Himalajalle 18.1.- 8.2.2009 Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETYS VAI RAHALÄHETYS Kirkon lähetysstrategiaesityksen mukaan Suomen Lähetysneuvoston missiologinen teemapäivä Jaakko Mäkelä.
Advertisements

Mission Gallup 08 nettikyselyn yhteenveto. Jeesus tunnetuksi kautta maailman Taustatietoja • 446 vastaajasta 38% (m) ja 62% (n) • Vapaakirkollisia 84%
Uutta Suvi-työryhmältä Tarja Ahopelto Suvi-työryhmän pj Proflangin kevätpäivät Rovaniemellä 23. –
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
Vapaaehtoismatkailun maailma
KidsGames-esittely koostanut Perttu Laaksonen. Australia.
Minäkö ulkomaille?  Miksi lähden ulkomaille ja mitä sieltä haen?  Lähdenkö pois jostain, pakenenko jotain tilannetta, ihmissuhdetta, ristiriitaa?  Onko.
TAUNO LINKORANTA VARSINAIS-SUOMEN KYLÄT RY KYLÄ VÄLITTÄÄ -HANKE FORSSA/KYLÄSUUNNITTELUTREFFIT Maaseutupoliittiset ohjelmat & kyläsuunnittelu.
Toimintaohjeita kesää varten Lue huolella! Jälkiohjauksesta vastaavat: • 9A, 9D, 9E, 9F : Opo Elina Nissinen, p • 9B, 9C, 9G: Opo Satu Hietala,
 Nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii paikallisten nuorten etujen hyväksi  Pidämme yhteyttä muihin nuorten vaikuttajaryhmiin ja teemme tiivistä yhteistyötä.
2. Lapin mielenterveys- ja päihdepäivät Rovaniemellä 4. – ”Ihmisyyden äänellä – vertaistuki mielenterveys- ja päihdekuntoutuksessa” vertaisohjaaja.
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
TERVETULOA TAMPEREEN LYSEON LUKION EUROOPPA-LINJALLE!
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Popkatu-yhdistys Ari Tarkiainen, Kajo- seminaari
Päiväkoti Myllytontun ja palvelutalo Ursulan yhteistyö
Suomen latu ry Marina Tuura.
ROAD-SHOW SOTŠI ”SOCHI 2014” VALTAVA HANKE ALUEEN MATKAILU- JA PALVELUTARJONNAN KEHITTÄMISEKSI UUDELLE TASOLLE 2.
KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
LC Askola-Pukkilan Nuorisovaihto ensi kesänä 2014 ! -”kielikurssi” kotona kesällä 1 – 2 viikoksi! - kohdemaita ympäri maapalloa ! - hanki lisäkokemusta.
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
Viikko 17 (22. – 26.4.) Maanantai: (22.4.) - Tiistai: (23.4.) - Keskiviikko: (24.4.) LK: Tapporumpu-esitys salissa klo Torstai: (25.4.)
LAPSEN OIKEUDET.
Kansallispelimme pesäpallon kouluvierailut Pesäpallon juhlavuosi 2012 Pesäpallo täyttää 90-vuotta 2012 (pesis.fi ja superpesis.fi) - Juhlavuoden.
OPISKELIJANA MAAILMALLA
2/2009 Intia. 2/2009 Intia ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? Intiassa on paljon erilaisia kulttuureja,
Kuvaus – Kamera - Käy. Ideoidaan. Suunnitellaan. Käsikirjoitetaan. Kuvataan. Näytellään. Editoidaan. Esitetään. Arvioidaan.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.JohdantoJohdanto 2.Tiedonhaku Europa-portaalistaTiedonhaku.
Kristittyjen yhteys ja monikulttuurisuus seurakuntaelämän rikkautena
KULTTURIENVÄLINEN VIESTINTÄ
TIETOA VAPAAEHTOISEN A2-KIELEN (SAKSA, RANSKA) VALINTAAN LIITTYEN
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Matkailun nettisivujen analysointi
KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.
Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille. Markus 16:15.
Kesäkoulu Etelä-Koreassa
Perustuutorit Ilmoittautumiset perustuutorikoulutukseen mennessä OSAKOn hallituksen jäsenelle Jonna Taivalojalle osoitteeseen
{ Pohjiksen Shanghai 2016.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
KÄSSÄMARTTA MITEN JA MISSÄ?. Oletko innostunut käsitöistä, kädentaidoista ja haluatko oppia uutta? Oletko kuullut kässämarttatoiminnasta, olisiko se sinun.
Lähde vaihtoon kauniiseen Baden-Württembergiin, Saksaan!
Kristinuskon levinneisyys ja kehityssuunnat 2000-luvulla
Tule mukaan muuttamaan Suomea!
Johdatus uuteen rippikoulusuunnitelmaan
20. Kristinusko Aasiassa ja Afrikassa
Pataluodon koulu Draamaluokka Klikkaa lisätietoja:
Uskonto ja yhteiskunta
17:15 Joukkuemäki, HS 130 (suurmäki), miehet
Pataluodon koulu Draamaluokka
Pari/Ryhmätyö: A week in New York Olette lähdössä New Yorkiin viikoksi. Käytettävissänne on 1500 euroa/henkilö. Laatikaa matkasuunnitelma englanniksi.
RIPPIKOULUT 2018 Äänekosken seurakunta
Pataluodon koulu Draamaluokka
KRISTILLISEN KIRKON SYNTY (kpl 1)
Lähetysopetus rippikoulussa
KIINNOSTAAKO KANSAIN- VÄLINEN NUORISOVAIHTO ?
Hyton innovaatioprojektiopintojen loppuseminaari
Tapahtuman järjestämisen työpaja Combo -hanke MORO!
Vuosikertakamaa – Asiaa & viihdettä jo vuodesta 1938!
Kuhaniemen koulu Tehnyt: Samuel, Jonna ja Rosa
Lähetystyö 2010.
Lapsi-, nuoriso-, ja rippikoulutyö
Poluttamo-hanke HAMKin oppimisanalytiikka
DIGIVAPAAEHTOISEKSI PUNAISELLE RISTILLE?
Terveiset opistoistamme Jämsästä, Ranualta ja Reisjärveltä!
TAITOTASSUT Leiri 12-18v koiraharrastajille
Oulujoen seurakunnan varhaiskasvatus
Luku 12 – Raamattu kulttuurin kirjana
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Himalajalle Himalajan Vapaakirkko Koillis-Intiassa on voimakkaasti kasvava kirkkokunta. Joka toinen vuosi kirkko järjestää nuorisokonferenssin, johon osallistuu satoja nuoria. Aktiossa pääset mukaan konferenssin ainutlaatuiseen ilmapiiriin. Kolmen viikon aikana vierailemme myös seurakunnissa ja kohtaamme Vapaakirkon ensimmäisten lähettien työn satoa. Tule mukaan näkemään historiaa ja tekemään uutta! Hinta: n € (lennot, viisumit, ruuat ja majoitus)

Thaimaa-aktio Vapaakirkon Thaimaa- aktiossa osallistut yhdessä paikallisten kristittyjen ja lähetystyöntekijöiden kanssa erilaisten evankelioimistapahtumien järjestämiseen. Aktio sisältää mm. draamojen esittämistä, ohjelmatuokioiden järjestämistä lapsille ja englannin kielen opetusta. Matkan aikana saat laajemman käsityksen paikallisesta kulttuurista ja elämäntavoista, ja pääset seuraamaan lähetystyöntekijöiden elämän arkea. Hinta: n € (lennot, viisumit, ruuat ja majoitus)

Aktioiden alaikäraja on 18 -vuotta. Paikkoja aktioihin on rajoitettu määrä. Jos olet kiinnostunut ja haluat lisätietoa, ota yhteys Vapaakirkon lähetystoimistoon: Käy myös nettisivuillamme:

Lähde mukaan!