesti raskas työ.
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Esityksen transkriptio:

UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet Oy Crystal Air Ltd Valmistaja: Oy Crystal Air Ltd Ahertajantie 3 15880 Hollola Finland Puh. 03-7806666 tai 03-7806661 fax. 03-3806660 e-mail. CrystalAir@kolumbus.fi www.kolumbus.fi/laatuvaunu Tilaukset ja esittelyt: UUTUUS !! Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistimet

Crystal Air Edistyksellistä tekniikkaa ilmanpuhdistukseen Vietämme suurimman osan elämästämme sisätiloissa – kotona, työpaikalla, autossa, koulussa, päiväkodissa – siksi hengittämämme sisäilman laatu on tärkeä tekijä terveydellemme. Maamme ilmasto-olosuhteet aiheuttavat sen, että talot pyritään rakentamaan mahdollisimman tiiviiksi, eikä riittävän tehokas tuuletus ole mahdollista kustannussyistä varsinkaan talvikautena. Paras mahdollinen sisäilmahan saavutettaisiin päästämällä puhdasta ulkoilmaa sisään. Tämä ei kuitenkaan enää nykyään ole mahdollista ainakaan saasteisessa kaupunkiympäristössä.  Ratkaisu sisäilman laatuongelmiin on Crystal Air ilmanpuhdistin. Crystal Air Room sarjan ilmanpuhdistin on suunniteltu jatkuvaan ilman puhdistukseen sisätiloissa, joissa on hajuhaittoja, homeongelmia, tupakansavua, korkea bakteeripitoisuus tai muuten halutaan parantaa ilman laatua. Huonolaatuinen sisäilma aiheuttaa lukuisia terveyshaittoja, joista yleisimpiä ovat allergiat, päänsärky, nuha, väsymys, bakteeri- ja virusinfektiot sekä ihosairaudet. Crystal Air ilmanpuhdistimet erittävät pienen määrän otsonia joka puhdistaa ilman epäpuhtauksista, hajuista, homeitiöistä, bakteereista, viruksista ym. haitallisista partikkeleista. Crystal Air ilmanpuhdistimet erittävät myöskin negatiivisia ioneita jotka poistavat ilman sähköisyyttä ja saavat pölyhiukkaset laskeutumaan lattialle. Crystal Air käyttää menetelmää jossa ilma puhdistuu UV-valon, otsonin, OH-radikaalien ja negatiivisten ionien yhteisvaikutuksesta. Lopputuloksena on puhdas, raikas ja turvallinen huoneilma Crystal Air ilmanpuhdistin on lähes huoltovapaa. Crystal Air ilmanpuhdistimissa ei ole pestäviä suodattimia vaan ne perustuvat ultraviolettitekniikkaan, ainoastaan ultravioletti putken vaihto noin 10000 tunnin välein.

Crystal Air ilmanpuhdistin Crystal Air ilmanpuhdistin on tarkoitettu puhdistamaan ilmaa sisätiloissa, joissa on hajuhaittoja, homeongelmia, tupakansavua tai muuten halutaan parantaa ilman laatua. Koska Crystal Air ilmanpuhdistimet erittävät pienen määrän otsonia ilmaan, valitse aina oikean kokoinen laite kyseiseen tilaan ja vältä liian suuren laitteen käyttöä. Laitteen tyyppimerkintä kertoo ihanteellisen neliömetrimäärän normaalin huonekorkeuden 2.6m mukaan. Esimerkiksi Room 90 on tarkoitettu noin 90 neliömetrin kokoiseen huoneeseen. Laite on suunniteltu siten, että se ei pysty tuottamaan liian suuria määriä otsonia, vaan alkaa itsestään tuhota otsonimolekyylejä, jos taso alkaa nousta lähelle suositeltua rajaa (0.05ppm). Siitä huolimatta kannattaa ottaa huomioon tilan koko, jotta saavutetaan optimaalinen puhdistustulos. Asenna laite aina mahdollisimman ylös, jotta laitteen erittämät otsoni, negatiiviset ionit ja hydroksyylit pääsisivät vaikuttamaan mahdollisimman tehokkaasti ja mahdollisimman laajalle alueelle. Laite ei sisällä suodattimia jotka tarvitsevat huoltoa, vaan perustuu erikoisvalmisteiseen UVC-putkeen joka vaihdetaan noin 10 000 tunnin välein. Tarvittaessa UVC- putken voi pyyhkäistä puhtaaksi kostealla puhtaalla kankaalla. Irrota sähköpistoke laitteesta aina kun huollat laitetta. Kun haluat puhdistaa UVC-putken pintaa irrota laitteen alaosassa olevat kaksi ristipääruuvia ja vedä laitteen ulkokuori pois. Irrota sen jälkeen yläosassa olevasta heijastus suojasta kaksi ristipääruuvia ja poista suoja. Nyt voit pyyhkäistä kostealla kankaalla lampun lasipinnan puhtaaksi. Tämän jälkeen voit kasata laitteen käänteisessä järjestyksessä. Huom! UVC- valoon ei saa katsoa suoraan, koska se voi vahingoittaa silmiä.