Logistiikka/Varasto Enontie 2, Kauhajoki Enontie 2, 61850 Kauhajoki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Uusyrityskeskus • Vastuu perustamisneuvonnasta Lahden alueen kilpailukyky- ja elinkeinostrategian mukaisesti • Vuodessa asiakaskäyntejä yli.
Advertisements

Toimintaympäristö
Posten Logistik SCM OY Logistiikan ykkönen.
Tiedotustilaisuus Rakennustoimisto Pohjola Oy •Vuonna 1989 perustettu perheyritys •Toiminta-alue Pirkanmaa ja Etelä-Suomi •Liikevaihto n. 35,5.
Renor Oy VAPAAT TILAT 1.krs: 135 m 2 Höyläämötie 3, Helsinki Vuokrausesite toimistotilaa 2012.
Tuotantokompleksi TOROS
1 Exporting Culture – Kulttuuriviennin ammattilainen -valmennus.
Sri Lanka.
Lappeenranta-Imatra seudun elinkeinoelämä ja Venäjä-toiminta
Petikon Liiketalo TiilipojanLenkki 4, Vantaa Liiketilat:
Valtakunnallinen LUONNONKIVISEMINAARI 2010 Luonnonkivi, keinokivi, betoni vai puu eli löytävätkö tavalliset kuluttajat kivituotteet? Kainuun.
Renor Oy VAPAAT TILAT 2.krs: 366 m 2 3.krs: jaettavissa 201 m 2 Höyläämötie 3, Helsinki Vuokrausesite toimistotilaa 2010.
2 Etelä-PohjanmaaOsaa-Uskaltaa-Menestyy Etelä-Pohjanmaan liitto - Merkittävimmät EU-ohjelmat Etelä-Pohjanmaalla ohjelmakaudella : Länsi-Suomen.
Ajankohtaista kirjastotoimesta Asiakkuus verkossa ja livenä Anneli Ketonen.
Luovan Yritystoiminnan Kasvuohjelma
Raportointi tilanteesta Tampereen kaupunki • Asuntopoliittinen strategia 2004 • Strategian sitovat tavoitteet • 1 Tasapainoiset asuntomarkkinat.
Tuula Kuoppala ja Salla Säkkinen
Digi Electronics Limited
Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Hankerahoituksen painopisteet Mihin hankerahoitusta saa? KAS ELY PP.
Hollolan Tarmontie 2-4 Koy
Nosta esitystekniikkasi seuraavalle tasolle.
Locaalit. PAIKALLISUUS • Kussakin kohteessa huomioidaan maasto, ympäristö ja harrastusmahdollisuudet • Alueelle vapaa pääsy, toimii osana kaupungin virkistysalueita.
Hyvän ikääntymisen kehittämisympäristö Sonectus
Hyvinvoinnin puolesta
HÄMEENLINNAN SEUDUN TOIMITILAMARKKINAKATSAUS TAMMIKUU 2008
Asemaympäristöjen kehittämisen mahdollisuudet Infra 2012, Wanha Satama Mikko Silvast
Laskelma kuntien ja kuntayhtymien menoista v. 2012
Keski-Suomen ELY-keskus Juha S. Niemelä
Seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät "Kirkko iholla"
Miten energiankulutus käännetään laskuun? Seminaari Sirkka Vilkamo Työ- ja elinkeinoministeriö.
Näin varmistamme viihtyisät ja turvalliset
Nuorisotoimi, Seija Kähkönen1 Ely-keskuksen rooli alueen toimijoiden tukena Onnistuvat Opit -seminaari Rovaniemi.
Kansalaistoimijalähtöinen kehittäminen joensuun kaupunkialueilla kaupunginsihteeri Jari horttanainen
Yrittäjyydestä ja yhteistyöstä Teollisuusneuvos Heikki Vesa.
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
1. Hankintojen volyymi 2. Palveluiden ostot 3. Materiaalien ostot 4. Muut hankinnat 5. Hankintamenettelyt 6. Näköpiirissä Hyvinkään kaupungin hankinnat.

Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa.
Tietoja muuttoliikkeestä Yhteenvetoa PKS = Vantaa, Espoo, Helsinki ja Kauniainen KUUMA = muu Helsingin seutu (10 kuntaa)
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Nelostieseminaarin loppusanat Eduskunta Samuli Pohjamo Maakuntahallituksen puheenjohtaja.
Maaseudun kehittämisyhdistys ry Rauman seudun ja Vakka-Suomen 7 kunnan alueella toimiva leader-ryhmä, johon kaikki voivat liittyä jäseniksi!
Koulutuskeskus Sedu Lapua Koulutuskeskus Sedu, kauhajoki Evijärven lukio Lappajärven lukio Härmän lukio Vimpelin lukio Yrittäjäopisto Koulutuskeskus.
Vanhusten asumis- palveluiden nykytila ja tulevaisuus Hoivabarometri 2008.
Napapiirin Kuljetus Oy
Työ- ja elinkeinokeskus ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS – TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA 2007 –
ETELÄ-POHJANMAAN PERUSPALVELUOHJELMA 2030
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Kuukausittaiset väestönmuutokset Vantaalla ja suurissa kaupungeissa.
Höyläämötie 3 Pitäjänmäki, Helsinki Vapaat toimitilat 2015
”Kaikki tiet johtavat Roomaan”
Vapaat toimitilat , 2 Kiinteistö Oy PharmaCity Kiinteistö Oy Focu Turku Science Park Oy:llä on vapaana tai vapautumassa toimitiloja:
Provesta Oy Kaisla Provesta luottamuksellinen
Eettiset rahastot, sijoittaminen ja sijoitusindeksit CSR-opintojaksot perusopinnoissa Tarja Jokinen kirjallisuus ja verkkolähteistä sekä Liisa Rohwederin.
Pääkaupunki-seutu Eetu ja Ella.
JYTY KUULUU LÄHELLE JA KAUAS
asemakaava-arkkitehti Hannele Kelavuori
Suomen kaupunkien kehitys
KERROSTALOTONTTEJA, LAHTI
CableX YRITYS LYHYESTI.
Pietarsaari ( Jeppis ).
TYÖTERVEYTTÄ TUKEMASSA
Kyösti Lakso.
Provesta Oy Messi Provesta luottamuksellinen
Tietoja kuntaomisteisista yrityksistä vuonna 2016
Esityksen transkriptio:

Logistiikka/Varasto Enontie 2, Kauhajoki Enontie 2, 61850 Kauhajoki

Sijainti Kiinteistö Oy Enontie 2 sijaitsee Kauhajoella, Aron teollisuusalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella valtatie 67 välittömässä läheisyydessä. Kauhajoki on eteläisen Etelä-Pohjanmaan elinkeinoelämän, koulutuksen ja kulttuurin keskus. Kaupunki muodostaa yhdessä ympäröivien kuntien kanssa yrittäjäystävällisen ja ihmisläheisen seudun, joka on kehittyvien tuotanto- ja palvelumuotojen suunnannäyttäjä. 5.4.2017

Ominaisuudet Kiinteistö Oy Enontie 2 -teollisuusrakennus on valmistunut vuosina 1976 - 1978, ja laajennusosa vuonna 1982. Rakennuksen kokonaispinta-ala on 6 580 m2, josta 5 600 m2 on ensimmäisen kerroksen tuotanto- ja varastotilaa. Teollisuushallin vapaa korkeus vanhassa osassa , 4 223 m2, on noin 8 metriä. Laajennusosan, 2 125 m2, vapaa korkeus on noin 4,5 metriä. Tavarankäsittelyä varten kiinteistössä on useita nosto-ovia. Toimistotilat, 500 m2, sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Koulutus-, ruokala- ja keittiötilaa on ensimmäisessä kerroksessa 160 m2, samoin sauna- ja edustustilat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kiinteistö on rakennettu aikanaan raskaan metalliteollisuuden käyttöön. Tilat ovat muunneltavissa ja jaettavissa tarpeiden mukaan. Rakennusta ympäröi laaja asfaltoitu piha-alue jossa on hyvin pysäköinti tilaa. Rakennus on liitetty kaukolämpöverkkoon. . 5.4.2017

Kiinteistö Oy Enontie 2, huoneistot Pinta-ala Kerros Tilatyyppi 5.600 m2 1.krs Tuotanto-, varastotila 160 m2 Sosiaalitila Koulutus- ruokala- ja keittiötila 60 m2 Sauna- ja edustustila 500 m2 2.krs Toimistotilaa 100 m2 Sosiaali- ja arkistotila Yhteensä 6.580 m2 5.4.2017

1.krs, tuotanto ja varastotila 5.4.2017

2.krs toimistotila 5.4.2017

Sponda Fund 1 Ky Sponda Fund 1 Ky on Sponda Oyj:n ja partnereidensa omistama kiinteistösijoitusrahasto, joka sijoittaa pääkaupunkiseudun ulkopuolisiin logistiikkakohteisiin. Spondalla on rahastossa 46 % osuus. Sponda Kiinteistörahastot omistaa osuuksia rahastoissa ja hallinnoi kiinteistörahastoja sekä niissä olevia kiinteistöjä. Spondan kumppaneina ovat tunnetut suomalaiset ja kansainväliset institutionaaliset sijoittajat. Sponda on johtava kiinteistösijoitusyhtiö, joka omistaa, vuokraa ja kehittää toimisto-, liike- ja logistiikkakiinteistöjä Suomen ja Venäjän suurimmissa kaupungeissa. Sponda luo aktiivisesti alan parhaita käytäntöjä ja toimii vastuullisesti ympäristön ja kaupunkikuvan kehittäjänä. Yksilöllisillä ja innovatiivisilla toimitilaratkaisuilla Sponda pyrkii tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kehittämään toimitiloista toimintaympäristöjä, jotka luovat edellytykset asiakkaan menestykselle. Yhteystiedot Markku Laulunen, asiakkuuspäällikkö puh. 020431 3871, gsm 040 7709 946 markku.laulunen@sponda.fi Kysy myös muita vapaita kohteita asiakaspalvelukeskuksestamme puh. 020 355 6677 tai asiakaspalvelu@sponda.fi 5.4.2017